התגובה שלך פשוט מבחילה, וכבר עברת לקללות, זה כבר איננו דיון.
רמות השינאה מגיעה לחולניות ? השתגעת ?
או שאת מקללת בכוונת תחילה או שרמת ההבנה שלך בעברית לקויה, אחרת לא היית מתנפלת עלי באופן אישי ומקללת באופן כה נחות.....
את גם לא יודעת מה עברה המשפחה שלי וכותבת דברי בלע בלי חשבון.
ואת לא מכירה אותי כדי להעלות תגובה נחותה כזו.
כנראה שדברי סגן הרמט"כל גם הם חולניים ? כך זה נראה מהכיוון שלך.
כבר אמרתי פעמים רבות.
אין לי שום דבר נגד החרדים, לא, אני לא אוהב אותם אלא בז להם עם אמונותיהם המפגרות, עם מליארדי פסקי הלכה ופירושים שאיש לא הסמיך אותם לפרש ושכל אחד מפרש.
הם מוכנים לעשות רבות כדי לשמר את המיתולוגיה היהודית לדת מכוערת והאמונה בחבר הדמייוני שהוא המצאה של מישהו כדי לשלוט על אנשים ולהפוך אותם לעבדים נרצעים. וכל מאווייהם להפוך את המדינה למדינת הלכה והלכה המדינה, כאשר הם שונאים את המדינה ומסרבים לקבל את חוקיה , תורמים להרס המדינה מתוך אמונה עלובה שרק כשהמדינה תיהרס, יבוא המשיח , מה שכמובן סותר את הטענה שהרבי מלובביץ שמת הוא המשיח.
מה שאני שונא זה שהם עושים הכל, אבל הכל, כדי להשתלט על חיי וחיי החילוניים בכלל, בטענות שוא שונות ומשונות, עם אמונות תפלות הזוייות למכביר שכולן ככלל מופנות נגד החילוניים, ויש בהם הרבה שינאה והיא מובעת בהתנהגות הפנימית שלהם
הם מסרבים להשתתף בהגנת המדינה בטענה שהמדינה היא מדינת השמד, עמלקים, העיקר שהחילוניים ייהרגו בשדה הקרב והם ימשיכו להתחמק מאחריות.
התנהלות דומה היא של נירוןתניהו שסוחף אחריו אספסוף שתומך בו בלהט עברייני של ממש ובאלימות מילולית ומעשית , והוא מחקה את התנהלותו של היטלר בפעילות להשתלטות על המדינה ובהשלטת הדיקטטורה ביחד עם החרדים
פעמים רבות אני רואה אותו מגיב בזחיחות בדיוק כמו התגובות שהיו להיטלר, כך מתנהגים דיקטטורים, ומאידך, הוא מפקיר את המדינה לטובת עצמו ולא מענין אותו להרוס אותה העיקר שהוא מתחבר לחרדים ומשקיע בהם מיליארדים למרות שינאתם למדינה (למה אין שר בריאות? בדיוק...) ובמתנחלים שבכלל לא גרים במדינה, הוא עסוק בהנאותיו האישיות החל מטיסה לחו"ל כל שבוע עם אשתו העבריינית, קנה לעצמו מטוס ב-800 מליון שקל, בונה ארמון ב-700 מליון שקל ועוד כהנה וכהנה.
בשורה התחתונה, אני לא מוכן לקבל אף אחד שמנסה בכל להשתלט על חיי ומנהל חיי פאר והוללות על חשבוני ומפקיר את המדינה, את המולדת שלי.
ובכך, אני מסיים איתך, בגין ההתנהגות העלובה שלך שאת לא יודעת לנהל דיון ועוברת לפסים אישיים ולקללות נחותות שמגיעות עד כדי הוצאת דיבה.
מכאן ואילך, את לא קיימת יותר אצלי.....