בוקר של קושיות...

ברלה

New member
בוקר של קושיות...

רק הבוקר נכנסתי לכאן, וכבר מלאה אותכם בשאלותיי... אני לקראת טיסה עם ילדי בן השנה וארבע חודשים. הטיסה ארוכה מאד,20 שעות, ואני קצת חוששת לקראת. מה לקחת למטוס (הוא לא אוהב ספרים, לצערי)? איך להרגיע אותו לפני השינה (שהרי לא תהיה לו אותה תפאורה בדיוק של החדר...). תודה מראש

chagith

New member
טיסה

טיסה ארוכה היא חויה לא נוחה על כל אדם , גם אם טסים מחלקה ראשונה. ועם ילדים זו חויה קשה אף יותר! בעיקר עם מקרינים לחץ ואי הנוחות שלך על הילד. להיות מוכנים שהטיסה תהייה קשה ואז יש סיכוי שלא יהיה כ"כ נרא. לכן דבר ראשון לנסות להרגע, לישון הרבה הרבה לפני הטיסה, לא להתעצבן ולא ללנסות להיות סופראמא. ממולץ להכין תיק מיוחד לילד בו ניתן לימצוא את כל מה שנחוץ לו: 1. חיתולים ומגבונים בכמות אדירה (אדיף לסחוב יותר מלהצטער אח"כ) 2. משחקים, עדיף הרבה דברים קטנים כמו מכוניות ובובות קטנות, (מנסיון: פנס קטן, פזל בשקית, פסטלינה, ספרים ועוד) . 3. סוכריות, מוצצים אהובים, שמיכה, סדין קטן. עוד דברים שיכולים לעזור הם: להכין את הילד לטיסה, לספר לו מה הולכים לראות ומה יקרה. להכין את הילד לשינת לילה במטוס כמו בבית, לכן להביא מהבית את הפיג´מה האהובה, בקבוק ואת הדובי, (או כל דבר אחר שעוזר לו להרדם). לנסות כמה שאפשר להרדים אותו במטוס כמו בבית, עם אותם טקסים ושירים. לשחק איתו באוזניות , לתת לו לשמוע מוזיקה. לשמור על שעות אכלה הקבועות. זהו בערך שתהיה לך טיסה נעימה

meira

New member
מאיפה לאיפה? (איזה סקרנות...)

אנחנו טסנו מארה"ב לארץ (שזה 24 שעות כולל חניית הביניים) אבל זה היה בגיל 4.5 חודשים אז היה די קל - לא היה צריך יותר מדי לשעשע. אני משערת שהכל מסביב יהיה מעניין וחדש וחלק מהזמן יעבור לכם בלבדוק "מה פה קורה פה". בטח יהיו עוד ילדים על הטיסה, מאוד מומלץ לשחרר רגליים וללכת כל כמה שעות אז הוא בטח ישמח לעזור לך בזה. לקחת כל מיני צעצועים קטנים ואז אפשר לקחת יותר דברים ולגוון, לקוות שבאיזה שלב הוא יהיה כל כך עייף שהוא בכל זאת ישן. מבחינת תיק - רצוי לשים בתיק נפרד מה שאת צריכה לילד לטיסה + אקסטה של יום מבחינת חיתולים ובגדים למקרה של שינויים בשעות/התארכות המסע מכל סיבה שהיא. ת´אמת? אני נוסעת שוב בקרוב כשאור כבר בן 10 חודשים וקצת חוששת שהפעם זה לא יהיה פיקניק, בעיקר כי אני טסה את ההלוך לבד. תספרי איך היה ותהנו!!!

ברלה

New member
היי מאירה

אנחנו נטוס למלבורן, באוסטרליה. בעלי כבר שם, כך שאני טסה עם העולל הקטן. תודה רבה על הטיפים. חבל שבטיסה למלבורן (להבדיל מארה"ב למשל) מגבילים את המשקל ל-20 ק"ג בלבד, כשבני כלל לא זכאי למשקל, והרי עבורו יש חלק בלתי מבוטל של ציוד. ביי

meira

New member
באמת? ממש לא פייר

אני זכאית ל-2 תיקי יד במטוס (אחד לי ואחד לילד) וכמובן ל-2 מזוודות לי ואחת לילד. ותאמיני לי שאני זקוקה לכל מקום אפשרי.. לפחות עכשיו זה קיץ אז לא יהיה מטען כבד כמו שהיה כשטסנו בחורף...

meira

New member
ועוד דבר חשוב - אל תהססי לבקש עזרה

גם מאנשים בטיסה, בשדה התעופה וגם מהצוות. להעלות את העגלה, לסחוב את התיק, להוריד את המזוודה מהמסוע, להחזיק את הילד כשאת רוצה פיפי אנשים מאוד נוטים לנסות לעזור כשרואים שאת לבד עם הילד ותאמיני לי שזה ממש מציל - אז תבקשי

ברלה, שתהיה לכם נסיעה טובה

- ושאלה: לכמה זמן אתם נוסעים? סתם מעניין, ייתכן שגם לנו תעלה על הפרק נסיעה לאותו אזור.

