ראשון-שני. מערכת גשם שתשפיע בעיקר על הצפון והחוף המרכזי. לא יודע אם יש פה בפורום חבר'ה שמתגוררים באשקלון או בירושלים. אם יש כאלה אז שיקחו בחשבון שהגשם ייחתך איפשהו בקו רחובות-אריאל והם יקבלו כלום או מילימטרים ספורים בלבד.
רביעי-חמישי. מערכת קרה. שיאה של תקופת האפיקיות הרצופה שהחלה עוד בתחילת נובמבר. סיכוי גבוה לשלג בהרי הצפון סיכוי לא רע לשלג גם בהרי המרכז.
מיום חמישי בצהריים החורף יוצא לחופשת סמסטר. מגיע לו. עבד קשה מאוד מתחילת נובמבר. לא נח לרגע. נקווה שחופשת הסמסטר לא תארך מעבר לשבועיים-שלושה המקובלים והחורף יחזור לתת עבודה מתישהו בתחילת פברואר כי אם לא טורנדו יקדח לנו פה מנהרות שאלו של החיזבאללה הן מאורות ארנבות לעומתן.
והחלק השני מיותר עקב הטווח,, אם בכלל צריכים לדון בהפוגה ארוכה , מציע בששי הבא ולא היום, שאנחנו צפויים לקבל האפיק העמוק ביותר עד עכשיו ... המשך יום נפלא
אבל לגבי אזור מודיעין אציין כבר מעכשיו שזה ממש לא נראה דומה ל 20 בפברואר 2015 ולא לאיך שהמפות נראו 5 ימים לפני האירוע.
 
מה שנראה לפני 4 שנים היה מבטיח בהרבה ממה שנראה כיום.
 
כבר מעכשיו נראה שהסיכויים מאד מאד קלושים למודיעין
לפי זה מודיעין עילית לפחות (קצת גבוהה ממודיעין) אולי גמב"שון
הגובה כאן הוא באיזור ה - 350 פחות או יותר, אולי במעבר ענן סערה עסיסי לירושלים... ראינו שלגים כאלה ואחרים ב - 2013 (באוויר אם לא סופרים את מה שהלבין את העיר ביום שישי כנראה היה גראופל) וב- 2015 (פעמיים)