בוקר של אור לכולנו

בוקר של אור לכולנו ../images/Emo16.gif../images/Emo42.gif../images/Emo16.gif

אחרי מוצאי שבת מזוויע
, עצוב מאוד וכואב, כואב, כואב
הטרגדיה בשידור חי הותירה בי כאב עצום. לא הפסקתי לבכות בזמן הדיווחים והראיונות עם בני המשפחה.
יהי זכרו ברוך
שולחת מכאן את תנחומיי הכנים אל משפחת רמון שהספיקה במשך השבועיים הללו להיות המשפחה של כל מדינת ישראל, ומרגישה את הכאב כאילו היה בן משפחתי שלי. ת.נ.צ.ב.ה
(צפיתי עד כמעט 2:00 בלילה ברשתות הזרות אשר לא הפסיקו לשדר. האמת? איזה כבוד נתנו לאיש שלנו, מדהים ומעורר הערצה ממש, לקחו את כל הצילומים של אילן רמון ז"ל ושידרו את האוטוביוגרפיה שלו עם מוסיקה מאוד נעימה כשברקע לא מש חיוכו מכל זוית ותמונה)

smagi

New member
../images/Emo7.gif אילן החיוך המיוחד שלך ישאר

חקוק עמוק בליבנו
תנחומי למשפחת רמון!

jif

New member
../images/Emo16.gif לזכר האסטרונאוטים

אתן זוכרות שביקשתי ממכן להתפלל לבריאותה של אישה שאני מכירה? אתמול הודיעו לי שבעלה (!) נפטר. מסתבר שהוא גם היה חולה. לה הרופאים נתנו כחודש לחיות. איזו התחלה גרועה של שבוע, דווקא שר"ח אדר היום. שיהיו בשורות טובות.

הגנובה

New member
אילן רמון - איש יקר, אבדה גדולה../images/Emo16.gif

איזה אסון... איזה אדם.... איזו מכה.... אין מילים. אני מאמינה שכל אחד ואחד מהאסטרונאוטים היה משכמו ומעלה, ממש כמו אילן רמון. האובדן הגדול מאוד של אנשים כאלה, של איש כזה יקר... עצוב... עצוב נורא... רק לראות את החיוך המקסים והכובש שלו בכל פינה בטלויזיה... מעורר בי מחשבות על האובדן הגדול כל כך של משפחתו, של אשתו - לה הוא קורא "אהובתי" של ילדיו, של אביו.... תנחומי מכאן לכל אוהביו ואהוביו
- יהיא זכרו ברוך

amitmom

New member
עצוב.. ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

עציון

New member
העצב והיגון הוא הקונצנזוס של העם

בישראל. רק בקרות אסון העם מתאחד. מתאחד בעצב. ביגון ובצער. יש לנו הרבה סיבות להיות מאוחדים אבל אנחנו לא מספיק חכמים להבין זאת. מי יתן ולא יהיו יותר אסונות מאחדים ,אלא, שמחות וארועים חגיגיים כדי לאחד אותנו. העם הניבחר!!!! שבוע טוב וחודש טוב!!

דורין 333

New member
../images/Emo16.gif לזכר שבעת הרוגי האסון ../images/Emo16.gif

מי העלה בדעתו שזה יסתיים כך ???????????? למה למה למה ???????????????? יהי זכרם ברוך. אמן.

למעלה