בוקר קר קרח...

THE WIZARD 55

New member
בוקר קר קרח...../images/Emo113.gif

איך אפשר בלי מזגנים ורדיאטורים.. הוצאתי את הראש החוצה, והחלטתי לא לצאת היום לסידורים, פשוט אי אפשר, מקפיא. ואז קראתי על תושבי עזה, שאני באמת לא מבינה מה קורה שם ומי אחראי להורדת השאלטרים עכשיו הם גם מדווחים שבקרוב לא יהיה להם מיים כי אין סולר, ובג"צ דחה בקשה דחופה למנוע מהמדינה להגביל את אספקת הסולר. אני מקווה שלכולם יהיה חם, בפרט לילדים לילדים בעזה, לילדים העניים כאן, ובכלל שלא יחסר מזון ומיים וגם חימום:( בוקר קר מאוד...

עוד שטויות..ברק אישר להכניס סולר..

אגב באמת קר :| אפילו פה ירד גשם.. ופעם ראשונה שיש עננים בשמיים ואין שמש אז עוד יותר קר :|

THE WIZARD 55

New member
פשוט קור אימים

עכשיו הבאתי כתבה, שלא מכניסים סולר לעזה. והנה עוד כתבה..

איפה הכתבה?

אישרו להכניס סולר.. http://news.walla.co.il/?w=/9/1224675 ובקשר לכתבה, עד היום בשדרות היה ככה ובעזה היו חיים רגילים יחסית..זה מה שברק אמר - כל עוד יש רעש פה יהיה רעש שם וזה גם למה אישרו להכניס סולר בגלל המספר הקטן יחסית של קאסמים ששוגרו אתמול..

THE WIZARD 55

New member
הכתבה בכותרת

בג"ץ דחה אתמול בקשה דחופה להוצאת צו ביניים, שימנע מהמדינה להמשיך ולהגביל את אספקת הסולר התעשייתי לרצועת עזה. לדברי העותרים, הארגונים עדאלה וגישה, מדובר במחסור מצטבר שנובע מקיצוץ החשמל ההדרגתי שביצעה ישראל בשבועות האחרונים, והגיע לשיאו בשל הסגירה ההרמטית של המעברים, ביום שישי. מחסור במי שתייה ופגיעה בתפקוד בתי החולים הורגשו כבר ב-5 בינואר, כאשר בשל הקיצוצים הופחתה כמות החשמל המיוצרת בתחנת הכוח של עזה ב-30

לא יודע מה הקטע שם אבל פשוט מאוד

הולכת להגיע אספקה של סולר תרופות ועוד ציוד הומנטירי לעזה..

THE WIZARD 55

New member
ענישה קולקטיבית,

אז מה יש לנו כאן, יש לנו טרוריסטים שמנסים לפגוע באוכ' אזרחית בשדרות, החיים שלהם הפכו לגיהנום בשל אותם טרוריסטים, הממשלה לא יודעת להתמודד עם הטרור שמופנה לשדרות ובכלל..ואז הפתרון הוא להעניש קולקטיבי את האזרחים בעזה. ברור לכולם מי עומד מאחרי הסבל המתמשך גם בשדרות וגם בעזה, אותם טרוריסטים נלוזים אבל, מה יהיו תוצאות הענישה הקולקטיבית חוץ מילדים רעבים, שקופאים מקור ושוהים בעלטה? האם אתם חושבים שאותם אזרחים יפגינו נגד החמאס ויורידו אותו?או שיעשו מהפיכה נגד שלטון הטרור שם?..האזרחים עסוקים בהתמודדות היומיומית עם חוסר במזון, חשמל ועכשיו אולי גם מים. הייתי רוצה להבין על איך בדיוק תפתר הבעיה בסגר? חוץ מזה שהאו"ם עומד להוציא גינוי לישראל לא חושבת שהתושבים שם יעזו לעשות הפיכה.. למה התכוון המשורר שחיבר את שירת הסגר?

