בוקר של אור לכולנו

בוקר של אור לכולנו ../images/Emo140.gif

שמי אסנת, אני מיסטיקנית העוסקת בקלפי טארות כעשר שנים ובחצי שנה האחרונה אני מנסה גם להתפרנס מהאהבה הגדולה שלי. מהייעוד שלי. אתן מכירות את המצבים בהם האינטואיציה שלכן מאותתת לכן בכל העוצמה כי מה שאת עושה הוא הכי נכון ומתאים ? מכירות את המצב הזה שהכל בשטח בקושי זז, אפילו דיי מת אבל את בתוכך יודעת שאת חייבת להמשיך ולעשות ? כי זה הכי נכון עבורך ועוד ישתלם ? זה המצב שבו אני נתונה כיום בקריירה שלי. חצי שנה אני עושה הכלללללל על מנת להתקדם ולהצליח בתחום קלפי הטארות. יש לי כרטיסי ביקור מדהימים פליירים שונים הרצאות סדנאות קורסים ערבי מיסטיקה ייעוצים אישיים מה לא ?!?! אני פונה לכולם ומציעה את שירותיי. חלק נענים חלק לא. ובכל זאת.... המצב דיי תקוע ! וזה מחד מתסכל אבל מאידך האינטואיציה שלי - בה אני כל כך מאמינה ואליה אני כל כך מחוברת - אומרת לי להמשיך ! לא להפסיק! הדרך היא נכונה ועוד תשתלם ! את בדרך אל האור הנכסף ! ולעתים אני מוצאת את עצמי קצת מיואשת... וזה קשה. לא רוצה להתייאש. זה הייעוד שלי. אני יודעת ! התחלתי עכשיו פרויקט חדש. בהתחלה כמרצה ואח"כ כעוסקת במכירות. אני מאושרת על השמיים ובחזרה מהעבודה הזו. היא כל כך מתאימה ונכונה לי. אבל אוףףףף גם כאן זה תקוע. כמובן ששאלתי את הקלפים. רק ששאלתי יותר מדי והם כבר נותנים לי תשובות מעורפלות ולא תמיד מעודדות. ואני לא יודעת איך לאכול את זה. החלטתי שאני נותנת לעצמי עד סוף השנה. זה הזמן שהקצבתי לעצמי להמשיך ולנסות ואם לא כך אצטרך למצוא משהו אחר. חלילה לא במקום אלא בנוסף. בצד. כתמיכה וכמשענת כלכלית. אבל זה קשה. כל כך קשה ! מכירות מצבים כאלו? האם הייתם במצבים של "המטרה מקדשת את האמצעים"? שיהא לכולנו יום של אור אסנת.

siv30

New member
אוסנת לא להישבר ../images/Emo24.gif

אני אקדים ואברך אותך על הופעת הבכורה בפורום שלנו, אז ברוכה הבאה. לטעמי אל תשברי, המצב במשק לא מי יודע מה ואנחנו נכנסים לתקופת חורף. אבל וכאן בא האבל הגדול, עבודה מסיבית כמו שהרמת לא יכולה להכזיב וההרגשה שלי שהיא תישא פרי אם תתני לדברים הזדמנות. אני חושבת שאת צריכה לשנות את המוד של החשיבה שלך, אם את חושבת תקועה את מרגישה תקועה. תחשבי זורם הדברים יבואו מעצמם. לגבי הרעיון שלך לקחת עוד משהו כמשענת כלכלית, אני בעד
זה יאפשר לך אוויר לנשימה וזה הדבר הכי חשוב. כי אוויר לנשימה מאפשר להיות יצירתיים מבלי להיות עסוקים בטרדות של פרנסה. אז אני מאחלת לך בהצלחה ותודה ששיתפת אותנו.

