בוקר

צפרדעית

New member
בוקר ../images/Emo13.gif

אז הנה הגיע היום... עוד שעה אני נוסעת להתאשפז ותתפלאו אני לא ממש מעכלת את הרעיון שהיום זה היום ככל הניראה שלא ינתחו אותי היום אלא רק מחר כך שהיום זה יום נפלא לביקורים
אסף הרופא הנה אני באה.... אוהבת צפרדעית נ.ב שלא תחשבו לרגע שביום שישי, מיד כשאחזור הביתה (אם ירצה השם) אני לא מגיעה לפה מיד....

צפרדעית - בוקר טוב ו- ../images/Emo28.gifום ../images/Emo140.gif

המון המון בהצלחה..... שיעבור הכי קל בעולם... ומכיוון שלא אוכל ביומיים הקרובים להגיע לאסף הרופא - אחזיק לך אצבעות (ידיים/רגליים/שלי, של יונה ושל הילדים גם) כדי שהכל הכל הכל יעבור קל ובשלום. וכשתחזרי - ויגיע כבר פורים..אז תוכלי להתחפש ל.........
+
או ל -
ל -
את לא צריכה כי את כבר את... נכון.....כל ה -
וכו - חסומים יהיו..... אבל תוכלי להתענג על
....... ותחשבי שבשנה הבאה - תתחפשי לדוגמנית בחוטיני ואף אחד לא יכיר אותך. הי.......ברוח שטות של לפני פורים..... המון בהצלחה אורית

OBY

New member
ואאאווו - ../images/Emo50.gif../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif

המון בהצלחה, שיעבור קל ו... מהר לחזור ולספר הכל הכל. בי OBY

רונה 29

New member
או הו הו איזו אורחת - באיה - ../images/Emo24.gif

מה שלומךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ??? איך את מבלה ? תפסת קצת שמש ? שמחה לשמוע ממך ולראות שאת מתעדכנת בענייני הפורום אפילו מאוסטרליה ! תיהני, תבלי ותשמרי על עצמך !

באיה1

New member
היי רונה

אני אכתוב כמה מילים לניסיון. אם הם יעברו אז אני אמשיך.

באיה1

New member
זה עבר בקושי רב

רונה, אני כתבתי והרבה, גם לצפרדעית וגם לך, אבל הכל נעלם. הסיפורים של הימים האחרונים זיעזעו אותי ורציתי גם להביע את דעתי. והכל נמוג. קיבלתי קריזה. אני אנסה לשלוח עכשיו שוב, כל עוד לא כתבתי הרבה, ואם זה גם יעבור אמשיך עוד קצת לכתוב.

באיה1

New member
אהלן, אהלן שרה

אני מרגישה מצוין, בינתיים גם מבלה טוב, וגם הוויקנד הזה כבר מתוכנן לי כולו. אני מבלה קצת עם חברות, קצת עם הנכד אחרי הגן, וקצת עוזרת בבית לכלתי ובני. " סוא פאר, סוא גוד". נראה הלאה. אני יוצאת לעשן סיגריה בחוץ, כי בבית אסור, ובצדק. אוהבת באיה

באיה1

New member
יש, גם זה עבר

אצלנו עכשיו 7.30 בבוקר, החברה שלי כאן עוד ישנים, ומזל שהמחשב נמצא בחדר בו אני ישנה. שותה לי קפה ומנסה לכתוב. צפרדעית תדעי לך שהחזקתי לך כל האצבעות אתמול ואני מחזיקה היום. הם נעשו לי כחולות מרוב להחזיק. אני לא מנסה להעלות אייקונים שמא לא תהיה סיבה נוספת להיעלמות כתבתי. תחזרי מהניתוח בשלום, וכך זה יהיה בעצם כי כך אני אמרתי..... רונה אני מתעדכנת ועוד איך, וקראתי את סיפורך. את ממש גיבורה, ועכשיו אני מבינה אותך הרבה יותר. לכל יתר חברי הפורום שלוחה ברכתי מאוסטרליה הרחוקה, במיוחד לך רוייקו, שיהיה לך כוח לעמוד בכל תלעוטיך בגילך הצעיר. אני אנסה שוב לשלוח לפני שזה יעלם לי, (אם כן, אני מתאבדת) אוהבת את כולכם באיה

למעלה