בוקר....

בוקר.... ../images/Emo10.gif

דלת נפתחת ומיד נסגרת בטריקה מוזיקה רועשת ופתאום שקט דממה דמות מתקרבת ולפתע בורחת לה אור יפה כל כך ואני שקועה בחושך הנורא... ליטוף עדין שבסופו סטירה! רוח נעימה שהופכת לסערה חלוס שהופך לסיוט הרסתי הכל........

אווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףף

די לא יכולה יותר!!!!!!!!!! נמאס לי מהלימודים!!!!!!!!! נמאס לי מעצמי!!!!!!!!!!!! עצוב לי כל כך!!!!!!!!!!!!

SadClown

New member
מה קרה מתוקה?

אני שולחת חיבוק רחב רחב... ואם את רוצה לדבר 99368740 השיר שלך מאוד נוגע ועצוב... תרגישי טוב חמודה, הלוואי שיכולתי לעזור יותר.

תודה רבה רבה רבה על החיבוק...

את עוזרת בתגובה שלך... הייתי שמחה לדבר אבל אין לי איי.סי.... מה שלומך?

Lilac Wine

New member
למה נמאס לך מהלימודים?

בגלל האנשים מסביב? בגלל שקשה לך בהם ? או בגלל שאת רוצה ציונים טובים,אבל קשה לך ללמוד עקב הסיבות האישיות שלך שגורמות לך לחוסר מצב רוח?

מפחדת נורא...

הלימודים ותקופת המבחנים הזאת מחזיקים אותי בהשהייה... אני לא בוכה, לא אוכלת, רק לומדת כל היום ומכאיבה לעצמי מדי פעם... ביום ראשון המבחן הגדול האחרון!!!!!!!!!! ואז????????????? מה יהיה???????????????????????????????????????????????????? אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

הריקנות היא לא מצב נתון

את אדם מלא. את עושה דברים, כותבת, חושבת, מלאה ברגשות. כולנו פוחדים מריקנות, אבל העשייה היומיומית מצילה אותנו מהתחושות האלו. יש נפילות וזה טבעי וזה אולי אפילו חשוב לפעמים לתת לעצמך להישבר (כמובן כל עוד את לא פוגעת בעצמך/אחרים). היי חזקה.

יפיתוש...

באמת מזל שיש לי את הפורום ואת התמיכה שלכם, זה כל כך עוזר... מפחדת לתת לעצמי להישבר כי אולי לא אדע איך לקום....

למעלה