shandy

New member
איך שמכירה טוב את המושג תקיעות

כל למודי הדיאטות למינהם, מכירים את התופעה, שלאחר שיורדים במשקל, פתאום מפסיקים לרדת, למרות שממשיכים באותו תהליך אותו דבר קורה שתקועים בלימודים בנושא בעבודה ועוד ועוד אסור להישבר, כי השבירה לא פותרת את התקיעות , רק מגבירה את התסכול, אבל להזיז מ"מ את החשיבה, לשנות קצת בתפריט, להוסיף מימד נוסף. לקחת את כל המכלול, לפרק תיאורטי ולבדוק איפה המעצורים, מביא לירידה נוספת במשקל, לפיתרון, נותן תנופה קדימה.. בסוף שבוע בבית מלון, נתנה אשה הרצאה על טארות , היא דיברה בגובה העיניים לאנשים. והיתה הרצאה מהנה ומענינת. בסוף ההרצאה, פתחה דוכן לקריסטלים, עם הפירוט שלהם, וחילקה כרטיסי ביקור מגנטים. באותה הרצאה היא רכשה לעצה כמה קלינטים

אני מאמינה בעצמי וביכולות שלי

מאוד מאמינה ויודעת שהייעוד שלי הוא לעסוק במיסטיקה. הענין הוא שעד שאת מגיעה לאותם מלונות.... יש לי פגישה במלון מכובד ביותר ביום רביעי הקרוב ואני מייחלת להצלחה. מה מייחלת? עושה דמיון מודרך ללא הפסק :) יוצרת את המציאות שלי שבה אני רואה את עצמי עובדת שם ומעבירה הרצאות וסדנאות. אשמח מאוד לדעת על מה היתה ההרצאה של אותה אישה שמצאת אותה מהנה ומעניינת. במסיבות וסדנאות שערכתי עד כה נתתי לבחור בין שלוש הרצאות מובילות שלי. אולי יש עוד רעיונות.... תודה.

shandy

New member
אישיות נעימה ומתקשרת

קודם כל זו האישיות היתה לה אישיות נעימה שיצרה קשר עם הקהל, עם קצת בדיחות וחידודים,אבל המון כבוד למקצוע. הראתה כמה סוגי קלפים, סיפרה מתי היא משתמשת בהם וכיצד משלבת דיברה על המזלות, וכיצד הם מופיעים בקלפים ומאפיינים מאד כללים שלהם היא שידרה הרבה ידע, מהימנות, אמינות, ונעימות...זה בעיני סוד הקסם

siv30

New member
אויש שנדי כמה דיברת אל ליבי ../images/Emo23.gif

הדיאטה כמשל לחיים פשוט הרסת אותי.

תודה על קבלת הפנים :)

הרבה זמן רציתי לכתוב אבל לא היה לי על מה.... עד היום שהגיע המשברון הקטון שאני שמחה לאמר שהוא כבר חלף. לא שיש משהו חדש על הפרק אבל עם הרבה עבודה עצמית זה חלף. בכל אופן יש לי בעיה עם לקחת עבודה נוספת. יש לי את העבודה כרגע בסופשבוע אלטרנטיבי והיא דורשת ממני להיות כל היום בבית. ליד הטלפון. כמו עבודה במשרד.... אני מאוד נהנית מהעבודה הזו. השיחות עם האנשים וכו'. רק שבינתיים פרנסה אין מזה במיוחד. אני נותנת לעצמי עוד. מגדילה את מרחב הנשימה שלי בשבילי ולמעני. אני מקבלת באהבה את המשברון שהיה לי היום. עברתי אותו. למדתי אותו ועכשיו אני ממשיכה הלאה. תודה :)

גברת x

New member
../images/Emo140.gif

זו הטעות!!! "החלטתי שאני נותנת לעצמי עד סוף השנה. זה הזמן שהקצבתי לעצמי להמשיך ולנסות ואם לא כך אצטרך למצוא משהו אחר" כאשת רוח... את צריכה להעמיד רף של השייג, ולא רף של כשל. בעצם אולי לא "רף" אלא מטרה לסוף שנה- להצליח!! "ייעד" מסויים של רווחים או לקוחות. תכנני הצלחה. חשיבה חיובית במעשייך תוביל להצלחה. ולא חשיבה שאין בה. עלי והצליחי.

