בוקר של יום שישי..דקל חזר ארצה...

הדסהש1

New member
בוקר של יום שישי..דקל חזר ארצה...

אני שמחה שהם נהנו..השנה תהייה שנה מאתגרת-בחינות הבגרות
והגיוס לצבא..עדי והמשפחה נסעו אתמול לגינוסר עד מחר..כך שישאר לה עוד 10 ימים להיות עם הילדים בבית והיא חוזרת לעבוד לאחר חופשת לידה של 7 חודשים....יום טוב לכולם...

השבת בתח ואני רותחת מזעם, למה? תקראו מה שכתבתי.

מכירים מצבים שמגיע אלכם בעל מקצוע ודורש עבור עבודה 3.500 ₪ ואז אתם אומרים מה כל כך הרבה, ואז הוא אומר
אם תרצי בלי קבלה אוריד לך 750 ₪, זה נראה יפה וזה נראה כדאי בתנאי שהעבודה לשביעות רצונכם, אבל אם לא......לכו תוכיחו שאין לכם אחות!!!!
וזה בדיוק מה שקרה לי, נקרע לי קרע קטן בספת עור ודהה הצבע במספר מקומות, צילצלתי לכמה חברות שמצאתי באינטרנט שמשפצות ספות והגיעו נציגים של החברות והציעו הצעות, בין כל אלה שזרמו לביתי הגיע אחד מחברה שכרגע לא אנקוב בשמה
והציע לי הצעה לתיקון וצביעת הספה במחיר של 3.500 ₪ כאשר אני קונה עור לריפוד החלק הקרוע, קניתי ומסרתי לו, סיפר לי כמה הם מקצועיים וכמה עבודה טובה הם עושים, האמנתי!!! מסרתי את הספה לידיו לא לפני שהתמקחתי כי המחיר נראה לי הזויי, אמר לי הבחור אין בעיה אתקן לכך את זה במחיר של 2.750 ש"ח אבל בלי קבלות.......פה נפלתי בפח..... הסכמתי.....לאחר שבועיים הספה הגיע אלינו הביתה מתוקנת וצבוע כמו חדשה.
היום לאחר שלושה ימים שהספה אצלנו בבית כל הצבע ירד רק תיקון החור נשאר, צילצלתי אליו אז הוא אמר לי וקישקש לי כל מיני שטויות ואני רותחת מזעם, ויודעת שבפעם הבאה שבעל מקצוע יציע לי בלי קבלות אשלח אותו לעזאזל.
מה לדעתכם אני יכולה לעשות עכשיו חוץ מלאכול לי את הלב?

הדסהש1

New member
יש את אמון הציבור תתייעצי איתם

טעות לעשות עסקים בדכומים שכאלה ללא קבלות...אבל זה מפתנ לחסוך בהוצאות....

בוקר טוב

ניצת, תסתכלי על חצי הכוס המלאה, טוב שזה עלה לך 750 ש"ח פחות, אני
לא בטוחה שעם קבלה היית מצליחה להשיג משהו,קבלה זאת לא תעודת אחריות,
האיש פשוט לא בעל מקצוע טוב,לפחות נסתם החור, לי יש כבר הרבה מאד
שנים רהיטי עור של חברת נטוצ'י, שעלו לי המון כסף ועד היום הם נראים כחדשים,
לפני כמה שנים הייתי צריכה לעשות איזשהו תיקון קטן, נפרם תפר , הזמנתי
תיקון מהחברה, עלה לי המון כסף, עם קבלה, הוא תיקן נהדר ואחרי כמה זמן,
זה שוב נפרם, צלצלתי להם והם אמרו שאין אחריות על עבודת התיקון,
אבל התיקון הבא כבר עלה לי פחות, הם התחשבו בי והפעם הוא גם לימד אותי
איך להזיז את הספה, שזה לא ייפרם שוב.
תמר, איזה כיף לעבוד במטבח עם הילדים ו/או הנכדים, שמחה שהעוגה הצליחה,
המתכון נראה לי מתאים גם בשבילי, אני לא אופה בתנור, אני אופה בשתי תבניות
של אינגליש קייק בטוסטר אובן ויוצאות לי עוגות מוצלחות, אני מעתיקה את
המתכון ובפעם הבאה שנאוה תבוא אלי, נעשה את זה ביחד, עכשיו אני ממתינה
למתכון של העוגה השניה.
הדסה, אני מקווה שעדי לוקחת השנה מישהי בתשלום שתשמור על הילדים,
הגיע הזמן שתצאו לגמלאות, אני שמחה שדקל חזר מבסוט ובשלום, בעניין
המשך הלימודים ומה שמחכה לו השנה, הוא לא היחידי, הוא כמו כל התלמידים
ואני סומכת עליו שהוא יעשה את זה בכבוד, כמו שהוא יודע.

