בוקר של אמצע שבוע נפלא

r66

New member
בוקר נפלא ../images/Emo24.gif

זוג נשוי נמצא במסעדה , כאשר ראו ידיד שלהם נכנס מלווה באשה זרה. האשה אומרת לבעלה: זה שנכנס עכשיו הוא מאיר, אבל זאת לא אשתו. לא , היא המאהבת שלו - ענה הגבר בשוויון נפש. האשה התחילה להתעניין בהתנהגות של ידידם , והבעל בלם אותה , ואמר " אל תתעסקי בחיים של אחרים תני להם לחיות את חייהם." הערב נמשך , כאשר בחורה יפיפיה מתקרבת לשולחנם, ואומרת לגבר: איפה היית אתמול? השארת אותי לבד. כן , היתה לי בעיה. אבל אני אבוא לביתך היום. בסדר נתראה - אומרת הצעירה והולכת לדרכה, ומי זאת? שואלת האשה. זאת המאהבת שלי - עונה הגבר. האשה התחילה להשתולל ולקלל וביקשה גירושים מיידים. הוא עונה : " אין בעיות ,אני אתן לך את הגט. אבל תזכרי שבחוזה נשואין שלנו כתוב 'הפרדת נכסים '; והבית , האוטו והעסק הם על שמי. את גם צריכה לשכוח מחופשה כל 3 חודשים בחו"ל ; וגם כרטיסי האשראי שלך הם על שמי וגם כל השרותים שיש כמו מאמן כשר אישי , הנהג וכמובן ה- AUDI‏ - וגם הקצבה שאמא שלך מקבלת האשה שותקת למספר דקות ואחרי שחשבה והפנימה את המצב , אומרת לבעלה : "המאהבת שלנו הרבה יותר יפה מהמאהבת של מאיר, נכון אהובי??

מאקי

New member
פויה

ככה שומרים פה בדיחות??? תעבירי לעוף היומי.. שם כבר יעשו מזה סלט... טוב אהובי? איבכיעלכיבכי.

מאקי

New member
ממש ממש לא.. אני פה.. אבל עסוקה

סופשנה.. מאזן ראשון דוחות .. כיף.. כמעט כמו יומולדת... נסי ותהני.. נשיקות לאוהבי.

r66

New member
הההההההייייי!!!! תערכי כמו

שצריך, מיי לאב
בהצלחה!!! אני מתה מעייפות, הרגע חזרתי מנסיעה. בזמן האחרון אני מרגישה כמו "מלכת הכביש"
הבת שלי תובעת לצבור נסיון נסיעות על הכביש ואני "המלווה". נו טוף - מלווה שווה/אותו ערך/ למלכת הכביש
אני עייפה |פיהוק|

ברוזונת

New member
מנסה ולא נהנית...../images/Emo3.gif

רוצה להספיק הכל לפני ה-31 לחודש כי אז יוצאת לניתוח..

r66

New member
ניתוח מערכות?!../images/Emo8.gif

כל אחד והניתוח שלו חח
לבריאות יקירתי והמון המון בריאות והצלחה

מאקי

New member
ששששששווווווווווווו ????????????

מה קורה? אפשר פרטים? ארוך קצר ?. צריכה משהו.?? ורינוש... אני חנכתי שניים בשנה שעברה... אז ידוע לי משהו על הענין.... סיפרתי לך על הניידת ובתי היחידה???????????? תהני מהמתוקה ככל האפשר... מחכה לך שבוע הבא. אני.

למעלה