שש שבע

New member
טוב לפי הנסיון שלי פיתחתי לי אמונה

שלכל דבר זמן, אחר כך נזכרתי שזה מה שאמר החכם מכל אדם שלמה המלך. לפעמים אני נתקעת עם בעיה בשמלה, ואני יכולה להתעסק איתה שעות ולהיות מתוסכלת עד לב שמים, כי זה משבש לי את לוח הזמנים, פעם פשוט העפתי שמלה הצידה מרוב עצבים שלא צלחתי לפתור את הבעיה (ואני דוקא מאלה שיכולות לקנות משרוקית וכובע, כי תואר מציל כבר יש להם...) והמשכתי את שאר הדברים, אחרי כמה שעות לקחתי לידים את השמלה, וראי איזה פלא תוך דקות פתרתי את הבעיה מכיוון אחר לגמרי. היום אם יש בעיה אני פשוט מניחה אותה הצידהוניגשת לפתור אותה יותר מאוחר לרוב זה עובד. לפעמים אני יוצרת דגם יפהפה, ומשום מה הוא לא נתפס, אז אני מניחה אותו בכאב לב הצידה, ואחרי חצי שנה או שנה, הוא הופך להיט. לפעמים אני משקיעה הון בריכשת בד יקר פחד. והבד הזה נתקע, לא זז, אף אחת לא מסתכלת עליו. אז אני שמה אותו באיזו קרן זוית כדי שלא יגרום לי לכאב לב בכל פעם שאני מסתכלת עליו. שנתים או שלוש אחר כך, אני מוצאת אותו ומוצאת שהוא עדין יפהפה בעיני, מוציאה אותו שוב החוצה, ואז...התנפלות, כולן רוצות אותו, וכשאני יוצרת דגם מבקשים אותו בכל מקום, ובעלי החנויות תולשים את השערות מתוך תיסכול כי אין להם את הבד..ואין להשיג. אי אפשר לדחוק את הקץ, עשית הכל? את כל ההשתדלות? עכשיו תני לדברים לפעול, וגם לזמן. תפני אנרגיות לכיוון של הרפיה כללית, תראי איך פתאום לא יהיה לך זמן לנשום. ותספרי לנו כשזה יהיה כך אם יהיה לך זמן לגלוש באינטרנט.

missB

New member
בהחלט מוכר

את צריכה לזכור שאת עסק חדש ומצויה בשלבי ביסוס ראשוניים. לאט לאט תצברי יותר ידע, נסיון, מוניטין וכמובן לקוחות. צריך רק להתמיד למרות הקשיים. תזכרי תמיד שהאלטרנטיבה היא לעבוד במשהו שאת לא אוהבת ולא יביא לך סיפוק ואושר כמו שמביאה לך העבודה הזו. זו סיבה מספיק חזקה כדי למשוך קדימה ולהתעקש להצליח למרות הכל. ועוד משהו - רב האנשים לא יודעים בודאות מה הם אוהבים לעשות. אם יש לך את המתנה הזו של תחושת ייעוד חזקה - את פשוט חייבת לממש אותה.

