בוקר של התלבטות..

m i c h a l y

New member
בוקר של התלבטות..

בוקר טוב לכולכן. אחרי יומיים של רגשות קשים, אני שמחה לומר שהתחלתי להתאושש ואני מוכנה להראות בפורום.... לא שזה כ"כ קל, אני פשוט חושבת שכולכן מקסימות, ונעים להיות כאן, אז הנה ההתלבטות שלי - אחרי ארבעה חודשים ללא גלולות, מהם שניים עם נסיון להיכנס להריון הרופא שלי ממליץ כרגע לצרף גם תמיכה הורמונלית. אין טעם להיכנס לפרטים הקטנים, כי ההתלבטות היא עקרונית: בהנחה שמדובר בתקופת ההסתגלות שלי ל"מחזור ללא גלולות" האם עליי להקשיב לעצת הרופא ולתת לגוף "PUSH" חיצוני, או להמתין עוד כמה חודשים ארוכים עד שיחזור לעצמו????? אני עומדת לנהל בדקות הקרובות שיחה ארוכה של התייעצות עם הרופא (אחרי שלמדתי חצי לילה על הנושא מהאינטרנט), אך עצתכן חשובה לא פחות... אני חייבת לציין שהמידע שנתנה לי מעין הוא זה שפתח את כל ההתלבטות (והכניס אותי לפרופורציה) אז תוכלו לעיין בו גם אם לא ברורה מהות ההתלבטות שלי... לא ציינתי קודם, אבל למעשה מאז שהפסקתי את הגלולות הוסת שלי אף פעם לא הופיע בעצמו (בפעמים הראשונות המתנתי כחמישים יום, ואח"כ כבר פחות.) אז סליחה על האורך, ומקווה לאסוף כוחות ולהמשיך להיות חלק מפורום נפלא זה, מיכל.

מייקי28

New member
../images/Emo39.gifבוקר טוב מיכלי

יש לי חברה שניסתה כמעט שנה להכנס להריון. היא הפסיקה את הגלולות והמחזור היה מגיע לה כל 45-60 יום. היא חשבה שזה בגלל לחץ ולכן לא פנתה לרופא. אחרי כמעט שנה לחצתי עליה לפנות לרופא ולבדוק וגילו אצלה בעיה בבלוטת התריס.בעיה זו פוגעת בביוץ ולכן בקבלת מחזור. היא החלה בטיפול הורמונלי לטיפול בבלוטה. בהתחלה היא נלחצה מאוד מהרופא שאמר לה על טיפול הורמונלי אך זה טיפול שכבר לאחר חודשיים המחזור והביוץ אמורים להסתדר ואז אפשר שוב לנסות.אז קודם כל תבררי על איזה טיפול הרופא מדבר ולא מזיק גם "SECOND OPINION". ב ה צ ל ח ה ר ב ה

החיוך הולם אותך ../images/Emo13.gif

אני אחזור על ההמלצה שלי - לא הייתי רצה לתמיכה הורמונלית. וזה למה? כי מדברייך אני מבינה שלא בדקתם אם קיימת בעיה כלשהי. מה שכן הייתי עושה, זה מבקשת מהרופא ארגסט, כדי להביא את הוסת והפניה לבדיקת דם לפרופיל הורמונלי. אם הפרופיל ההורמונלי שלך תקין, אז הבעיה היא באמת שהגוף שלך צריך להפנים שאין יותר גלולות וצריך לחזור לפעילות. ואם הפרופיל ההורמונלי לא תקין, הוא ייתקן אינדיקציה על הבעיה וכיוון לפתרון.

m i c h a l y

New member
תודה לשתיכן....

אני ערה לחשיבות של בלוטת התריס, אך כיוון שכמעט כל בני משפחתי סובלים ממנה אני במעקב כל כמה חודשים, ורופא הנשים שלי מודע לכך...(וכרגע אין לי בעייה בתפקוד שלה) לגבי ארגסט - עכשיו אני לוקחת (היום התחלתי) כיוון שמה"מחקר" הקצר שערכתי אני רואה רק תועלת מהשימוש בו כרגע.... הרופא שלי דיבר על איקקלומין, ועכשיו אני כבר פחות מפחדת לכתוב את המילה המפחידה הזאת.... חשוב לי להגיד כי אמנם הבוקר עדיין לא השגתי את הרופא לשיחה, אך במהלך הביקור אצלו, כאשר הייתי עוד בשוק, הוא כל הזמן חזר על כך שבכל מקרה אם אני מרגישה שזה יותר מידי תמיד אפשר ללכת על "מחזור טבעי" ללא התערבויות ורק כשאני ארגיש בשלה נתחיל את כל מה שהוא מציע.... אז אני בהחלט מתלבטת ומתחבטת, וכל דעה יכולה ללמד אותי משהו חדש. תודה לשתיכן, מקווה מאוד להגיע להחלטה ולהיות שלמה איתה. מיכל.

תיארתי לעצמי שמדובר באיקקלומין

ולכן כתבתי שלא למהר. יש נטיה להקל ראש בכדור הזה, שכל רופא נשים רשאי לתת אותו, והוא נראה ממש לא מזיק כשהוא עומד ליד ה"תותחים" הכבדים של אמפולות הורמונים. אבל בהחלט יש לו תופעות לוואי וגם הוא יכול להוביל להריון מרובה עוברים. הרעיון של מעקב אחרי מחזור טבעי הוא מצוין, ואם תשלבי אותו גם עם בדיקות דם כדי לוודא שאכן היה ביוץ זו בהחלט התחלה טובה.

מיכלי שלנו

אני חושבת שבדיקות הדם לתמונה הורמונלית הם אכן הרעיון הטוב ביותר למה לקפוץ למסקנות נמהרות??? תיזכרי תמיד שלא משנה מה יוחלט אנחנו איתך נשיקותתתתתתתתתתת ובהצלחה

פוקית27

New member
מיכל,קודם כל../images/Emo24.gifגדול מכולנו.

אין ספק שלפי הפרופיל ההורמונלי קשה לדעת מה באמת קורה. הרופא נשמע לפי דברייך רציני ואחראי, בסוף הכל יסתדר ותזכרי שכולנו פה בשבילך.

Gill Gallad

New member
מיכלי

לצערי הידע שלי בנושא זעום ביותר ואינני מרגישה שאוכל לתרום. עם זאת - נהדר לראותך שבה לאיתנך ומשתתפת בפורום. אם היית נעלמת היית חסרה מאוד.

למעלה