madlika

New member
hi

Berale, I fligh a lot with my baby...usualy to Spain, and about the overweight,I came to the airport, and i ALWAIS have more than i can...I speak "to the hart" of the hostess, and explain her that it is lots of stuff for tha baby, I even tell her i can open the sutace, and usualy there is no problem, they are nice. and tpu tpu never i never paid. good luck

iris and ben

New member
../images/Emo32.gifברלה../images/Emo60.gif

האם לילד יהיה מושב? אם יהיה לו מושב משלו ממליצה לקחת את הכסא לאוטו - ואז מטים את משענת המושב של המטוס+מסדרים את הכסא של הרכב למצב שכיבה עד כמה שאפשר - בצורה הזו הוא יוכל לישון בנוחות ולאורך זמן. כמובן לקחת שמיכה קטנה או+ בובה/דובי שאוהב אם לבנך לא יהיה מושב תבקשי את המושב בשורה שלפני המסך ובמקום הזה יש הכי הרבה מקום לרגליים ואז הדיילת תספק שמיכות אותם תשימי על הרצפה עם כרית קטנה שתקבלו גם כן והילד יוכל לישון. אני טסה הרבה מארה"ב לישראל ואלו הפתרונות שעוזרים טיסה נעימה את יכולה להביא לטיסה גם ווקמן עם קלטות של שירי ילדים, כמה צעצועים קטנים (רצוי שלא מרעישים יותר מידי, במבה (תבקשי מראש ארוחת ילדים (זה מגיע עם מעדן חלב/שוקו ואוכל לילדים) אני כן הייתי מביאה ספר עם תמונות חשוב לתת לילד ללכת בין המעברים עוד דבר חשוב-להביא שקיות קטנות לשים חיתולים מלוכלכים לתת לילד לשתות (אם הוא שותה מבקבוק אז עוד יותר טוב) בהמראה ונחיתה

jole

New member
כתבתי הודעה ארוכה והיא לא עברה../images/Emo104.gif

בכל אופן אני מצרפת אתר של sit& stroll כסא שהוא גם מאושר הטסה, גם טיולון, גם כסא לרכב. בקיצור אצלינו עד היום הוא קנייית המאה. נסיעה טובה.

jole

New member
שכחתי את הכי חשוב../images/Emo104.gif

אפשר לקנות את זה בדיוטי פרי בארץ. עולה 200$ . אבל שווה כל סנט. במיוחד שזה גם מושב הטסה, גם טיולון, גם כסא לרכב.

madlika

New member
to jole

THAK YOU SO SO MUCH...I SAW MANY PEOPLE WIT HTHIS CHAIR,BUT DID NOT HAD AN IDEA WHAT IS IT FOR...ON MY NEXT TRIP I WILL BUY IT!THANK YOU

jole

New member
הוא שווה כל גרוש../images/Emo104.gif

ולא צריך לקנות יותר שום כסא או בוסטר או טיולון לכמה שנים טובות. לי עוד מעט בן 6 וכשאנחנו יוצאים לנסיעות ארוכות הוא מבקש לשבת בכסא כי הוא ישן בתוכו כמו מלך.

jole

New member
כבר המלצתי בעבר אבל שווה שוב../images/Emo104.gif

יש מושב של חברת sit & stroll שהוא מושב הטסה מאושר FAA מאד נוח ולפחות מהניסיון שלנו אין כסא שהילד ישן בו טוב יותר, המושב בעל גלגלים נשלפים וידית נשלפת. הוא עובר המעברים של המטוס מה שאומר שהילד כלל לא צריך לצאת ממנו מהאוטו ועד המטוס. אצלי זה היה קניית המאה. חסף כסא לאוטו וטיולון. וכשהילד נרדם באוטו פשוט מוציאים אותו עם הכסא, פותחים את הגלגלים והידית וממשיכים בדרך בלי להטריד את הילד. אני יודעת שעכשיו מוחרים את הכסא בדיוטי פרי - הוא עולה 200$ אבל כשחושבים שהוא גם כסא לאוטו, גם טיולון וגם מושב הטסה זה שווה את המחיר. (למזלי קניתי אותו בארה"ב ב SALE אז הוא עלה לי 45$ לפני ארבע וחצי שנים). הנה כמה לקוחות מרוצים. ועוד אינפורמציה מפורטת. נסיעה טובה.

jole

New member
סליחה על הבלאגן- המחשב שלי השתגע../images/Emo104.gif

ברלה

New member
מה סליחה ?!?!?!?!

עזרת לי הרבה. תודה על הלינקים, נשמע רעיון נהדר! לבני לא יהיה כסא בטיסה, ויש לנו עגלת טיול וגם מושב בטיחות לרכב, אצטרך לבדוק עם ההובלה הימית אם משתלם לשלוח את כסא הבטיחות בים (העגלה במילא נכנסת למטוס, למטה) או שישתלם לי לקנות את הפטנט המדהים הזה. אז שוב, תודה
ושבת שלום

michal@gal

Active member
מנהל
לא צריך לשלוח בים

תקחי אותו איתך עד למטוס. אם יהיה מקום פנוי יאפשרו לך להכניס אותו ושהבן שלך ישב בו. אם לא, ישלחו את הכסא ביחד עם העגלה (שאותה את במילא לוקחת איתך עד לדלת המטוס). במקרה כזה, כדאי שיהיה איתך מנשא כדי שתוכלי לסחוב את כסא האוטו עם העגלה, ואת הילד במנשא. קצת מסורבל, אבל אפשרי. אנחנו הצלחנו להכניס את כסא הרכב עם הילד, לתוך העגלה.

למעלה