בוקר קר

THE WIZARD 55

New member
בוקר קר

אחרי הליכת בוקר הגעתי הביתה כמו ארטיק. קפאו לי השערות מרוב קור. מוחמד מה קורה איתכם? שיהיה לכולם יום טוב.

NELLY

New member
בוקר אור ויז אחותי...

באמת קר...יצאתי היום מהבית בשעה 6:15 כולי עטופה כמו תולעת משי...שכבות על גבי שכבות ועדיין היה לי קר

THE WIZARD 55

New member
יצאתי מאמבטיה

בוערת ישר למזגן. איזה קור בחוץ ואיזה חום בבית. מה שלומך היום? ולמה הלכת לעבודה אם את חולה. התגעגעתי

NELLY

New member
נעימן אחותי....

חייבת ללכת לעבודה...אין מי שיחליף אותי (ינען התפקיד הזה!!) היום יום קצר ואני כבר בבית סיימתי לעבוד ב 12 עבר לאט היום איזה מעצבן שהזמן זז לאט אוףףףףף אני עכשיו מחכה למים שיתחממו....והולכת לדפוק מקלחת רותחת!

ינשוף4

New member
סליחה על ההתערבות

אבל מה זה "מחכה למים שיתחממו"? אני תמיד דאגתי לטיימר (והיום מוכרים אותם גם בכל חנות למוצרי חשמל ביתיים),כך שמים חמים יחכו לי מיד גשחוזר מהעבודה.

THE WIZARD 55

New member
חחח לא יודעת אנוכי

לתפעל אותו. בגלל זה הבוילר דלוק כמעט כל היום. נלי מקלחת נעימה. איזה בעסה לא יכולה להכנס לקישורים מהפלא. ושרשורים ארוכים בכלל סבטוחה

ינשוף4

New member
"הבוילר דלוק כמעט כל היום"

אומר שנדרש טפול כלשהוא. טרמוסטט לא מכוון? בידוד פגום או חסר? לכך דרוש מישהו עם קצת הבנה טכנית (לא אומר "מוסמך". כשהעליתי "קושיות" למי שהתקין לי דוד חדש, כשהישן התבקע משום גיל וחלודה, השיב "מה אתה רוצה, אני רק מתקין"...).

כנראה שהכוונה היא למפסק שנשאר סגור כל הזמן

זו אגב הדרך האופטימלית מבחינתי לעבוד עם בוילר. מכוונים את התרמוסטט ל- 55-60 מעלות, וזהו. הוא עושה את העבודה כל הזמן, גם בקיץ, לא צריך לחשוב על מצב המפסק או לחכות למים שהתחממו, וכבונוס - אין סכנת כוויות.

למעלה