אני מעריצה את עצמי

בדקתי את רשימת הקניות ומצאתי שלא חסר לי בבית שום דבר שרשום שם,
החלטתי לוותר על יציאה מהבית וללכת למיטה לתפוס שלווה,
זה יחכה ליום ראשון ואפילו אולי ליום שני, כי ביום ראשון אין אספקה טריה
של כל המצרכים, בעיקר ירקות וגם אין שחיטה.
שבת טובה

הדסהש1

New member
ציפי טוב שנשארת בבית.

למרות שהיה פחות חם.השבת אין אןרחים וטוב שכך.הרגשתי לא טוב היום מהבוקר.חולשה כללית והבטן מתהפכת.ישנתי רק שעתיים בלילה.פחדתי להרדם.בצהרים נרדמתי עם הטלויזיה והמשקפיים עלי.אולי זה עייפות החומר...מחר אנוח ומקווה שההרגשה תחלוף

ציפי , מעריצה ? לא בטוחה .

אבל את בהחלט זכאית להיות גאה בעצמך על שהחלטת לא ללכת לקניות ולהסתדר עם מה שיש בבית . ד.א. אני , ממרום שנותי , למדתי , שאם לא נכנסים לסופר לא מבזבזים כסף , ואנוכי בעוונותי , נכנסתי לסופר 3 פעמים השבוע . באשר למרשם לעוגה השניה , אשלח לך מאוחר יותר או מחר . המרשם נשאר על השיש במטבח , והמחשב בקומה שניה .
בינתיים שבת שלום לכולם , תמר .

מינהר

New member
ניצת, חבל בעניין הספה. אבל, אם את יכולה

להרשות לעצמך, ואני מקווה שכן, זו הזדמנות לקנות ספה חדשה.

מתכון לעוגת גבינה קלה , מהירה ,ולמרבה הפלא גם טעימה .

&nbsp
500 ג"ר גבינה לבנה.
1+1/2 כוסות סוכר.
1/2 כוס שמן.
3 כפות קוקוס .
2שקיות סוכר וניל.
מערבבים. מוסיפים.
3 ביצים ומערבבים.
2כוסות קמח.
1שקית אבקת אפיה .ושוב מערבבים .
אופים בשתי תבניות אנגליות , משומנות ומקומחות .
&nbsp

יכולה בחלט להרשות לעצמי

אך זה לא אומר שאיש שרות צריך לעבוד עלי ולגזול אלפי שקלים על כלום ומבלי לתת תמורה.

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום

אמרתי כבר שאני מאחלת בריאות לכולנו? אם כן אני מברכת שוב.

ציפי, ממש קלעת לדעתי. אתמול בבוקר, לאחר הצעדה היומית, וכמה סידורים קטנים כולל כתיבה בפורום, נכנסתי למיטה וישנתי עד הצהריים. קמתי בן אדם אחר, הרבה יותר טוב.
מינה, תודה שדיברת על ריצפה חלקה, גיליתי שלמרבה המזל רצפת המקלחת אינה חלקה כלל.
ניצת, אני ממש מבינה אותך, עבור תשלום מגיע שירות, לא משנה מה מעמדו הכלכלי של אחד הצדדים.
הבוקר לא ישנתי, והתרגזתי. הלכתי לקניות ושם ממש קרוב יש סוכנות סמסונג, נכנסתי ביקשתי עזרה של דקה. הנייד שלי תוצרת סמסונג. תמיד כשאני נכנסת העובדים מסבירים לי למה הטלפון לא מצלצל, למה אני לא רואה ברור וכו... הפעם, היה שם עובד, על התג היה כתוב "אדם - סגן מנהל" פתח את המכשיר ואמר לי "זהו מכשיר ישן מאוד" אמרתי לו "קניתי אותו לפני 4 חודשים," איפיה קנית??? אמרתי לו והוא השיב "אז לכי לשם, אני לא עוזר" ככה אנחנו נראים.
וידוי קטן שלי. גם אני לא זוכרת בדיחות. לפני הופעה אני משננת מהדף עד הרגע שאני עולה לבמה. פה, בפורום, אני פשוט משוטטת באתריי בדיחות ועושה העתק הדבק. כול אחד יכול.

חיוכון:
אתם מכירים את אותו אברך צעיר שהלך עם שני אבטיחים בידיו.
וכשפגש אותו חברו אומר לו אתם זוג צעיר מה לך ול-2 אבטיחים.
הוא עונה לו השוויגער שלי אמרה לי שבשביל אבטיח אחד היא מוכנה לתת חצי מהחיים שלה אז שיהיה שניים.

יעלי

למעלה