בוקר שקט לכולם ! דיווח קטן..

Happy1

New member
בוקר שקט לכולם ! דיווח קטן..../images/Emo39.gif

שגרת הפיגועים שלנו יכולה בהחלט לפגוע בכל מיני החלטות שעושים בחיים. אתמול היה יום קשה לכל הדעות, אבל מכיון שהייתי עסוקה בעבודה, לא היה לי זמן להקשיב לחדשות הנוראיות. היום בבוקר, העיתונים זעקו מכאב. פתאום נכנסים לפרופורציה. בשניות אדם יכול ללכת...קשה לשקם את עצמנו ולהמשיך בשגרה אחרי כל כך הרבה כאב. מסתובבים כאן במדינה בהרגשת פחד וחוסר אונים. לא כך אני רוצה לחיות את חיי. לא כך ארצה לגדל ילדים. עושה חושבים מה ניתן לעשות בנושא ואעדכן... ובנושא השולי - התזונה בסדר גמור, מפזרת ארוחות קטנות על פני כל היום. אם רעבה אוכלת משהו. רושמת וסופרת וכך אני נמצאת בשליטה. אתמול הגעתי ל 1450 קלוריות. מרוצה ! הספורט אתמול היה קצת יותר קשה. נתחיל מכך שהשרירים הראו אותותיהם מהספורט ביום הקודם והיה לי קשה להרים משקולות כמו שצריך. אח"כ גם האירובי היה קצת יותר קשה. ומכיון שאני מקשיבה למה שהגוף שלי אומר, אני נאלצת לשנות מעט את התוכנית של השבוע. היום אתן יום מנוחה לגוף ומחר אחזור לכך. זקוקה למנוחה לשרירים. קצת מדוכדכת מכל המצב ובכלל. תחזיקו מעמד ! שלכם תמיד,

הפי

בכל ההיסטוריה שלנו אנחנו עם שסובל/סבל מתלאות פורענויות, קיבלנו את היחוד שלנו מבורא עולם יחד עם העול שכרוך בזה. אז הפכנו לעם קשה עורף כדי שנצליח לשרוד. לעולם לא יצליחו צורינו במאווים להשמידנו!! ניסו תמיד - ולעולם לא יוכלו. אז כשכל פעם מתנתץ משהו בחיינו, במדינה, כוחנו הזה עוזר איך שהוא להחזיק מעמד בטירוף הזה!! זה לא יאומן מה שאנחנו עוברים!! זוכרת פעם דיברנו על זה?? שאם אנחנו רוצים לשמור על שפיותינו דווקא עוד יותר צריך לדבוק בעוז בשגרה, בעצמנו, בחברים האהובים שלנו. כמו בסיפור על האב שהדגים לבניו מה קורה כשכל אחד מתפקד לבד, ושבר בקלות מקל שבידיו. ומהצד השני כשמאוחדים, צרור המקלות נשאר איתן. בכלל הפי בסוףףףףף מבינים שאין בית אחר. יותר מזה שהדשא אצל השכנים לא ירוק יותר!!! "שם" יש צרות אחרות, אנטישמיות ועוד. הפי, אני עושה גם ספורט מאוד מאומץ וממש אתמול הקשבתי לגופי ונתתי לו לנוח. החלטתי לרדת מההדבקות חסרת ההיגיון לפעמים במה שאני עושה, כי עד לא מזמן הייתי ממש קורעת אותו בלי רחמים, חבל"ז. אבל זה לא חכם ולא נכון. אני מסכימה עם כל מילה שאמרת.
חם, ונתחזק אמן כולנו זה עם זו, דליה. דליה.

הפי,../images/Emo141.gif

קודם כל אני מזדהה מאוד עם מה שכתבת, גם לי יש את אותן מחשבות, לא כך אני רוצה לגדל את ילדי, בפחד, בכאב ובאיום מתמיד על הקיום, אבל... "אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת..." זאת דילמה רצינית! וכרגיל יש לי שאלות:
תוכנית האכילה והספורט לקוחות מהמגזין? ניתן לקנות את המגזין בארץ? יש לך קלטות התעמלות שאת ממליצה? ניתן לקנות אותן? הדיווחים שלך נותנים לי מוטיבציה.... כל הכבוד, המשיכי כך! אוהבת רבקה.

