בוקר סעמק.. להתעורר בחושך זה לא כיף מקווה לחזור הביתה ב1-2 ככה יום טוב
L luda88 New member 19/8/07 #1 בוקר ../images/Emo122.gif סעמק.. להתעורר בחושך זה לא כיף מקווה לחזור הביתה ב1-2 ככה יום טוב
ב ברור שזה אני New member 19/8/07 #5 בוקר טוב ../images/Emo42.gif יום טוב , שבוע שמח , חודש נפלא , שנה מדהימה !
D dudusch New member 19/8/07 #8 בוקר טוב ובהצלחה לכל מי שצריך/ה יום של חדשות טובות לממתינים. יום של כיף לחופשים ולנופשים. ויום טוב ומוצלח לכולנו
בוקר טוב ובהצלחה לכל מי שצריך/ה יום של חדשות טובות לממתינים. יום של כיף לחופשים ולנופשים. ויום טוב ומוצלח לכולנו
M MommyHug New member 19/8/07 #10 בוקר טוב ../images/Emo42.gif עדיין כואב מהנפילה במדרגות.... אבל יהיה בסדר יום נעים
J Just NATI New member 19/8/07 #11 בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif ולילה טוב לי (2 בלילה) איזה כייף להתחיל מחר ב11 ת ע נ ו ג... רק חבל שאני צריכה לשרוד את מחר בלי דולר אחד ונגמרו לי המים המנרליים.. איזה סרט... מזל שזה רק 6 שעות נשיקות
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif ולילה טוב לי (2 בלילה) איזה כייף להתחיל מחר ב11 ת ע נ ו ג... רק חבל שאני צריכה לשרוד את מחר בלי דולר אחד ונגמרו לי המים המנרליים.. איזה סרט... מזל שזה רק 6 שעות נשיקות
כ כוכב בשמיים New member 19/8/07 #12 בוקר טוב../images/Emo42.gif שיהיה יום טוב לכולם מצפה לי יום של חרישות
T TzutZ New member 19/8/07 #13 בוקר טוב ../images/Emo42.gif התעוררתי מהחום ואני רוצה להמשיך לישון... מה עושים
T TzutZ New member 19/8/07 #15 חשבתי שתגיד- לא חוזרים לישון... חוזרים להשתגע למה חוצפה......? יש לי מה לעשות?... במה אני יועיל אם אשאר ערה?
חשבתי שתגיד- לא חוזרים לישון... חוזרים להשתגע למה חוצפה......? יש לי מה לעשות?... במה אני יועיל אם אשאר ערה?
E ebi83 New member 19/8/07 #18 בוקר טוב../images/Emo42.gif אז אני הולך לצעוק קצת באוניברסיטה... אולי זה יגרום להם לתת לי כבר תשובה