בוקר שלכםםם

בוקר שלכםםם ../images/Emo32.gif

מה הדבר הראשון שאתם עושים על הבוקר ? כמה זמן בכלל יש לכם להתארגן ? אם היה לכם את כל הזמן שבעולם, איך הייתם מעדיפים לקום [אם בכלל...]? והכי חשוב - איך הייתם רוצים שיעירו אתכם ? קדימה, שעת יצירתיות..

מיטללל

New member
אהמ

אני הכי אוהבת שמעירים אותי בליטופים. אני הכי שונאת לקום כתוצאה משעון מעורר/צלצול ההשקמה של הפלאפון. תלוי באיזה יום. אם אני עובדת או לא. אם כן- אז אני קמה שעה לפני שאני צריכה לצאת מהבית. נרדמת שוב וקמה שוב אחרי איזה 7 דקות כואבות :) גוררת את עצמי לאמבטיה, שוטפת פנים, ואז בדרך כלל העייפות עוברת לי :)

אממ

הדבר הראשון- לקום מהמיטה, לשים מדים
ואז לצחצח שיניים, לשים עדשות וכו' אממ תלוי, יש ימים שאני צריכה להתארגן באיזה חצי שעה וממש לחוץ לי, ויש ימים שאני באיזי ויכולה להתקח על הבוקר וכו'.. בד"כ אני קמה בלי שעון אם אין לי משהו ממש מוקדם לעשות
אני ממש נהנית מללכת לישון ולא לדעת מתי אני אקום..

זכוכיות

New member
בדרך כלל בקושי יש לי זמן

להתארגן בבוקר, אני עושה כל מה שצריך ואז שי מקפיץ אותי לעבודה. איך אני רוצה שיעירו אותי? מה זאת אומרת? כמו שמעירים אותי בכל בוקר... רק בלי דד ליין

RVD18

New member
ועכשיו עונה כמו שצריך

מה הדבר הראשון שאתם עושים על הבוקר ?
קודם כל בודק מה השעה. אחרי זה חוזר לישון או נשאר ער במיטה עוד קצת. דבר ראשון אחרי שאני קם מהמיטה זה לשטוף פנים ולצחצח שיניים. ואחרי זה תלוי מה הסדר יום. אם צריך לצאת אז מתארגן (מקלחת אם יש זמן, גילוח אם צריך), מתלבש ויוצא. אני לא מספיק לאכול אף פעם :) ואם זה יום חופש או מתחיל לעבוד מאוחר, אז אוכל, קורא עיתון, נכנס למחשב... כמה זמן בכלל יש לכם להתארגן ? אם היה לכם את כל הזמן שבעולם, איך הייתם מעדיפים לקום [אם בכלל...]?
כמה זמן יש תלוי מתי מתחיל לעבוד ואני מעדיף לקום מאוחר או אחרי מספיק שעות שינה. שונא לקום אחרי שישנתי שעתיים. והכי חשוב - איך הייתם רוצים שיעירו אתכם ?
לא יודע, אחרי הצבא עם כל ההשכמות המעצבנות שהיו לי ובשעות לא שגרתיות אני כבר לא מפונק :) אבל אני יודע איך לא רוצה שיעירו אותי. תמיד אבא היה מעיר אותי והיה מדליק את האור, זה היה הכי מעצבן!! לא משנה כמה אמרתי לו שלא ידליק את האור...! בזמן האחרון הוא כבר לא מעיר אותי, אני קם לבד עם הפלאפון (תמיד מכוון איזה שעה לפני כי אני מכבה את השעון מעורר וממשיך לישון
) או שאמא מעירה אותי.

