בוקר ראשון ושבוע חדש כולו טוב לכולכם

קרן ניב

New member
בוקר טוב ושבוע נפלאאאאאא
. אז אתמול סוף סוף היינו

במופע באשדוד. ו.... וואו !!!!!!!!!! האמת - לא ציפיתי שכל כך אתרגש ואסחף. אני אישית פחות מתחברת לשירי הגבעתרון. אבל אחרי אתמול... הם פשוט קנו אותי. והשילוב של ירדנה יחד איתם מושלם ! ירדנה היתה כמו ילדה בת 10 שמקפצת, ושמחה, ומפלרטטת ונהנית מכל שניה. וזה היה מדהים. כמה היא יפה ורגישה וקורצת. נשמעה אתמול פשוט מדהים! לא יכלנו להסיר ממנה את העיניים לשניה.
האישה על האבן - תוספת כל כך מרגשת וחזקה!
בקיצור, מומלץ בחום ושווה כל רגע ורגע. וכפי שירדנוש ביקשה... "שלא יגמר לעולם" !!! חמסות עלייך מהממת

לגמרי!!! וואו ענק ושמן!! הופעה מהממת! ירדנה חלומית
שאין

דברים כאלה. נשמעת מופלא, עשיר וצבעוני... אין על הקול שלה. הכי יפה בעולם! כל כך מרגשת ועוצמתית במיוחד... ומשדרת אנרגיה ושמחה מדהימה, סוחפת ומדבקת. כולה זורחת, ניצוץ פנימי מהפנט. ואיך שהיא מתנועעת ורוקדת פשוט מקסים ויפייפה. כיף ומרגש לראות אותה כמה היא נהנית ומתרגשת מהחיבור הזה... הייתי עם דפיקות לב.
הפעם נהניתי מהגבעטרון יותר מאי פעם, אני חושבת. נשמעו מעולה. והיה סאונד מצוין, שמעתי כל קול וצליל בחדות...
בקיצור- עד שלא רואים את המופע הזה, אי אפשר לדמיין כמה הוא מקסים וכובש ת'לב.
שבוע נפלא לכולם

אביחי300

New member
שמחתי לקרוא את הסיכום שלך קרן

חבל שאני לא יכול ללכת להופעה אבל כרגע אני באמת לא יכול. אני מקווה שירדנה תמשיך לשיר את "האישה על האבן" שיר מדהים ומיוחד

אביחי300

New member
ולגבעטרון יש לא מעט שירים מקסימים

גם אני לא כ"כ הכרתי והתחברתי אבל בשנים האחרונות אני מוצא את עצמי מקשיב להם בשירים כמו: מלאו איסמני בר, ניצנים נראו בארץ, עמק שלי, ים השיבולים, גוונים ויש עוד שבטח שכחתי

למעלה