בוקר שבת נפלא

בוקר שבת נפלא../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

בוקר נעים לנו, לכולנו. אנחנו ניסע לראות קצת פריחה. מחרתיים מורידים לנו את הגבס ואנחנו לא מפסיקים לחשוב על זה. קשה לכם לתאר איך הגב שלי שבור מהשישה וחצי השבועות האלה. להרים ילד בן שש על הידיים כל הזמן לשירותים, באמבטיה או בכלל מהכיסא גלגלים לספה ולשטיח, זה סיוט שלא נגמר. בשבתות אני נחה מזה. אז בעלי מרים אותו כל הזמן, וגם באמצע השבוע מהרגע שהוא מגיע, בערך בשש וחצי בערב, הביתה, זה "נופל" עליו הקטע הזה של להרים את טל. נו, מחרתיים זה מסתיים. אתמול סגרתי אולם לחגיגה הכיתתית של הבת-מצווה של עמית. זה יקרה בדיוק בעוד שלושה חודשים אבל צריך לסגור מראש כי המקומות האלה נחטפים. היינו שם, ראינו אירוע, הילדה התלהבה והחלטנו שהולכים על זה. אני מפיקה לה עיתון עליה, שייראה כמו מהדורה מיוחדת של "ידיעות אחרונות" והכול בפנים כמו כתבות של עיתון, עליה, ברכות מחברות ממשפחה ועוד. בנוסף, אני עושה לה מצגת ב- power point, על החיים שלה מלווה במוזיקה. אני מאוד מתרגשת מההפקה הזו. זה כיף לגרום אושר לילדים. זהו, גמרתי לבלבל את השכל שלכם בענייני המשפחה שלי. שבת מצוינת לכולם, יעל

המשך עלילות טלטול והספירה לאחור

עוד אחד וחצי ימים לשיגור. המנועים כבר בפעולה. טלטול לקח חצי יום חופש כדי לנוח קצת ולארגן פרטים אחרונים, והינה הוא מעדכן כאן ממול איך המנועים בוערים. יעלי כל הכבוד איזו השקעה, גם עיתון וגם מצגת.. איזה כיף לעמית! ממש מסקרן. בטח יצא מדהים. היא לא תשכח את זה ל ע ו ל ם ! המשך יום מקסים עידית

ערב טוב ../images/Emo13.gif

יעל, אני מתרגשת איתכם
עוד מאמץ קטן וזה מאחוריכם... וההפקה שלך לאירוע של עמית ממש מרשימה. את יודעת שיש כאלו שמתפרנסים מארגון פרויקטים כאלו? טוב שיש אמא מוכשרת
ולנו עברה שבת לא קלה. אני חולה (שוב), בעלי צריך לגמור עבודות, החמות באה להתארח והילדים השתגעו כל היום בבית. אבל מתחיל שבוע חדש...

איזה יום מחור... ../images/Emo7.gif

ממש! סתם כזה נחס. ובאותו הקשר של הגזים, אושרי כל כך סובל. בחיים לא שמעתי אותו בוכה כמו היום (חוץ מבגיבוסים שרק מזה בא לי לבכות). הוא כל כך צרח. מתוקון. כל הארון שלנו מלא תרופות. היום היה צריך להיות יום כיפי מישום שראינו ביומן שכבר אפשר להוריד לו את הנעליים ל6 שעות. אוף. אולי שהוא מרים את הרגליים עם הבר יותר קל לו עם הגזים בגלל הפיסוק? אין לי מושג. אני עייפה, מעוצבנת וממוטטת. אוהבת את כולכם עידית

והינה תמונה

שלנו מהיום. קצת מעודד, לפחות אותי. איזה מותק. וראיתי היום את התמונה של יאיר, איזה ממי

איזה בונבון... ../images/Emo9.gif

פשוט לאכול
ועידית - אולי יצא לכם לקפוץ אלינו ואראה לך תנועות עיסוי גם לרגליים וגם לבטן שבטח יקלו עליו נגד הגזים?

למעלה