בוקר של קסם

madcap

New member
בוקר של קסם

סופו הקצרצר כה היה ידוע מראש, כבר אתמול הרגשתי שהרוחות מתחזקות ממערב וביקשתי לא להגיע היום אבל לצערנו ש כבר לקחה את היום חופש.
אז השעון מעורר התחיל להרעיש, בחיוך וברכת בוקר טוב כיביתי אותו, ספרתי 1 2 3 והנחתתי שתי רגליים על הרצפה, נכון במטריקס שהסוכן הופך מישהו גם לסוכן? אז זה מתחיל לצפות אותו במרקם כלשהו עד שהופ הנה לנו סוכן חדש, הקור מהרגליים עלה לכיוון הראש דרך הגוף ומילא אותי בפול טנק דלק יצוק של עצבים מזוקקים, קמתי בעודי צועק בוקרר פאאאקינננגגג טוווובבבבבבבבב , תפסתי את המאוורר שעמד בחדר תוך שאני עוקר אותו יחד עם שקע החשמל וניפצתי אותו על הקיר 10 שניות מתחילת היום, יצאתי מהחדר להתכונן ליום הקסום, לא אבוד אמרתי (אשכרה) לעצמי, רק התעוררתי ועדיין לא עישנתי, שני באנגים אחכ המצב הפך קצת טוב יותר, בתקווה אמיתית שהבוקר הלבבי מאחורי יצאתי לעבודה, אני תמיד אומר שתקווה זה דבר נחמד.
עם כול הכבוד ״למרי ג׳יי״ שתיבדל לחיים ארוכים, יש גבול לכול דבר, תשאלו את מהנדסי פל קל, בוקר שהתחיל כמו שהתחיל היה קהל גדול מידי על הנדסה מוגבלת למדי, זה לא החזיק והקריסה הגיעה קצת אחרי שעה של ריקודים וחיוכים בעבודה, זה התחיל בלקוח מרגיז, ואז הנתז ההוא שעף לי לעין אחרי שכבר בבית בטעות נגעתי בעין אחרי שהכנתי קססה וזה גרם לי לגירוי מטריד ביותר שמוכר לי, בעודי רץ לשירותים לשטוף שוב הפעם את העין השנייה, הדם החל לבעבע, שמתי את הראש מתחת לכיור באמוק מטורף, כמעט שקורע את העפעפ ממתיחה, הסתכלתי על עצמי במראה והוצאתי את ״השאגה״, אחת החזקות יש להגיד, לאו דווקא בעוצמת דציבל, השאגה יוצאת ממעמקי הגרון כשכול השרירים בגוף ננעלים יחד איתה, לא יהיה נכון לומר שהיא פורקן של עצבים כמו שפעם חשבתי, היא התפרצות העצבים והגעתם לשיא, הפרצוף שלי תפח ב2-3 סמ קוטר והיה אדום כמו עגבנייה חצי בשלה והוורידים התנפחו כמו מקרוני, מחזה פשוט מ-ח-ר-י-ד , נתתי עוד כמה מכות בקיר עם היד שכבר נשברה 3 פעמים נפרדות ממכות על קירות ודברים ויצאתי מהשירותים, בקושי סיימתי לטפל בלקוח שאיתו התחלתי כשאני ממלמל מילות זעם לעצמי תוך כדי עבודה, הצלחתי איכשהו לומר לו סליחה ושזה לא קשור אליו בשום צורה ואז לקחתי את הדברים והלכתי לכיוון הרכב תוך שאני מתפוצץ מבפנים, אלו אותן הנסיעות שרק נס מסיים אותן ללא אסון, אם ילד יקפוץ רגע לכביש? כבר חודשים שהמערכות שלי לא קרסו ברמה כזאת, הצוור תפוס לי מנעילת השרירית שיצרה השאגה, הקול שלי צרוד לגמרי, אני אחרי 10 באנגים מביט מאחור על הדברים וצולל איתם אל מחוזות הדיכאון, אני הכי מזהה אותו לפי השקט שפתאום נוצר, מין כלום פנימי ושקט כזה, רק להתקלח וללכת לישון, היו מלא דברים לעשות ואני באמת ממש עסוק לאחרונה, הכול ב ז עכשיו, שביתה איטלקית והנפת דגל לבן, אולי מחר יהיה יום חדש וגם אם לא זה בסדר, אני מצליח לתפקד גם עם כדור הברזל שקשור לי לרגל.
בשורות טובות לכולם.

alice1803

New member
חחחח הרגת אותי וואוו ליי איתך

הצחקת אותי נורא עם התיאורים שלך, ואני יכולה להבין, כי הבקרים בהחלט קשים, וגם לי בא לפעמים, לתקוע את היד בקיר ולקלל כוסעממממק העולם, בוקר טוב לחיים שלי, ולמה לעזאזל אני לא יושבת על ערסל בסיני עכשיו, רגל על רגל, וצופה בדולפינים קופצים מולי?, במקום לנסוע עכשיו לעבודה עם 2 אוטובוסים, שכל אחד מהם עושה טובה שהוא מגיע בכלל, ועד שהוא מגיע, הוא נוסע מה זה לאט, כמו מזחלה בשלג של סיביר, אל תשאל, אז אני כמעט קורעת את עורי מעליי, מיליון מחשבות רצות לי בראש, כמה בא לי לחתוך מפה, לשבור את הכלים, וללחוץ אסקייפ, לדפוק נפקדות מהעבודה, לברוח לים, להרים, או הביתה לעוד איזה מרי ג'יין

madcap

New member
:]

באמת שצחקתי בדולפינים, הצלחת לגרום לי ויזואל משעשע.
אני עובד במקום העבודה שלי 3.5 שנים, היו לי שם המון בעיות עצבים, באופן כמעט יומיומי ולא רק שם, העבודה בתחום הרכב ומעולם לא חשבתי לעבוד מעושן אבל המצב הפך כבר לבלתי אפשרי ובשבר השלישי שעדיין לא החלים לגמרי החלטתי שכוסומו אני מעשן מהבוקר, הדבר פשוט חולל פלאים, אני הכי גלוי עם הבוס שלי והוא בעצמו נגנב מהשינוי, אנחנו במשא ומתן על סבסוד מצידו, בכול אופן, כבר שלושה חודשים בערך שאני במתכונת הזאת והיום הייתה הפעם הראשונה שנתתי לעצבים לעשות בי כשלהם, וזה בא עם קיזוז על השקט היחסי של החודשים האחרונים, בכול זאת לקח יומי? אולי עדיף להניח את המכשיר לידי לפני השינה, או איך אמר את זה מישהו, אסור להיות סחי שנייה אחת בעולם הזה.
תודה על התגובה המזדהה, הייתי 4 שנים בלי רישיון כשגרתי בתא, נסעתי בהמון אוטובוסים, מזדהה בחזרה.

alice1803

New member
יש רישיון, אין לי רכב, וגם 3 שנים לא נהגתי בגלל טראומה שעלתה

לא מצליחה לחשוב על נהיגה, יש לי רישיון נהיגה כבר 22 שנה, נהגתי בחו"ל, אף פעם לא פחדתי מכלום, עד ש....בום, לפני 4 שנים חזרתי לגור אצל ההורים, הביטחון העצמי ירד לי פלאים, ועלתה לי לראש טראומה מלפני 10 שנים שמישהו נכנס בנו מאחור בעוצמה, ויוצא שאני נמנעת מלנהוג, אפילו אם זה במחיר של וויתור על דברים ממש חשובים.

למעלה