בוקר של אור לכולנו

בוקר של אור לכולנו ../images/Emo42.gif

מה שלומכן בנות יקרות ? איתי הכל חביב ונעים במיוחד ובעיקר עמוס בעבודה מבורכת עד מאוד. התחלתי לעדכן את קישורי הפורום והוספתי אתרים העוסקים בנשיות, אתרים שאני מאוד אוהבת ללמוד מהם. במידה ויש לכן אתרים שאתן אוהבות העוסקים בנשיות ו/או בכל דבר אחר, אתן מוזמנות לשרשר לכאן את הלינקים ואשמח להוסיף לרווחת כולנו. בברכת סופשבוע מאושר במיוחד לכולנו אסנת

קישורים בנות קישורים

כל מי שרוצה להכניס את האתר שלה ו/או אתר מומלץ לקישורי הפורום - מוזמנת לשרשר לכאן את הלינק המתאים ואם אפשר גם תיאור קצר. בנוסף מאמרים ! כל מי שיש ברשותה ו/או רוצה לכתוב מוזמנת בברכה.

hayapollak

New member
תודה

אני לא יודעת טכנית לעשות זאת, אבל אבקש בשישבת מהבן שלי לעזור לי להכניס את האתר שלי ומאמרים שכתבתי והתפרסמו בכמה אתרים.

הצד הטכני שיך להנהלת הפורום קרי,

אני :) רק תעלי לכאן, לשרשור הזה. פתחי את הודעת תגובה ולמשל רשמי את כתובת האתר, שמו ותיאור קצר ופתחי עוד הודעת תגובה והכניסי את המאמר שלך - לגוף ההודעה עצמה. את הקטע הטכני כאמור רק הנהלת הפורום יכולה לעשות.

איזו הצעה יפה ! ../images/Emo13.gif האתר שלי

נקרא "זהר כבר בדקה" והוא אתר תמיכה לבחירת בית חולים ללידה, בעיקר. כדי לאסוף את החומר לאתר ביקרתי כמעט בכל בתי החולים בארץ עד היום, נפגשתי עם מנהלי המחלקות והאחיות האחראיות, סיירתי, שאלתי, בדקתי, הצלבתי...
באתר מנוע חיפוש בו יכולה כל אישה למצוא תשובות לכל השאלות המטרידות אותה לגבי בית החולים, מדיניותו, נהליו, סטטיקטיקה ועוד.. בנוסף, אני מייעצת ל(א)נשים בהריון בייעוץ אישי ומלווה בדרך לבחירה המתאימה ביותר לאותה לידה, לאותה אישה, לאותו זוג, לאותו תינוק... להתראות ! זהר.

אתר התפתחות אישית שלי ../images/Emo13.gif

באתר ישנם מאמרים שכתבתי בנושאי התפתחות אישית, הילינג, העצמה אישית, יצירת מציאות ועוד. www.michalsite.com תיאור: אתר זה עוסק בהתפתחות אישית, היכולת לשנות את עולמנו ולעצב את החיים שלנו. האתר מכיל מאמרים עוזרים ומידע אודות סדנאות ולימודים בנושא.

ateretlif

New member
קישור לאתר שלי

תאור האתר: דרכי נשים לדעת כל התשובות לכל השאלות שאי פעם שאלת את עצמך נמצאות בתוכך. החכמה הפנימית שלך היא הקשר הישיר שאת יוצרת עם החיים אותם היית רוצה לחיות. בכל אחת ואחת טמון הכוח לחקור עומקים חדשים בתוכה ולהחליט החלטות חדשות בקשר לדרך בה הייתה רוצה לחיות את חייה ובידיה הכוח ליצור שינוי עבור עצמה. תודה מראש עטרת ליפשיץ