זה יכול להשיג כמה דברים

א. האנשים ההגיונים בעזה אם נשארו כאלה יבינו כמה החמאס הורס כמה החמאס גרוע וכמה החמאס עלוב. ב. פשוט מאוד, בשביל לתת מענה. לא יכול להיות שערים של מדינה ריבונית יהיו מותקפים תחת טילים ועכשיו גם תחת אש צלפים כל יום וחוץ מהתנקשות פה ושם לא תהיה תגובה. ג.ענישה קולקטיבית? הטרוריסטים מתחבאים בתוכם והם לא עושים כלום אם הם דואגים לילדיהם כמו שהם מראים בכתבות האלה שיוקיעו אותם, מציגים אותם פה כאנשים נורמאלים שדואגים לילדים שלהם..אבל למה הם פתאום כאלה רק כשזה נוגע לישראל? ישראל סוגרת את המעברים פתאום כל הרחמים וכל המסכנות יוצאת אבל 40 שנה הטרוריסטים מסתובבים בין הרגליים שלהם והם לא הראו שום סימן של התנגדות מילולית ועל אחת כמה וכמה פיזית.. אז וואלה..

../images/Emo194.gif../images/Emo66.gif../images/Emo113.gif בוקר קררר מאוד

אני הולכת להתקלח ואחר כך נוסעת לאוניברסיטה להפגנה. שיהיה לכם יום פורה. [אני רואה שלא ישנו כאן בלילה
] סוסו

בוקר קריר וטוב

הציפורים לא מצייצות השמש לא זורחת ממש יום למופת לא באלי לעשות כלום היום ולא להתווכח עם אפחד פה ולא להיכנס שלום דיון

THE WIZARD 55

New member
מה קרה גבר? בוקר טוב גם לך..

לא מפסיקים לחיות כי כל כך קר שם בחוץ... שיהיה לך יום טוב... גם לך סלימי...ואיזה הפגנה?

לא חושבים שהאזרחים יפגינו כ"כ מהר נגד חמאס

אבל חושבים שבממשלת החמאס יש אנשים שיבינו (במיוחד לאחר הנסיון הנוכחי) שאי אפשר להמשיך לירות קסאמים כרגיל, ואח"כ להעביר את כל האחריות על ממשלת ישראל כשהיא מגיבה לירי. בישראל, וגם בעולם, הסבלנות הולכת ונגמרת - ומצפים שבחמאס יבינו את זה בזמן. זה הכל.

Mishkafofer

New member
הבריטים פתרו בעיות כמו בשדרות בצורה אחרת

כשהגרמנים הפציצו את לונדון וירו רקטות, הבריטים מצאו פתרון הומני לבעיה זו. זה נקרה הפצצות, מחקו ערים שלמות, לא חושב שמישהו בבריטניה הזיל דמעה. זה לא פתרון שמתאים לישראל כי זו תקופה אחרת ואנו לא מעצמה עולמית שיכולה להרשות לעצמה דברים שכאלה. אבל עדיין נחמה קטנה שאנו לא נאורים בקטע זה כמו הבריטים.

יש נטייה לא לראות את כל התמונה בנושא הזה

אחרי שתי מלחמות העולם, הבריטים עברו שינוי גדול מאד. האימפריה הבריטית הלכה והצטמצמה, הקולוניאליזם הלך ונחלש, וצמח דור של היפים ושמאלנים תאבי שלום. אולי ב"זמן אמת" לא רבים הזילו דמעות - אבל הבריטים היכו על חטא, אין ספק. גם הגרמנים והיפנים, דרך אגב. אני עוד מחכה שזה יקרה אצלנו ואצל שכנינו.

Mishkafofer

New member
מסכים

כמובן מה שהיה מקובל אצל הרומאים לא יהיה מוקבל היום (צליבות) וכמובן הפצצות כמו של הבריטים אינן דבר שיש לנקוט היום, יש היום נשק מדויק ויש גם בתי דין בינלאומיים. אני לא מנסה להיות דמגוגי ולטעון שיש לנו זכות להחריב ערים, אבל אני פשוט מנסה להאיר תשומת לב שסוגייה של הפצצת שדרות אינה משהו קל או פשוט לעיקול ומדינות כמו בריטניה הגיבו בחריפות (גם לאותה תקופה זה היה חריף), ואני לא חושב שהיום צריך להגיב על כך בקלות (כמובן לא בהפצצה לא מרוסנת), כך שסגירת שאלטר היא אומנם לא נוחה אבל לא משהו שנועד לרצוח המונים.

THE WIZARD 55

New member
החמאס החמאס...

תראו באיזה ידיעה נתקלתי מהעיתונות הפלסטינית דווקא... לחמאס לא חסר דלק, הם מעל החוק.לא נגמר הסולר הם רק ביימו אסון הומינטרי וכיוונו אותו לישראל.

למעלה