SagisS

New member
../images/Emo140.gifכמה עצות וקצת אמפטיה

שלום אסנת, הרבה על מה שנאמר כאן אין לי להוסיף. בתור מעצבת גרפית מי כמוני מבינה את תחושות התסכול ממצב של "היתקעות". ומי כמוני יודעת כמה עבודה עצמית נדרשת בשביל "להתניע" מחדש ולצאת לדרך. זה חלק מהעבודה ומשגרת היום יום אצלי. וכמו שכבר אמרו כאן - לפעמים גם אני מניחה עבודה בצד וחוזרת אליה אחרי פרק זמן מסויים ורק אז דברים טובים קורים. יש זמן ומקום לכל דבר. הייתי רוצה להציע לך כמה דברים: 1. למה שלא תכתבי בפורום חתונות ותציעי את שירותיך? יש הרבה מאד מסיבות רווקות בארצנו הקטנה ותמיד מחפשים איזה הרצאה מעניינת בנושא. תציעי את שירותיך שם. אני עתידה להתחתן בעוד חצי שנה ואשמח לשמוע מה יש לך להציע למסיבת הרווקות שלי.
אל תשכחי שאם יהיו מרוצים ממך שמך יעבור מפה לאוזן עד שתיבני לך מאגר לקוחות משלך שילך ויגדל. 2. הציעי לאתרי אינטרנט שונים לכתוב פינת ייעוץ לפונים אליהם/אליך או לכתוב טור שבועי/חודשי בנושאים אלו. יש המון אתרים בנושאים מיסטיים, אתרי נשים ופורטלים שמייחדים חלקים שלמים לנושאים אלו. את יכולה שהתחלה להציע לכתוב פעם ראשונה בחינם ואחר כך, אם יהיו מרוצים - בתשלום. 3. ומה אם הקמת אתר אינטרנט משלך לצורך העניין? עייני קצת באתרים כאלה וחשבי מה תוכלי את לעשות ואיזה דברים היית רוצה באתר. עלות של אתר לא אמורה להיות מאד גבוהה והקמתו יכולה לתת לך את הדחיפה לה את זקוקה. לפחות מחשבתית: כאשר חושבים על תכנים לאתר אינטרנט תהליך שכזה גם מסדר את המחשבה הכללית בנושא הנדון (הכל מנסיוני האישי). 4. פעולה נוספת שאפשר לעשות היא לגשת לחנויות "עידן חדש" לסוגיהן ולתלות מודעה בה תציעי את שירותיך (כמובן שבאישור בעלי המקום). את יכולה אפילו להציע שיעורים פרטיים בתחום. אלו הרעיונות שעלו בראשי בזמן קריאת דבריך הנוגעים ללב. אני מאד מקווה שתצליחי בהמשך הדרך ואשמח אם תצרי איתי קשר דרך המסר האישי (אמנם החתונה היא רק בעוד חצי שנה - אבל גם זה משהות לא?) בסופו של דבר כולנו נתקלות באותן בעיות. העניין הוא רק בגישה שאנו נוקטות ובנחישות שלנו - ואין זה משנה אם בקריירה, זוגיות או דיאטה.

מחייכת. את מקסימה !!! אבל כל זאת כב

כבר עשיתי ועושה כל הזמן. יש הודעות שלי בפורום חתונות וכן בלוח המודעות. אני כותבת מאמרים באתר אמא אדמה אבא שמים שהוא אחד האתרים הכי גדולים בארץ של מיסטיקה ורוחניות. מנהלת את פורום טארות כאן בתפוז, מפגשים וכאלה. כותבת המון מאמרים במסגרת הפורום. אני גאה לציין שהוא הפורום הכי פעיל וגדול בארץ לטארות. יש לי אתר משלי מודעות שלי תלויות בכל מיני מקומות בסביבת מגוריי הוצאתי עכשיו כרטיסי ביקור. כבר עשיתי כמה וכמה מסיבות רווקות - אשמח לתת לך פירוט - ואפילו לשתיים הוזמנתי "מפה לאוזן". ואני לא עושה רק מסיבת רווקות אלא גם ערבי נשים בכיף. הזמינו אותי ליום הולדת של גבר בן חמישים והיו שם 6 זוגות סביב גיל זה. האמיני לי שאני עושה המון ! יש לי מחר פגישה חשובה מאוד במלון שאולי אעביר שם סדנאות. אני אמורה להשתתף בפרויקט של סופשבוע - שבינתיים לא כל כך זז - יש קישור בחתימה שלי. בקיצור אני חושבת שאני עושה הכל. שלחתי הצעות לטור לעיתונים שונים. לספאים שונים הצעתי את עצמי לבתי מלון. לתכניות טלויזיה. עשו לי טוטם חיות אינדיאני. יצא לי בסופו של דבר - היה טוטם מופלא ומעודד - צב. הצב משיג את כל מה שהוא רוצה ובהצלחה גדולה. אבל לאט.... וזמן זו פריבילגיה שאין לי כל כך.... זו הבעיה. המון המון תודה אסנת.

