בוקר של אהבה

RIKIA91

New member
בוקר של אהבה

שלום יקירי . זו לי הפעם הראשונה וגם במקרה דרך קישור לבלוג של אדם מדהים בעוצמתו . אתמול בלילה הגעתי לתובנה שגם להיות מכורה לקשרים הרסניים ולהתחבא דרכם ולא להיות פעילה אמיתית בחיים זו התמכרות . אני גרושה די זמן .הפחד מפני אינטימיות אמיתי, מרגש של נתינה וקבלה הוביל אותי מידי פעם אומנם..לקשרים עם אנשים לא פנויים . ולהגדרה הזו עונים: גברים נשואים גברים עם בת זוג נכים ריגשית ברמה זו או אחרת גברים שבתקופת נחום האבלים שלהם ...רק יצאו מקשר הרשימה הזו לא הכי מלבבת .יש בה משהו הרסני שהביא אותי פעם ועוד פעם לישפוט את מעשי בחומרה ..אך יחד עם זאת להישאר עוד ועוד . והנה אתמול בלילה קמתי באמצע השינה לקחתי את הפלא שלי ומחקתי את כל המיספרים . לאחר מחקתי את ההודעות ולסיום את כל מי שהיה איתי בקשר באתר הכרויות . הגעתי לתובנה שלבחורה מתוקה ומעניינת כמוני ...מצטערת אך אני כזו ...מגיע משהו שיהיה שלי ורק אני יכולתי להביא אותי לתובנה שכזו . אז נכון שזה רק הבוקר הראשון ונכון שהחבר הנשוי שלי התקשר והייתי רק קרירה אך קמתי חזקה ואולי בחיבוק הפורום נישאב כולנו חוזק ואור לחייך לאהוב והעיקר שיהיה רק טוב ושיר בלב שלכם ריקי

בדדי

New member
שולחת

לך חיבוק ומקווה שמהתובנה שהגדעת אלייה תבוא צמיחה ואנחנו כאן לתת את הכוח וללוות אותך עד שיהיה טוב בלב

RIKIA91

New member
אכן כן

האמת שהתובנה לחלוטין לא יעילה כי בערב דיברנו בטלפון ואני מנסה להעביר דברים שהוא לא הכי רוצה ליקלוט . תודה על התגובה ויום טוב

../images/Emo140.gifברוכה תהיי ריקי

לפורום הכי מקסים שהכרתי. מקום שבו נכות אינה מגבלה - אלא תובנה ותועלת, מקום בו דמעה - אינה סימן לחולשה - אלא לאומץ, מקום בו כולם יודעים שלכל אחד יש לפעמים קושי.. וכל קושי - הוא דלת הכניסה לעולם שלם של רצון ואהבה... ברוכה תהיי על כי שיתפת אותנו ונתת לנו פתח אל אשר קורה לך, ולרבים כמותך... רק שכאן, את יודעת - נמצאים האנשים, הנשמות עם האומץ.. עם הנשמה היתרה, עם הקצת יותר רגישות.. כי הם כאן - כי אכפת להם... כי כולם כאם יקרים כל כך לכולם.
פשוט ככה, לא?

למעלה