נרקי

New member
../images/Emo96.gifבוקר בוקר בוקר

קודם כל בוקר טוב
ועכשו תשובות
מה הדבר הראשון שאתם עושים על הבוקר ? מצחצחת שיניים
כמה זמן בכלל יש לכם להתארגן ? אם היה לכם את כל הזמן שבעולם, איך הייתם מעדיפים לקום [אם בכלל...]? אני מתארגנת חצי שעה לפני יציאה
מתקלחת שעה לפני.. ואם אין זמן קמים יותר מוקדם
והכי חשוב - איך הייתם רוצים שיעירו אתכם ? נשיקות והמון הפתעות כמו ארוחת בוקר של מלכים

דנדוש20

New member
בוקר טוב

מה הדבר הראשון שאתם עושים על הבוקר? בוכה בגלל העייפות. כמה זמן בכלל יש לכם להתארגן? תלוי מתי אני מצליחה להתעורר
בערך 30-45 דקות. אם היה לכם את כל הזמן שבעולם, איך הייתם מעדיפים לקום [אם בכלל...]? דרך יקיצה טבעית. והכי חשוב - איך הייתם רוצים שיעירו אתכם? קדימה, שעת יצירתיות.. אני צריכה לחשוב על זה.

Dark Muse

New member
אמממ...

דבר ראשון שאני עושה על הבוקר זה לצחצח שיניים, או לכבות את השעון מעורר
בד"כ אני נותן לעצמי חצי שעה להתארגן, אני יכול גם ברבע שעה, עם הרבה לחץ ועצבים. אם היה לי את כל הזמן שבעולם הייתי קם כל יום בעשר בבוקר
איך הייתי רוצה שיעירו אותי... שהבחורה שאני הכי אוהב בעולם תהיה מעליי... ולא נפרט יותר

בוקר שלי

הדבר הראשון- לקלל את הרגע,לחשוב מה יש לי היום- כלורמ, להזכר למה שוב אני קמה בשבע בבוקר לצחצח שיניים ולנקות פנים, לסדר שיער- זה הכל הולך יחד כזה. אני הכי אוהבת שיש לי שעה להתארגן, להספיק כל מני דברים קטנים, לשבת לשתות משהו ולקרא עיתון בנחת (הנכדה של סבא שלי או מה?!? חחח) לפעמים רק חצי שעה , שזה גם נחמד, אבל לא כמו שעה, ככה היום באמת מתחיל בשקט ונחת. אם היה לי כל הזמן בעולם, הייתי מתקלחת כל בוקר, בעשר. לא אוהבת שאין לי בוקר, וכבר אחרי שעה להתחיל לנגן, עד הצהריים להרגיש שכבר עשיתי משהו מועיל. איך הייתי רוצה שיעירו אותי? בחיבוקים כמובן.

בוקר שלי =]

הראשון בודקת את השעה בפלאפון חחח ואחרי לשטוף פנים ולצחצח שיניים. כרגע אני קמה מתי שבא לי כל יום... מובטלת שכמותי.. אני תמיד מעדיפה לקום שיהיה לי איזה חצי שעה להתקלח ולשתות את הקפה של הבוקר ולהתעורר ועוד איזה חצי שעה להתארגן
לא סובלת שמעירים אותי... אבל אם כבר מעירים, אז שיבואו לידי ויתחילו לדבר איתי כמו שאמא שלי עושה תמיד... בחיים אני לא ארדם אחריה חח "את ישנה...?" "כן" "אז תקוממממממי (בצעקה)" ואחרי זה מדברת איתי לא זזה ממני רק ככה הייתי קמה לבית ספר...בזמן!

L y c a n

New member
אין כמו שעון מעורר של נוקיה

שונא להתעורר לצרחות או לרעשים חדים להתעורר, להמתח ולשכוב קצת במיטה, אז קמים בקפיצה ויאללה ארוחת בוקר

אווהווו

אני צריך שיעירו אותי בצעקות לאוזן אחרת אני לא קם .. והכי כיף שלא מעירים אותך שאתה קם לבד והדבר הראשון על הבוקר זה צחצוח שיניים ומייד אחר כך סיגרייה עם כוס קפה

Paranoid Eyes

New member
הממ

דבר ראשון? זה משתנה, לפעמים אני מתלבשת קודם, לפעמים שוטפת פנים קודם.. יש לי חצי שעה להתארגן , לפעמים פחות כשאני לא מתעוררת. אם היה לי את כל הזמן היית ימעדיפה יקיצה טבעית :) והייתי רוצה שיעירו אותי עם In The flesh של פינק פלויד.. ואהוב יקר בליטופים :)

למעלה