בוקר של אור לפורום היקר

יעלי1982

New member
בוקר של אור לפורום היקר

אני זקוקה להכוונה בבקשה....
אני עובדת מזה שנה במשרה מאוד תובענית, בחברה מאוד תובענית. הלחץ לא עתיד לפחות אלא ההיפך, ותהליכי העבודה שם מלחיצים ומבולגנים.
מצד שני, זאת עהודה עם יוקרה יחסית.
מייד כשהתחלתי את העבודה הרגשתי שהיא לא ממש מתאימה לי, אבל החלטתי להתמודד עם האתגר ונראה לי שאני עומדת בו בכבוד. אבל יש לזה מחיר... שלוות הנפש שלי, העיסוק הבלתי פוסק בעבודה כל הזמן, התחושה שנותנים ששום דבר לא מספיק טוב עבורם (אולי הם יתרצו כשאשב לכתוב עד אמצע בלילה...) וכולי.
יש לי מחשבות להחליף עבודה כעת, אבל יש הרבה שיקולים שנכנסים (הריון נוסף בעזרת השם, שכר, יוקרה...)
אני רוצה בבקשה לשאול לעיצת הקלפים האם נכון לי לסיים את עבודתי שם בתקופה הקרובה ואולי אם אפשר בבקשה אם התשובה תהיה חיובית - לאן מומלץ לי לפנות? למשרה תובענית במקום אחר או למשרה פחות תובענית עם תגמול מופחת אבל כזו שתאפשר לי חיים גם מחוץ לשעות העבודה?

תודה רבה רבה,
יעל.

קוברה23

New member
שלום לך

אשמח אם תפרסי את פריסת ההשוואה בת שתי אופציות בשאלה הבאה:
"האם נכון לי להישאר בעבודה הנוכחית או לעזוב ולמצוא עבודה פחות תובענית"?
תודה!

יעלי1982

New member
תודה! שאלתי בדיוק את השאלה והתשובה היא -

תוצאות פריסת ההשוואה:
אפשרות 1
- תשע המטות
- ארבע המטות
- שש החרבות
אפשרות 2
- נער המטבעות
- שני המטבעות
- ארבע הגביעים
מסר / עיצה - מרכבה

קוברה23

New member
שלום לך

הפריסה דווקא מעודדת אותך להישאר במקום הנוכחי. נכון שקשה לך, אבל לפי הפריסה יש אופק לטווח הרחוק. חוץ מזה שת
את יכולה לבקש לצאת לחופשה קצרה שתקל עליך מעט. לא יהיה נכון לעזוב את העבודה הזאת. את צריכה יותר להתעקש על עקרונות ולהגיד מה מציק לך, אם זה מבחינת שעות וכ"ו.

יעלי1982

New member
תודה רבה רבה

האמת שבסתם ליבי קיוויתי שהקלפים יעודדו אותי לעזוב כי קשה קשה לי שם, אבל אולי יש אופק שיהיה לי טוב.... שוב תודה רבה.

למעלה