בוקר שבת נפלא לכולם

רק נועה

New member
בוקר שבת נפלא לכולם../images/Emo20.gif

הגעתי לכאן בעקבות המלצתה של שקד המקסימה והמקום חמים וטעים
עדיין לא גימלאית, עדיין עובדת שעות ארוכות, אבל כל הזמן בדרך, בדרכים ובכבישים.. מאחלת לכולכם שבת מוארת מלאה בשמחה, ו....עוד מעט מתארגנת ונוסעת לעבודה.

../images/Emo141.gifבוקר אור לנועה ולכולם../images/Emo141.gif

שקדיה מציעה רק דברים יפים,,תהני נועה.

p a l o m a

New member
שוש.. "הייתייי בפאאררייס וגאאם../images/Emo6.gif

ברומאאא.... אבל דבר כזה לא ראיתי.. איזה יופה!!! מקסים!

p a l o m a

New member
בוקר טוב ושבת שלום לכולם ולמצטרפים

החדשים ברוכים הבאים. זוכרים שהיינו ילדים (רובנו...)? אז היום לפני 48 שנים (!) פרץ "מבצע סיני" (מבצע קדש)..זוכרים את סיפורי המיתלה, יהודה קן דרור ז"ל, ועוד ועוד. אחותי התגייסה באותו בוקר לצבא, את אבי לקחו למילואים ונשארנו אני ואמא שלי לבד. היינו "עולים חדשים", ובמושגים של אז בכלל עוד היינו בגולה.. ולא ידענו איך אוכלים את זה.. אמא שלי חתכה פתח בבטנה של סל הקניות שלה והכניסה לשם את כל הכסף והתכשיטים ( אולי 2, 3 תכשיטים..אפשר לחשוב..) ותפרה את הפתח של הביטנה.. כל פעם שהפעילו אזעקה.. אני (בת 11..) הייתי רצה דבר ראשון לקחת מהר את התיק.. והיחד רצנו למטה למקלט... עד היום אני זוכרת את מהדורת החדשות בו הודיע (משה חובב נדמה לי בקול דרמטי... ש"דובר צה"ל מודיע שכוחות צה"ל נכנסו" "לא אגדה רעי ולא חלום עובר: הנה מול הר סיני הסנה, הסנה בוער. והוא לוהב בשיר בפי גדודי בנים, ושערי העיר ביד השמשונים. הו, שלהבת יה - עיני הנערים, הו, שלהבת יה - ברעום המנועים, עוד יסופר על זה היום אחי, בשוב העם אל מעמד סיני. רעי, זה לא חלום ולא חזיון הוזה מאז ועד היום בוער, בוער הסנה. לוהט בזמר און בלבבות האל של נערי ציון ורכב ישראל. הו, שלהבת יה - עיני הנערים..."

ע ו מ ר 4

New member
בוקר אור פורום../images/Emo20.gif

בוקר שבת אפור עם ריח של גשם באויר.... מבצע סיני? אבא בצבא.... אני בבטן של אמא ...מיתכוננת ליציאה...... ו...אתמול בטיול הבוקר...כבר ראיתי רקפות ראשונות... עדינות ורדרדות....

אנימו

New member
בוקר טוב עם ריח סתו.לעומר-לא תאמיני

אבל יש באדנית שבחצרי רקפות מן העונה שעברה שפרחו במשך הקיץ. לא פרסמתי ברבים מחשש לעין הרע. אבל דוקא בימים האחרונים עושות רושם שהן "מתחפרות". אולי התבלבלו להן העונות???

רק נועה

New member
מבצע קדש

הייתי בת שנה וחצי, לא זוכרת דבר, אבל אימי סיפרה לי פעמים רבות תוך כדי צחוק מתגלגל שכל פעם שפרצה האזעקה הייתי מתחננת ובוכה- "דייי, אמא, אני אהיה ילדה טובה.."
, תחושת האימה של המבוגרים עברה אליי בגדול.

dani 123

New member
בוקר טוב לכל הגמלאים וגם

למצטרפים לפורום. תהנו ממזג האוויר הנוח

דרדרית

New member
מבצע קדש? ואני רק בקושי בת שנתיים..

מה זוכרת? ממש כלום... אבל את השירים המקסימים של אחר כך- זוכרת ועוד איך... ואת הסרט "סינָיָה" ... האם הוא גם על התקופה ההיא???

אנימו

New member
מבצע סיני-הבומבות על "איברהים אל-

אוואל" בחוף ת"א (האניה המצרית) עוד מהדהדות באזני
לאור ההסבר שקבלנו בביה"ס שלפיו יש לתפוס מחסה עם השמע הצפירה העולה ויורדת, נדחפתי מתחת לשולחן וסירבתי לצאת משם.... מאז- כשאני שומעת צפירה ....אני מתנחלת מתחת לשולחן....

bimbo.

New member
במבצע קדש הייתי נשואה טריה, וכבר

לקחו את בעלי למספר שבועות. יום אחד הופיע בדלת גבר מזוקן קשות, עם המון אבק לבן על הפנים ועל הזקן
נבהלתי כהוגן
, ולאחר רחצה הגונה (שלו)יצא מתוך האבק הבעל/חייל

מנורה

New member
מבצע סיני זוכרת שרצנו להתנדב

בדואר ובבתי החולים והיו כל כך הרבה תלמידים שרצו להתנדב ששלחו אותנו הביתה והינו מאד מתוסכלים. במיוחד זוכרת את ההצגה "אי לייק מאייק" שהיתה להיט עם ליאור ייני, יגאל בשן ושולה חן

אנימו

New member
מלאנו שקי חול , לשים ליד קירות

המקלטים.....איפה המקלטים ההם? נעלמו! הלכו עם הניילונים ממלחמת המפרץ?

pazi66

New member
אנימו , היה לי הכבוד לשרת../images/Emo6.gif

שנתיים על אח"י חיפה (איברהים אל-אוואל). דרך אגב, אתמול בלילה ביקרת אותי בקומונה ולא יכולתי לענות לך על ברכת הלילה טוב....כבר ישנתי...לכן אני מברך אותך ביום שבת נעים ושמח.

אנימו

New member
פזי-מה אתה אומר?אני מצדיעה!

לא זכרתי שהפכה לאח"י....ושתהיה לכם שבת נעימה וטובה.

למעלה