בוקר של אור ועדכונים

בוקר של אור ועדכונים ../images/Emo42.gif

הרבה דברים נפלאים קרו לי בימים האחרונים ואני מאושרת לשתף אתכם בכך. ראשית - הצטלמתי לעיתון "עולם האישה". תגידו מה זה שייך לכאן? הסוף שייך. אחרי שאיפרו, סירקו, הלבישו וצילמו אותי אז גם כתבו עלי כמה מילים ופה האישיו הגדול ! המפיקה וסנדרה רינגלר התלהבו מעצם העובדה שאני יועצת בקלפי הטארות וביקשו ממני להביא עמי את הקלפים. כמובן שפרסתי להן ולשמחתי הן מאוד התלהבו וזרמו איתי. ואז כשהמפיקה כתבה עלי "כמה מילים" היא פירטה את כל העשיה שלי בקלפי הטארות ו... צירפה את מס' הטלפון שלי !!! זכיתי בפרסום חינם בירחון עם תפוצה אדירה :) ועוד משהו משמח עבורי בסופשבוע זה אני יוצאת לעבוד כמנחת סדנת טארות חוויתית בבית ספר חרמון. מדובר בסופשבוע אלטרנטיבי שבמהלכו סדנאות שונות - מדיטציה, דמיון מודרך, פאנג שווי ועוד - טיול בחיק הטבע וכהנה וגם אני כמנחת סדנת טארות :) אני כל כך נרגשת. ולא מספיק זה אזזזזז מהיום אני רשמית עובדת מהבית כמנהלת המכירות של סופשבוע זה. אני מקבלת קו ומכשיר טלפון ואת כל השיחות של מי שמבקש להירשם לסופשבוע אלטרנטיבי. מה דעתכם ? מחייכים את העולם והנה הוא מחייך בחזרה :) אני מרגישה בעננים שיהא לכולנו יום דבש אסנת :)

relax

New member
../images/Emo141.gifוואו! אני שמחה בשבילך,

שיהיה לך המון בהצלחה!! מדהים!

owolf10

New member
מצטרפת לברכות

באמת כל הכבוד. שתהיה זו התחלה של דרך ארוכה זרועה בהצלחות.

יונית א

New member
הידד!

תמונה שווה אלף מילים אומרים (וצודקים). ספרי מתי זה יתפרסם.

ערב טוב אוסנת

מקווה שתדעי לפרוץ קדימה ולנצל את העיתוי וגם לשמור עליו באש קטנה,אני חש שאת במין הייי כייפי לאללה ואלה הם הרגעים שכולנו שואפים להם,בהצלחה מעוזי ודש לאביבה

למעלה