בוקר של שבת

little baker

New member
בוקר טוב וסופ"ש נפלא

המחשב שלנו קרס סופית ורק בערב החג הוא חזר מתיקון, אבל עושה רושם שהתיקון לא ממש הצליח כי הוא עדיין עושה בעיות (המחשב מאד מאד ישןו) כל החג היייתי ב"חופשה" בבית אך לצערי הייתי גם חולה (אלרגיה.. אלרגיה..) אתמול אירחנו בסוכה את כל המשפחה, היה מאד נחמד, הבכור היה ממונה על המנגל כך שזה חסך ממני את כל ענין הבישולים - גם ככה עוד לא התאוששתי מהמחלה. שבוע הבא סוף סוף אחרי החגים הגיע, רק חבל שמסתמנת שביתה בתיכונים
סופשבוע נפלא לכולם

Jen74

New member
החלמה מהירה, לך ולמחשב ../images/Emo101.gif

גם אצלנו המחשב על הפנים. נראה לי שאני צריכה לפרמט את המחשב אבל יש לי מלא נתונים לגבות.

Jen74

New member
בוקר של שבת../images/Emo42.gif

התעוררתי לפני איזה חצי שעה, לגמרי מבולבלת... איזה יום היום בכלל??? התהפכתי לגמרי מכל החגים והחופשים האלה
הילדות כמובן עוד ישנות, אני עם כאב ראש וחם לי נורא, אין לי מזגן בבית והמאווררים מקררים בקושי. מהחלון אני רואה שהשמש כבר יצאה והכל בחוץ מתחיל להתעורר לקראת יום חדש. אז אני חוזרת לישון לעוד כמה שעות

little baker

New member
אחה"צ של שבת

איזה שעות אתן מתעוררות? אנחנו היינו ביום של בטלה. הילדים מתכוננים לביה"ס ולגנים, סוף סוף לחודשיים שלמים !!! היום בערב הולכת עם הרקדנית שלי לצפות במופע פלמנקו של רקדן וכוריאוגרף ספרדי בסוזן דלל . שיהיה המשך ערב טוב לכולם.

little baker

New member
היתה הופעה מדהימה

יש את הפלמנקו שכולם מכירים, ויש את הקלאסיקו אספניול שזהו הבלט- וגם המופע שראינו. ההופעה היתה של רקדן בליווי 5 נגנים בכלים מסורתיים, הרקדן "הפליא" להשתמש בקסטנייטות וכמובן רקד מדהים כשבד"כ רגילים לראות את הרקדניות ושמלותיהן המתנופפות. היינו קבוצה של הורים ובנות מהחוג. היה כיף גדול.

למעלה