בוקר שני ברציפות

J-סיקה

New member
בוקר שני ברציפות

ואני מתמוטטת מרוב הקאות לא מצליחה לחשוב בצורה צלולה או להגיב לדברים שקורים סביבי אני בעבודה וכל רגע רצה לשרותים ממש מצב לא נוח!!!!

shoshi1

New member
ג´ס מסכנה, ../images/Emo24.gif

אני יכולה לדמיין אותך רצה לשרותים ירוקה כולך.. אני חושבת שבעבר הציעו פה כל מיני עצות להקלה בהקאות הבוקר , מחברות שלי אני יודעת שהן קמו מוקדם יותר כדי שהתופעה תקרה עודלפני העבודה , חוץ מזה סוכרית מנטה בתיק לריענון תמיד טובה בין אם זה לפני או אחרי.. ועצות יותר טובות קבלי מבעלות הנסיון. לפחות זה שווה... ויהיה לך מה לספר לעולל/ית כמה סבלת בשבילו/ה

J-סיקה

New member
תודה שושי ../images/Emo39.gif

אז אצלי זה אחר אני מקיאה אחרי שעתיים שאני מתעוררת אז יוצא שחצי לילה אני צריכה לשבת לחכות לבחילות העינין הוא גם שאני סובלת מזה חצי יום ....

נשמי

New member
ג´סי יקירתי אני ממש מזדה איתך../images/Emo67.gif

אני סבלתי כך עד לפני כמה ימים תנסי פיתרון שעזר לי קצת בלילה לפני שאת הולכת לישון שימי לך ליד המיטה קרקר מלוח יבש(אני קניתי קרקר זהב) ולפני שאת קמה מהמיטה תאכלי שניים ותשארי במיטה כרבע שעה זה סופח את מיצי הקיבה הרבים שנוצרו בלילה ומפחית את הבחילה

inbale

New member
לכל המקיאות למינהן

רצו לסופר פארם הקרוב ותקנו תרופה המאופטית טבעית בשם קוקולין - זה עוזר פלאות ובטוח לשימוש לנשים בהריון. אני אחפש את האתר שלהם ברשת ואנסה לצרף מאוחר יותר לינק עם הסבר על התרופה.

ashlaya

New member
../images/Emo67.gifהקאות הקאות...

טוב נו נראה לי שאני עברתי את זה עם הכי הרבה ניסיון כאן לצערי.. וניסיתי כמה כדורים וכאלה הכל שטויות אין לי איך לעודד אותך חוצמלהגיד שהזמן עושה את שלו וכן אני יודעת זה נראה כמו נצח בימים של הקאות תהיי חזקה

למעלה