בוקר של שבוע חדש

שרון123

New member
בוקר של שבוע חדש../images/Emo42.gif

מה שלום כולם? מה היה לכם חיובי בשבוע שעבר? החיובי שלנו היו כמובן הנטיעות.

eaz1514

New member
שבוע טוב, בכל זאת היה חיובי ../images/Emo204.gif

המון נרות הודלקו באתר של רונן, אפילו מחברה ללימודים שלא היה קשר איתה 4 שנים.
התמיכה של הפורום הזה שאף פעם לא מאכזב
אתמול היינו בהצגה "שמו הולך לפניו" ומצאתי את עצמי צוחקת מכל הלב. שבוע חדש, חודש חדש חיינו ממשיכים במסלולם המפותל. חזרנו להתעניין בבחירות הקרבות, הנפילות בדרום למרות ה"רגיעה" האנטישמיות בדרום אמריקה (מפחיד יש לנו קרובים רבים), אפילו מי הודח בהשרדות
אילנה, אמא של רונן

שרון123

New member
גם אנחנו היינו אתמול בהצגה../images/Emo9.gif

של תיאטרון הקאמרי, שהתקיימה אצלנו במרכז הבמה בשהם. הכרנו 3/4 מהיושבים באולם
ההצגה נקראת" אוי, אלוהים" ומומלצת בחום - מצחיקה, מרגשת, מעלת מחשבות ומאד נוגעת ללב.

eaz1514

New member
../images/Emo3.gif רשמתי לפני

בדיוק נגמר לנו המנוי בקאמרי ולא חידשנו כי ראינו את כל הקומדיות

דליה ח

New member
זהירות, סרט קשה לצפיה...................

אתן צודקות בהחלט, רק קומדיות. אני בעוונותי הלכתי לראות את הסרט "נער החידות ממומבאי", וחצי מהסרט סגרתי עיניים. זה סרט קשה לצפיה. זוועות עולם, הוא ייקח הרבה אוסקרים רק בגלל המסר שיוצא ממנו, העוני והתעללות בילדים בהודו. אבל הוא לא מתאים לבעלי לב חלש, ובטח לא לנו ,שמחפשים רגעים של צחוק משחרר. אם הייתי יודעת שכך יהיה לא הייתי הולכת, בוודאות !

גל213

New member
בהמשך לסרט

הספר נער החידות מאוד ממולץ,אחרי שקמתי מהשבעה מה שהחזיק אותי שפויה קריאת ספרים.

ואני, לצערי הרב, מאז שרותם נפטר הפכתי

מתולעת ספרים לאחת שלא מסוגלת להחזיק ספר. וזה כל-כך חסר לי ואני כל פעם מנסה. מוצאת איזה ספר שנראה לי שיעניין וירתק אותי, ולא מצליחה. עברתי לתשבצים....

שרון123

New member
תודה על האזהרה

אני גם את הספר לא קראתי, לא מסוגלת לקרוא על אלימות, בטח שלא כלפי ילדים. גם רודף העפיפונים(הספר) היה יותר מידי עבורי

בקשר לרודף העפיפונים,

אני זוכרת שלקחתי אותו לחופשה האחרונה שלנו בתאילנד, שהייתה בדיוק כחודשיים לפני שרותם נפטר. והספר הזה הכניס אותי לכזה דיכאון, ובכל זאת לא הצלחתי לעזוב אותו. וכעסתי על עצמי שלקחתי אותו לתאילנד
ספר קשה.

eaz1514

New member
דליה, תודה על האזהרה, התכוונתי ללכת

לסרט......... רודף העפיפונים קראתי היה קשה מאוד אבל כשאני מתחילה ספר בד"כ אני מסיימת אותו עם כל הקושי. אילנה, אמא של רונן

חיה אש

New member
חצי שנה והגעגועים גוברים...../images/Emo7.gif

לא חדש לכם! כל הכבוד למועצה בשוהם שלקחה חלק בנטיעות ומצאה מקום קרוב אליכם. נזכרתי בכן שסיפרתן על הפרפר.. היום ביקרתי את גיא ופגשתי ידידה שלו שם והתחלנו לפטפט ולהזכר ולספר וכל הזמן פרפר שחור כתום הסתובב סביבנו מידי פעם עצר ונח וכאילו הקשיב כל השעה שהיינו שם הוא היה איתנו ...החברה נשארה ואני הלכתי לדרכי מעניין אם אפגוש את הפרפר שוב... את השבוע שעבר עשו לי ללא ספק החברים של גיא . אני יושבת בעבודה מקבלת קהל ולפתע נכנס חייל ראשון...ואחריו עוד כעשרה ...באו לדקות ספורות לראות אותי . לא הסכמתי שיבואו ביום ראשון כי זו היתה היציאה הראשונה שלהם לאחר המלחמה ורציתי שהתפנקו בבית והם ...שרגילים להגיע לביקור כל יציאה, ,הגיעו לנקודת האיסוף כאן בעירי בקשו אישור והפתיעו אותי...איזו התרגשות רעדתי משמחה לראות ולחבק את כולם ולשמוע ולו לדקות ספורות חויות הם פשוט מקסימים. עכשיו הם קרובים אליי כך שאוכל לבקר אותם גם ולפנק אותם...למרות שאמרו שהם עדיין מפוצצים מהממתקים שכל עם ישראל שלח אליהם ועדיין מקבלים חבילות . והילדים הילדים שלנו אין ספק שמחזיקים אותנו עם הראש למעלה גם כשעצובים הם תמיד רגישים ושואלים מה קורה ומנסים לגרום לנו לחייך .

שרון123

New member
ועוד משהו נחמד שקרה היום

זכרים שסיפרתי שאני מתחילה להעביר את האתר של ירדן? זה עולה 1000 ש"ח לשנה. בדיוק ביום שישי, הסתיימה התקופה עליה שילמנו כשהקמנו את האתר. ואנחנו החלטנו שגדולה עלינו ההוצאה הזאת, ושנעבור לאתר חינמי כלשהו. פתאום הודיעו לנו מחברת לייבסיטי, החברה בה הקמנו ואיחסנו את האתר, שהם מוכנים להמשיך ולהחזיק את האתר בתשלום סימלי ביותר של 50 ש"ח(עבור הדומיין שמשולם לחברה חיצונית). ממש יפה מצידם, לא? אנחנו בכלל לא ביקשנו, או פנינו אליהם, זו היתה לגמרי יוזמה שלהם.

eaz1514

New member
../images/Emo45.gif יפה מצידם וחוסך לכם את כל

העבודה הקשה. אילנה אמא של רונן

למעלה