בוקר שחור (T3)

Fahrenheit

New member
בוקר שחור (T3)

עד כמה שאני משתדל להשאיר אותו טעון, היום אני קם בבוקר, הוא לא עולה, הסוללה מתה לגמרי כל המידע נמחק. אאאררגגג!!! #$@#$%&@^&@!

AYELET1

New member
אם זה מה שהשחיר וקלקל לך את

הבוקר- אשריך וטוב לך
במכשירים החדשים זה לא קורה

באגיי

New member
אני לא יודע עד כמה זה עוזר לו |נצל

אני אישית הייתי (אומנם עדיין) בעלים גאה של זייר 71 המכשיר היה טוב וסיפק את הסחורה . היום בבוקר גיליתי שהוא לא נדלק וכלום לא עוזר (מכשיר בן שנתיים וחצי), ניסיתי לחבר לטעינה לרסט וכלום . כמה שכואב על האבדה (מתנה יקרת ערך מבחינתי -מהחברה). הייתי רוצה לשמוע הצעות למה כדי לעבור. ונכון להיות לא הייתי מתנגד לגי פי אס כי זה פחות החידוש הכי חשוב מהזייר שאני צריך . מקום לאכסן תמונות וסרטים יש לי (יש נגן של 30 גיגה) ככה שהפאלם משמש כיומן לתזכורות , מילון ,צעצוע עם מגוון משחקים ,ובתקווה כלי ניווט . מה הייתם ממליצים ? כמה להשקיע מה כדאי מה לא... אני לא רוצה לעבור לפוקט גם בגלל הרגלים ישנים וגם בגלל התוכנות שיש כיום ברשותי (שחבל שיתבזבזו). תודה מראש גבי

Ariyeh1

New member
קח

Tungsten E2 או TX בשנייהם תוכל לקבל את כל מה שציינת, שניהם עם זיכרון בלתי נדיף (NVFS) אבל לגבי התוכנות שברשותך יש לוודא תאימות לפני התקנתן.

Fahrenheit

New member
למה לקנות חדש?? אולי התיקון זול?

אם הzire שלך באמת סיפק את הסחורה ואתה לא צריך אף אחד מהפיצ'רים של החדשים, אני ממליץ לך לקחת אותו למעבדת תיקון, אם זה לא המסך התיקון לא צריך לעלות יותר מדי.

למעלה