Happy1

New member
תשובות לרבקה...../images/Emo127.gif

היה נדמה לי שעניתי אתמול על השאלות הללו, אבל נעשה זאת שנית.. אני קונה מספר מגזינים מחו"ל (חייתי בארה"ב כמעט 8 שנים אז אני מכירה אותם משם). שניים מהם ניתן להשיג כמעט תמיד בסטימצקי: Fitness Magazine Shape Magazine המגזינים הללו מלאים בתוכניות שונות ומשונות, אני בחרתי אחת ממגזין Fitness. את הקלטות שלי לא ניתן לקנות בארץ, אך ניתן לרכוש בחול דרך: Amazon.com או דרך collage videos. עולה כסף, אך שווה לטעמי. יש לי כבר ספריה ענקית. להמליץ קשה לי כי אני לא יודעת מה את מחפשת, איזה סוג ספורט, אבל באתר ניתן לקרוא הכל על הקלטות. אם תראי משהו שנראה לך תשאלי אותי כי אני מומחית בכל הקלטות... מקווה שעזרתי...

tuti f

New member
יהיה טוב...לפחות כך אני מאמינה../images/Emo39.gif

אז קודם כל אני חייבת לציין שפשוט העלת על כתב גם את כל מה שאני מרגישה,הרבה פעמים אחרי פיגוע אני חושבת לעצמי מה אני עושה כאן ? לימדו אותי שבמדינה שלי אני לא צריכה לפחד אבל המציאות מראה אחרת,עקב כל ההתראות על חיפה אני יוזצאת מהבית רק ממש כשאני צריכה וגם אז מסתכלת בשבע עיניים. מצד אחד אני חושבת לעזוב אבל מצד שני זה הבית שלי כאן גדלתי וזה יהיה קשה. אני מסתכלת על אחי שלומד בחו"ל, הוא מאוד רצה לנסוע ללמוד בחו"ל אבל יש פעמים שלמרות הכל הוא מתגעגע לארץ, לחוף הים, לטבע המיוחד,לחברים שבחרו להשתקע בארץ ולנו...זה נורא קשה לקום ולעזוב וגם הוא מעדיף לחזור אחרי הלימודים לארץ...כי אין מה לעשות זה הבית שלו. דעותי עוד חלוקות בנושא בגלל הרבה דברים ובעיקר בגלל אבא שלי...אני מקווה לטוב ומאמינה שביום מן הימים יהיה כך. ובקשר לספורט... מה עם מתיחות אחרי אימון???? חשוב מאוד מאוד ! מניסיון!!! כל הזמן התעצלתי לעשות מתיחות עד שיום אחד פשוט לא יכלותי לזוז,חשוב להקפיד על זה !!! אולי כדאי שהיום תעשי קצת תרגילי מתיחות ? תפנקי את עצמך באמבטיה חמה אח"כ ,זה אמור לעזור לשרירים. טוב לי לשמוע שאת מקשיבה לגוף שלך ! זה הכי חשוב בעולם. אני פשוט נדהמת כל פעם מחדש על הכוח רצון שיש לך, כל הכבוד לך !!!! את נותנת לי מוטיבציה להתאמן גם כשלא כל כך מתחשק לי. שיהיה לך יום טוב ומחוייך ושיהיה שקט לכולנו אוהבת

שלגיה**

New member
הפי,חשוב להשמע לגוף ולתחושותיו

יש לי כאב בטן כבר כמה ימים ולכן היה לי נורא קשה לצאת אתמול להליכה.אז יצאתי לרבע שעה החוצה ובגלל שלא יכולתי חזרתי הביתה. אין מה לעשות.הגוף מאותת לנו לפעמים הרבה יותר מהנפש ומכח הרצון שלנו לעשות את מה שצריך בד"כ (תזונה ופעילות גופנית)... שמחה שהרישום והספירה של הקלוריות עוזרים לך להיות בשליטה ! גם לי זה עוזר אך אני מתעצלת לרשום ולעקוב... אני כמוך מדוכדכת מהמצב אך לשם שינוי אני לא בוכה יותר כי שק הדמעות שלי התרוקן בחודש האחרון ולמוות יש משמעות אחרת עכשיו לחיי.אבל נדון בנושא בהזדמנות אחרת. שיהיה לך יום קל,

למעלה