בוקר קסום לכל בית ישראל
מ משועממת11 New member 18/6/03 #2 U2../images/Emo26.gif ככה כותבים בכספת../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif
נ נמאס מחמאס New member 18/6/03 #3 בוקר טוב!!!! זכיתי להיות הראשון.. רק בשביל זה היה שווה לקום ב-9 לפנות בוקר... נמאס.
מ משועממת11 New member 18/6/03 #5 טעית../images/Emo70.gif אני הייתי ראשונה../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif הורסת שמחות......
מ משועממת11 New member 18/6/03 #7 יויו../images/Emo70.gif את חייבת להרוס שמחות../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif חוצ'מיזה...את לא נקראת.....את תמיד תהיי ראשונה..... אז אני השנייה וואו, איך הגעתי למסקנה הזאת
יויו../images/Emo70.gif את חייבת להרוס שמחות../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif חוצ'מיזה...את לא נקראת.....את תמיד תהיי ראשונה..... אז אני השנייה וואו, איך הגעתי למסקנה הזאת
מ משועממת11 New member 18/6/03 #10 בזאת אני מכריזה על מלחמה../images/Emo70.gif פחחחחח....הרשה יל לחלוק על דברייך....כולנו הקפצנו
מ משועממת11 New member 18/6/03 #12 עכשיו אני מבולבלת ואני לא אוהבת להיות מבולבלת....איחד אותם את יכולה לדבר עברית מה היה כאן לאחד אוף...אני לא מבינה אותכם.... אתם מדברים בשפה פורמית...אולי תדברו בעברית רעיון לא רע, נכון
עכשיו אני מבולבלת ואני לא אוהבת להיות מבולבלת....איחד אותם את יכולה לדבר עברית מה היה כאן לאחד אוף...אני לא מבינה אותכם.... אתם מדברים בשפה פורמית...אולי תדברו בעברית רעיון לא רע, נכון
Y yoyo10 New member 18/6/03 #13 אז ככה.................... שכמה גולשים פותחים שירשור על אותו הנושא אז מנהלי הפורומים יכולים לאחד אותם לשירשור אחד.
אז ככה.................... שכמה גולשים פותחים שירשור על אותו הנושא אז מנהלי הפורומים יכולים לאחד אותם לשירשור אחד.