בוקר של אור לכולנו :)

בוקר של אור לכולנו :)

במסגרת ההתחלה שלי כעובדת עצמאית מהבית אני מחפשת כל הזמן רעיונות חדשים כיצד לפרסם את עצמי ולהגיע לעוד ועוד אנשים. והרעיונות צצים בכל מקום מסתבר :) אני מתגוררת בישוב קהילתי חילוני בשומרון. הבוקר הוצאתי דואר מתיבת הדואר שלי וראיתי את העיתונון שמחולק בכל הישובים בשומרון. העיתון כמעט כולו פרסומות אבל בין לבין ישנם מס' טורים אישיים - אינטרנט, דת, שידוכים, אוכל... וזהו בערך. ואז חשבתי לעצמי - למה לא טור אישי שלי על מיסטיקה בכלל וטארות בפרט?! לא התמהמהתי. לא התלבטתי. לא חככתי בדעתי. אספתי את כל הביטחון העצמי שלי ושלחתי מייל למערכת העיתון עם ההצעה שלי. נראה לי יופי של דרך לפרסום וכולי תקווה שהם יקבלו את הרעיון שלי ויצרו עמי קשר. שיהא לכולנו יום רווי בהצלחות קטנות כגדולות :)

../images/Emo50.gif

נכון הרעיונות הטובים ביותר, מגיעים מהמקומות הכי לא צפויים.

jole

New member
כל יום שעולה הוא הזדמנות להתחלה

חדשה, כל הכבוד על היוזמה. בהצלחה

חוגגים שבועות במסיבות חילופי-זוגות

חוגגים שבועות במסיבות חילופי-זוגות בוילה מדליקה ומפוארת לאור נרות. רומנטי ודיסקרטי עם כיבוד מיוחד לשבועות. יין חופשי כל הלילה. מוסיקה משגעת סרטים מאסג'ים מפנקים וזוגות איכותיים. כמו-כן חדר לנשים דו-מיניות וחוויות מהנות שלא שוכחים. בלילות חמישי ושישי.

O C

New member
נשמע טוב !

ולדעתי גם יצליח לך. ואם אפשר לשאול איך הגעת לתחום המיסטיקה? לי זה ברור שאני גם אעבור אליו, רק עניין של תזמון...והחלטה, כמובן.

הגעתי לתחום המיסטיקה מזמן.

זה כנראה היה טבוע בי מהיסוד - המספר שלי הנומרולוגי הינו 7 :) - ורק היה צריך שמישהו ידליק את הניצוץ. הניצוץ נדלק לפני שמונה שנים לערך ומאז רק מתפתח. בעקבות צירופים שקרו לי לאחרונה - אין מקריות ! - החלטתי להתפתח גם בכיוון של פרנסה. ואני עושה זאת במלוא המרץ והאון. תזמון הוא דבר מאוד חשוב. מאוד ! כאשר תחושי שזה הזמן את תדעי. אני מבטיחה לך :) ואם יש לך את הזיקה את יותר מ-מוזמנת לבקר בפורום שלי ולהשתתף. הפורום הינו מקום לשוחרי הטארות באשר הם - מתחילים, מתקדמים. גם מפגשים על טהרת הטארות יש לנו (הראשון ב- 19/6). אז כאמור את מוזמנת בברכה :)

ריביקי

New member
הילה בסגול

בגלל שכתבת בסגול , מעניין אותי כל צבע מסמל משהו. את יודעת מה כל צבע מסמל???

תגידי לי, הילה בסגול

איך את מסבירה את זה בכלל? אתמול הייתי אצל קוראת בקפה מטבריה, מדהימה. יצא לי להיות אצל לא מעט מיסטיקנים, אבל אף פעם לא היה 100% הצלחה כמו אצלה. אני לא מפסיקה לחשוב על זה וכמותי שתי חברותי שהיו איתי אתמול. אבל אנשים מחפשים איזשהו הסבר הגיוני, לוגי ואין לנו...יש טענה שזו יכולת לקרוא את אמחשבות, את התדר שלהן, כמו שקולטים גלי רדיו...זה יכול להיות לדעתך?

אני לא יכולה להסביר את זה :)

זה כמו ששואלים אותי איך אני מצליחה לעשות פריסות בשלט רחוק. איך אני מדייקת בתשובות שלי כאשר האדם בכלל לא נמצא מולי וברשותי רק שם ותאריך לידה ורקע כללי של הבן אדם. אין לי תשובה לכך ! זה קיים, זה נמצא ואני עושה את השימוש הטוב ביותר שאני יכולה כדי לעזור לאותו אדם. קריאה בקלפים אינה קריאה בקפה ואני ממש לא מבינה בקפה. הן רואות שם סמלים שונים ומפרשות אותם. קלפים זה משהו אחר לגמריי - ואת מוזמנת לפורום שלי כדי ללמוד אותם. קלפים כל אחד יכול ללמוד - הוא רק צריך שיהא בו את הניצוץ של הרצון, את המוכנות לקבל ולהאמין ובעיקר המון אינטואיציות טובות וחזקות.

מחייכת.

בטח שאני יכולה לעשות לך פריסה, ולא רק אחת :) הרי זו העבודה שלי, מכך אני מתפרנסת ! אם את באמת רוצה צרי איתי קשר במסר או אפילו כאן אם זה מעניין עוד בנות ואשמח לפרט איך אני עושה את זה. שיהא לכולנו ערב מופלא :)

ריביקי

New member
רעיון מצויין../images/Emo127.gif

אפשר גם לא רק במקומונים. אולי אם את בטוחה בעצמך תנסי בטלויזיה , יש פינות בתוכניות הבוקר של נמורולוגיה וכאלה , ויש תוכניות מיסטיקה תנסי כדאי לך. שיהיה בהצלחה, רק תיהיה בטוחה בעצמך הכי חשוב.

מחייכת.... איזו טלפטיה

לפני יומיים פנה אלי בחור צעיר והציג עצמו כמפיק נוער וביקש ממני להתראיין לטלויזיה בערוץ המקומי בחולון :)) כן. אני יודעת הרבה על הצבעים ומה הם מסמלים. הילה אינו שמי הפרטי. הילה במובן AAORA וכך גם הסגול. הסגול הוא צבע הרוחניות, צבעה של העין השלישית בצ'אקרות.

למעלה