בוקר! שאלון שקרים...

magenta73

New member
בוקר! שאלון שקרים...

לרגל הראשון באפריל... בואו נוציא את השטן שבכם... ודרך אגב - נא לענות בפירוט. לא רק בכן או לא. זה לא מעניין! שם: גיל: סטייה מולדת: אתה רואה את עצמך כאדם מוסרי? האם אי פעם שיקרת? אם כתבת לא למעלה, אתה באמת חושב שנאמין לך? האם שיקרת פעם רק בשביל לצאת בסדר? האם שיקרת לבן/ת זוג, רק בשביל שישתוק/תשתוק? האם שיקרת בשביל להשיג משהו? האם שיקרת בשביל להשיג "טובות הנאה"-יעני סקס? האם אמרת אמת ולא האמינו לך? האם אי פעם העתקת במבחן? האם זייפת (אורגזמה למשל)? האם ניצלת את אחד באפריל לעבוד על אנשים? האם עבדו עליך באחד באפריל... מה השקר הכי גדול שאתה מספר לעצמך...? יש שקר שאתה הכי מצטער עליו? האם תפסו אותך בשקר? תפסת משהו בשקר? האם בגדת בבן זוג? תפסו אותך? האם שיקרת כשמלאת את השאלון? יום טוב!!!

לא רוצה לענות .. סתאאאאאאאאאם../images/Emo3.gif

שם:
)
סטייה מולדת:אוהבת לסטות מיץ ענבים.
אתה רואה את עצמך כאדם מוסרי?כן,די...
האם אי פעם שיקרת?ברור.
אם כתבת לא למעלה, אתה באמת חושב שנאמין לך?לא חחח
האם שיקרת פעם רק בשביל לצאת בסדר?כן
האם שיקרת לבן/ת זוג, רק בשביל שישתוק/תשתוק?לא חחח
האם שיקרת בשביל להשיג משהו?לא זכור לי אבל אולי זה קרה .. האם שיקרת בשביל להשיג "טובות הנאה"-יעני סקס?לא
האם אמרת אמת ולא האמינו לך?כן, בגלל שמישהי אחרת הייתה מתוחכמת מידי והשקרים שלה נראו אמיתיים.
האם אי פעם העתקת במבחן?ברור.. כמעט בכל מבחן
האם זייפת (אורגזמה למשל)?לא. למה לי ?
האם ניצלת את אחד באפריל לעבוד על אנשים?כן. השנה עדיין לא הספקתי אבל .. אני מתכנננת...
האם עבדו עליך באחד באפריל...ברור...
מה השקר הכי גדול שאתה מספר לעצמך...? אני לא שונה .. אני מיוחדת
יש שקר שאתה הכי מצטער עליו? לא
האם תפסו אותך בשקר? לא זכור לי
תפסת משהו בשקר? כן.. כל הזמן . יש לי חושים לזה ..
האם בגדת בבן זוג? בחיים לא.
תפסו אותך?בחייים לא.
האם שיקרת כשמלאת את השאלון?לא.

magenta73

New member
עונה לעצמי

הסכריזופרניה בפעולה...אוקיי שם: מג'נטה גיל: 25
סטייה מולדת: אמ'שלי... אתה רואה את עצמך כאדם מוסרי? כן
האם אי פעם שיקרת? אני? טוב, אולי פעם פעמיים... אם כתבת לא למעלה, אתה באמת חושב שנאמין לך?
האם שיקרת פעם רק בשביל לצאת בסדר? לרוב בראיונות עבודה, כששואלים מנה 3 תכונות טובות ו 3 תכונות רעות... האם שיקרת לבן/ת זוג, רק בשביל שישתוק/תשתוק? כן. בשביל להשתיק. האם שיקרת בשביל להשיג משהו? כן... האם שיקרת בשביל להשיג "טובות הנאה"-יעני סקס? לא להגיד את המספר המדויק של הגברים ששכבתי איתם נחשב? האם אמרת אמת ולא האמינו לך? כן. את המספר המדויק של הגברים ששכבתי איתם
. סתם... אנשים לא מאמינים שנולדתי עם 6 אצבעות. אני צריכה להראות את הצלקות הקטנות... האם אי פעם העתקת במבחן? דההה. היה קטע שידיד שלי היה פשוט מחליף את המבחנים שלנו באנגלית, ישבנו זה ליד זה. פעם, קראתי למורה, לשאול שאלה בלי לשים לב שהוא כבר סיים את שלו, החליף בין המבחנים, ואני למעשה יושבת עם המבחן שלו... קלטתי לפני שהיא ניגשה, שאלה מה אני רוצה, אמרתי לצאת לשירותים... פוף... האם זייפת (אורגזמה למשל)? לא זייפתי אורגזמה. אבל, פעם האקס שלי כ"כ התלהב כי הוא חשב שגמרנו ביחד, שלא יכולתי לא לזרום איתו ולהגיד שהיה גדול...
האם ניצלת את אחד באפריל לעבוד על אנשים? כשהייתי קטנה האם עבדו עליך באחד באפריל... כן מה השקר הכי גדול שאתה מספר לעצמך...? זה לא אני זה הם...
יש שקר שאתה הכי מצטער עליו? כן. לא מפרטת. האם תפסו אותך בשקר? כן. אני חרא שקרנית. תפסת משהו בשקר? כן. האם בגדת בבן זוג? לא. תפסו אותך? לא... האם שיקרת כשמלאת את השאלון? רק קצת

foofoo77

New member
גם אני גם אני

נדחפת ... שם: את כבר יודעת
גיל:27 ו 7 חודשים סטייה מולדת: אוכל איטלקי ולאכול בידיים . אתה רואה את עצמך כאדם מוסרי?יותר מדי האם אי פעם שיקרת? כן , איך את חושבת שהתחמקתי מהמפלץ חסר השן הקדמית? אם כתבת לא למעלה, אתה באמת חושב שנאמין לך? ברור שלא...דההה האם שיקרת פעם רק בשביל לצאת בסדר? תמיד , לבוס שלי . האם שיקרת לבן/ת זוג, רק בשביל שישתוק/תשתוק?לא. האם שיקרת בשביל להשיג משהו? לא . האם שיקרת בשביל להשיג "טובות הנאה"-יעני סקס? לא . האם אמרת אמת ולא האמינו לך? כן כן ... לצערי . האם אי פעם העתקת במבחן? פעם אחת , ראשונה אחרונה ויותר מדי . האם זייפת (אורגזמה למשל)? כן , איזה נעליים יפות יש לך ... האם ניצלת את אחד באפריל לעבוד על אנשים? לא . האם עבדו עליך באחד באפריל... לא . מה השקר הכי גדול שאתה מספר לעצמך...? שאני בלונדינית
יש שקר שאתה הכי מצטער עליו? לא . האם תפסו אותך בשקר? לא . תפסת משהו בשקר? יותר מדי פעמים . האם בגדת בבן זוג? כן . תפסו אותך? לא . האם שיקרת כשמלאת את השאלון? לא .

למעלה