בוקר שזוף

הינדי

New member
בוקר שזוף

בוקר טוב, ראשית תמונתך השזופה על הבוקר גורמת לי לאמר המממממממ...... לפני שנה לערך הכרתי איש שזעזע את אמות הסיפים אצלי, גם לחיוב ואף לשלילה. התחושה היא של קשר עם פוטנציאל אדיר ברמת הנשמה. בשלב זה אין המשכיות. אודה לך אם תעשה הצלבת מפות. תאריך לידתי 31-1-1961 לידתו 7-10-1953. המון תודה , ויום חביב לכולנו. ענת.

והמממממ זה - מה משמעותו ?

ומה תגובתו על תמונתי השזופה (שדרך אגב, צולמה בסיני) ? לא הבנתי את סוג ההמממממממ.. המדובר. ולגבי הפוטנציאל - אכן ישנו, אבל אם יש קשר או אין קשר - זו בחירתכם שלכם ( כן כן, גם שלך). כל נושא מימוש הפוטנציאלים הוא לא אסטרולוגיה, אלא בני אדם פרופר.

הינדי

New member
ההההההההממממממממ .......

תגובתי יאיר , לא תגובתו פשוט מעיר= מאיר את המתים משנתם. עוד היבט למשנה ואכן ברור לי שמעבר לאסטרולוגיה, יש עוד הרבה היבטים, אך, למרות נסיוני הרב, בקשרים עם המין השני, לא ידעתי שאני בתולה, עד המפגש המוזר, עם הבחור האמור, ולא מדובר בצד הפיזי של החוויה. אלא במפגש מדהים של אנרגיות, להבין סוף כל סוף, מדוע ולמה העולם סובב סביב נושא זה. עוד סיבה חביבה לאמר הההההההההההההממממממממממממממ........ ואולי ברבות הימים נחזור לסיני לקבל בשנית את לוחות הברית. תודה, ענת.

למעלה