ateretlif

New member
אחד המאמרים שפרסמתי... מקוה שתהנו

ציפור הנפש זה זמן רב שאני מחפשת אחרייך, כמה טוב לראות אותך, בכלל לא הרגשתי שעזבת. איפה היית כל כך הרבה זמן?. אני זוכרת ימים של דכדוך ועצב, ימים של דשדוש באפלה וחוסר אונים, לאחר חיפוש ארוך ומיגע אחרייך. כמה נעים לגלות אותך שוב- אור קטן שלי, ציפור נפשי, ה"אני" שבתוכי. קשה לשים את האצבע על הזמן בו התחלתי להדחיק אותך, לשכוח ממך. חיי כאישה זימנו עבורי מטלות אינספור ונדמה שבניסיון הזה, להצליח להיות הכי טובה בכל תחום אפשרי, איבדתי אותך. דומה שנתתי לך לחכות עד שאספק את הצרכים של כולם- בעבודה, בבית והילדים כמובן. בציפיה לחוש ברגשי תמיכה ואהבה מאחרים, ברצון הזה להיות בסדר, לקבל אישור על מעשי, לא להזניח אף אחד. בתוך כל אלה הזנחתי אותך, נתתי לך לקמול בעוד אני מדשנת אחרים, איפשרתי לך להידחק הצידה בעודי סוברת כי כך אגשים עבורם את חלומותיהם. אך את היית שם תמיד וביום אחד התעוררת, התגלית כדכדוך, כחוסר רצון לקום בבוקר, כמסך הסוגר אותי בפני העולם, וקראת לי להסתכל פנימה, קראת לי לחפש. ואני מודה לך על כך. נכון, החיפוש היה קשה. קילפתי שכבות רבות עד הגיעי אליך, אך היה שווה כל רגע. בדרכי אחריך גיליתי כי האהבה בחיי מתחילה בי. אין מה לצפות כי אחרים יגרמו לי להיות נאהבת ומחוברת. כל שביכולתם הוא לשקף עבורי את מערכת היחסים שלי איתך. (עם עצמי). למדתי כי שיפור מערכת יחסים זו תאפשר לי לקחת שליטה על חיי, ליצור עבורי את סוג החיים שברצוני לחיות ולהתקדם הלאה. נוכחתי לדעת כי אני בעלת כח ושליטה בכל מצב- בבית, בעבודה, הפסקתי לחפש אישורים למעשי או לחשוב מה יגידו עלי. אני לא חייבת לעשות דבר שאיני שלמה איתו. כל שעלי לעשות הוא להעריך את עצמי יותר, ולהאמין בעצמי, וראו זה פלא פתאום גם הסביבה לומדת להעריך. היום משמצאתי אותך, אני לומדת להיות קשובה לך, אני שומרת על נוכחותך גם בסבך מטלות היומיום. מנסה להעזר באחרים, ומקפידה להקדיש זמן לעצמי . הידיעה כי את כאן, מנחמת אותי. ואני יודעת כי לא אתן לך לברוח שוב, ולעולם לא נפרד. עכשיו כשאנו ביחד, נוכל לצעוד קדימה, לחיים מלאים ומגשימים יותר. בברכה עטרת דרכי נשים לדעת

שבוע-נפלא, האתר שלי../images/Emo24.gif

רפוי- אתר הטיפולים והסדנאות שלי- http://www.ariela7.netfirms.com * ייעוץ בעזרת תיקשור * סדנאות ריפוי- רייקי 1+2 ודמיון -מודרך בטבע, וטיפולים שונים- רפלקסולוגית בכירה, ארומתרפיה,-עיסוי וריפוי בשמנים, הילינג אנרגטי, והילינג רוחני בעזרת מדריכם רוחניים. * מוסמכת להעביר את קרן העצמה של לייטריאן- להעצמה רוחנית ואישית. * נרות-הופי- לבעיות אוזניים ואיזון, דלקות ושעווה עודפת. * רפוי בעזרת מלאכים וישויות אור.
צימרים בגליל- לאוהבי הטבע והטיולים- מעל הכנרת מול הרי גולן, בדרך לגליל ולירדן- חופשה משפחתית בעונה, וחופשת ריפוי ושקט בכל השנה. http://www.arditi2.netfirms.com שבוע נפלא באור ואהבה אריאלה

בשמחה ותודה על הנדיבות../images/Emo42.gif

האתר של אמנות בין אישית www.interpersonalarts.com ואפשר גם להרשם לתפוצת הדוא"ל ודרכה לקבל כל שבועיים את מגזין "צידה לדרך" ובו מאמר, סיפור רלוונטי וטיפים לחיים. בברכה,

קישורים נוספים ? לא רק אתר אישי

אתן מוזמנות לשרשר לכאן כל אתר שאתן חושבות שיכול להועיל לנו, בכל תחום שרק תרצו.

למעלה