"המצחיק" הוא שאני מנסה כבר חצי שנה

ודווקא בהתחלה היתה עבודה והיו המון טלפונים (יש לי ים של כניסות לאתר שלי) ודווקא בחודש וחצי האחרון דממת אלחוט. בקושי עושה משהו. אולי זה קשור לירח.... יש עכשיו את הענין עם המגן דוד והליקוי שהיה לפני כמה ימים. חלק מן האסטרולוגים מאמינים שמערך זה מביא מצב לא טוב.

SagisS

New member
וואוו! אז עשית הכל...

עכשיו נשאר לחכות. נכון שאף פעם אין לנו זמן - אבל תני לזה לקרות. לא שיש לך הרבה ברירות נכון?
והאמת - הרבה מאד דברים תקועים עכשיו. להרבה אנשים. אני יודעת שהרבה מאד חברות מסחריות ובתי מלון עצרו את רוב הפעילות שלהם מכמה סיבות: קודם כל זה כבר לקראת סוף הרבעון הרביעי. מה שאומר שבהרבה מקומות נגמר התקציב לפעילות כזו עד לשנה הבאה וחידוש תקציב. אז הרבה מקומות עוצרים פעילות. אני יודעת שבחברה שבה אני עובדת זה ככה. עד ינואר (או אישור תקציב) עכשיו חורף - אנשים חוגגים קצת פחות. אני מתארת לעצמי שבתקופת ספירת העומר כשאין חתונות את גם תיתקלי בתופעה הזו... (לא אצלי כי אני לא עוברת ברבנות). אז מתוקף מיעוט הפעילות גם העבודה תרד מעט. ונקודה לעידוד - עוד חודש לדעתי כבר ייפנו אליך אנשים כיוון שחגיגות הסילבסטר מתקרבות. מנקודת המבט האישית שלי - את עושה הכל הכי נכון שרק אפשר. ואת נשמעת לי פייטרית אמיתי שלא מוותרת.
ואם את טובה ויש לך כימיה עם אנשים - תסמכי קצת על שיטת פה לאוזן. אני יודעת שבתקופות שעבדתי כפרילנסרית זה הלך נהדר. כל מה שאת צריכה זה להאמין להאמין להאמין!!! איתך עם כל ה-
אגב - האתר שלך לא עולה משום מה...

עכשיו חורף יקירתי

פחות מתחתנים סוף התקציבים של כל מיני אירגונים פחות יוצאים לחופשות וכו.. לא יודעת אם זה קשור לירח ולכוכבים אבל ללוח השנה, וחודש נובמבר -דצמבר יש משמעות כלכלית. תשתמשי בחודשים האלו השקטים יותר לפיתוח תשתית, למידה, צמיחה אישית ואז יבוא האביב. תמיד אחרי החורף בא האביב והקיץ. חוק טבע כזה.

אחותי ../images/Emo25.gif

אני מתארת לעצמי שאת צודקת. למשל קיבלתי את השקט בחודש אוקטובר ולו בגלל החגים. אנשים מספיק מתראים עם קרוביהם ולא בדיוק חוגגים חגיגות אחרות. דווקא בחורף יש הרבה חתונות בגלל ענייני תקציב. לא כולם יכולים להרשות לעצמם להתחתן בקיץ. אולי אני באמת אחפש לעצמי משהו זמני לעונת החורף.... נראה. עוד אחשוב על זה :)

siv30

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אהבתי את הרעיון של אביב. ד"א אפשר גם סתם למלא מצברים, אבל אם ממש דחוקים כלכלית אני מניחה שאין הרבה מרחב תמרון.

siv30

New member
ושוב ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

איזה יופי של הצעות פשוט נהדר. תודה.

למעלה