בוקר שישי...

Hadar design

New member
בוקר שישי...

הבוקר... עוד שישי בלעדיו, שישי מספר 4
לפניי 4 שבועות דיברנו בפעם האחרונה לפניי שהוא קיבל את המנה הגדולה הזו שהרגיעה אותו והשכיחה ממנו את הכאבים והוא הצליח לישון אבל לא לדבר אליי יותר...

הבוקר.... הלכתי אליו, כי שישישבת זה שלנו ביחד.
ארוחת הבוקר והשוטטות בכל המקומות שאנחנו אוהבים.
ושינת הצהריים שאנחנו כל כך אוהבים, עם התריסים המוגפים והשקט של השדות.

הבוקר הלכתי אליו, ואנשי המצבות הקימו היום את המצבה
והייתי איתם ביחד, איתו ביחד, כמו שכל השנה הייתי 24 שעות בכל הטיפולים בכל האישפוזים, לא עוזבת... חווה כל רגע ורגע בעונג בשבילו.
הייתי איתו גם כשתהקינו את המצבה. זאת שאני בחרתי, שמתאימה כל כך לו.

סוף סוף זו לא רק ערימת אדמה, לפחות יש לי סלע עוצמתי וצנוע גם יחד, שאוכל לחבק, והשם שלו עליו....

עצובה וחזקה בשבילו. האיש היפה שלי.

דנה אז

New member
הקבר בשבלנו הוא המקום להית עם האהוב שלנו

אהבתך, מסירותך וכאבך מורגשים בכל מילה.
כוחך גם הוא נשמע להיות שם ביום התקנת המצבה, להיות בשביל בעלך בכל הטיפולים... את מדהימה.
התנחמי בזכרונות ושעכשיו הוא במקום שלו, לא עוד טיפולים לא עוד כאבים. גם אם זה לא מקל מכאבך וגעגועיך

שבוע טוב ערב טוב לילה טוב הכל טוב

כדי להנציח את מאור שלי אנחנו כל שבת מזמנים ילדים מהישוב שלנו ואומרים תהילים לעילוי נשמתו כל ילד מקבל ממתק וכן פרס סימלי ובסוף החודש אחרי ארבעה שבתות עושים הגרלה על מתנה גדולה ,כל ילד שבא באופן קבוע ואומר תהילים בקול בסוף החודש עושים הגרלה על פרסים יקרים, וכמובן שמטבעם של ילדים כשמחלקים ממתקים הם באים בהמוניהם ,ולנו זה עושה טוב על הלב ,יודעים אנחנו כל שבת מזכירים אותו ,בליל שבת קבוע אני מדליקה נר לזכרו נוסף לנר נשמה שדולק מאז היום המר והנמהר זה מה שאנחנו יכולים לעשות לזכרו

למעלה