בוקר קר הזדעזעתי מהצורה שאמרו

הדסהש1

New member
בוקר קר הזדעזעתי מהצורה שאמרו

לח"כ האתיופית...למעשה גם לח"כ הורוביץ שהוא הומו מוצהר
לא לוקחים תרומה...חייבים לשנות את הנוהלים...תירצו זאת
מנוהלים שונים שיש גם באירופה לגבי מחלות שונות...

עמיקם10

New member
אז איפה הכסף?

1. מיקי חיימוביץ- כפרזנטורית-של מישהו-קיבלה מליון וחצי-שם הכסף.
2.באוצר מצאו שהגימלאים של המדינה ממשיכים לקבל מאות שקלים עבור ביגוד והאחיות גם מענק היובל.
אז ככה- תוספות אלה הוסכמו בגלל שהאוצר סירב להעלות את המשכורות לכולם ואז רק האחיות קיבלו את זה. זה היה חלק מהמשכורת. וכומבן שהיו שביתות. אז עוד מעט יהיו עוד שביתות. כי אחרי זה כנראה העתיקו את זה לאחרים. ככה כל הזמן עובדים פה במדינה רק שהח"כים החדשים מחפשים לקצץ..והם עוד לא נולדו כשההסדרים האלה הותקנו.
3. בחברת חשמל מקבלים גם דרגות..אחרי הפרישה וחשמל חינם..מאז ומתמיד. שהיום עולל חשמל למזגנים ולמייבש כביסה.
4. מה עם דיור מוגן ?

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב...מה הקשר בין הומו לאתיופית

מחלת האיידס החלה להתפשט בשנות ה-70 של המאה הקודמת כתוצאה ממשכב זכר
שנעשה ללא אמצעי מניעה... זוכרים את השחקן רוק האדסון???

המחלה גם התפשטה באפריקה כתוצאה משימוש במחטים מזוהמות...

אבל מכאן ועד לעשות הכללה שלא לוקחים דם זו כבר קיצוניות ואפילו גזענות.
לכל מנת דם חשודה, מצרפים מבחנה ובודקים אותה...

בענין תשלום עבור ביגוד ומענק יובל לגימלאים - זה קיים כמעט לכל מי שעבד בשירות הציבורי
כולל עובדי השלטון המרכזי (עיריות) גם אני וגם בעלי מקבלים את המענק פעם בשנה בקיץ...
בדיוק כמו הבראה... לא שמעתי שהולכים לקצץ את זה.... לפני כארבע שנים הקפיאו את מענק
ההבראה למשך שנתיים...זוכרים? אבל זה היה רק לעובדים. לגימלאים שולם כרגיל.

עמיקם10

New member
הקשר הוא איידס..שמקורו באפריקה ונפוץ

הרבה בקהילת הגאים. הכל יחסי. הסיבות הן נושא למחקרים[ שנעשו.].
מ.ד.א אחראית לנושא וזה לא נושא לדמוקרטיה ולהצבעה. ולהתערבות 'בורים' בנושא.
2. אתמול היתה ידיעה ב'הארץ' לגבי נושא הביגוד לגימלאים שכאילו אינם זקוקים לבגד ייצוג. הבראה היא מושג שמקורו בימים שרמת החיים היתה למטה למטה אח"כ היה צנע. וההבראה הפכה לתירוץ להלאת משכורות. אצלנו נהוג לצאת למלון ואם לא יוצאים משלמים כסף..הבעיה היא שהאוצר- 'שוכח' שיש מס הכנסה. והמון מסים וכל הזמן יושבים שם עם אורות דולקים בלילה ומחפשים איך אפשר להוציא מהאזרחים עוד ועוד. כך בא לעולם מס על מים. ועוד הרבה רעיונות שנפלו.
ואפרים קישון כתב שבסוף יהיה מס על אויר לנשימה.

עמיקם10

New member
זה ענין למקצוענים-רופאים...ולא עמך

מגפות ומחלות התפשטו בעולם לפני אלפי שנים. לולא התפתחות הידע המדע וגילוי חיידקים נגיפים וגורמים שעד היום לא מכירים אותם האוכלוסיה בעולם היתה רבע משיעורה היום. רעלת הריון קורית גם היום. והאיידס מתפשט בגלל התערבות מינית ולא באויר.
בשביל זה משרד בריאות בכל מדינה. יש אנשים שמתנגדים לחיסונים..והחיסון נגד שיתוק הילדים ניתן בגלל אלה שלא חיסנו ולא מחוסנים.

בקר טוב בקר אור, אני מקבלת גם תוספת

פיצול.

זמר שושנים כמובן צוחק עלי - משלמים לך עבור ה"שלאף שטונדה" ...

י מ י ת 2

New member
חזרתי אמש מארבעה ימי נופש

בכפר בלום. היה נעים, טעים, טיולים מרעננים ומענינים. חברה טובה. מה עוד צריך?. מזג אויר מצוין, למרות התראות החזאים,
חזרתי הביתה ישר להפסקת חשמל וכל הבקר המשיכו הפסקות החשמל עד עכשיו.
אני עוד לא יודעת מה כתוב פה ובאיזה נושא עוסקים. אני מקווה שאני במקום הנכון, כי נראה לי קצת בלבול בתאריכים. אבל העיקר הבריאות. לילה טוב

יוליקה

Member
מנהל
כפר בלום!! איזה כיף!!

לפני כשנתיים יהודית ואני היינו בסוף שבוע שם סופ"ש שהיה משולב עם מוסיקה רוסית...
ועם טיול לגולן המושלג!!

הדסה, זה לא נכון ותקראי

מה שכתבתי בקומונה שלי. הורוביץ לא בא בכלל לתת תרומה, בגלל שהוא הומוסקסואל אפילו שהוא נקי. האתיופית עשתה את זה בכוונה - היא ידעה שיש בעיה. אחרת איך הגיעו לשם כל המצלמות??? והיא דרשה שיפטרו את עובדי מד"א - למה, הרי בצעו נהלים והוראות. הנהלים לא בסדר - צריך לקבוע שמי ששהה בארץ כבר 7 שנים ונבדק יכול לתרום. זה הכול. באנגליה - מי שחי ששה חודשים רצופים בין 1980 ו-1996 לא יכול לתרום בגלל מחלת הפרה המשוגעת. אז מה, הם אומרים שמפלים אותם? ובארץ לא רק אתיופים - גם מי שבא מאסיה ומהקריביים.
אז שחברת הכנסת הזאת תפסיק להתלהם. נכון שלאתיופים יש בעיה, אבל מצד שני - איזו עוד קהילה בארץ מקבלת היום דירות כמעט בחינם? תתפלאו - הם מקבלים. תבדקו בנווה אליהו בראשון.....
אבל היא לא צריכה לערבב דבר בדבר וכאן זו היתה התלהמות סתם.

למעלה