בוקרטוב - חופש מה התוכניות שלכם לחופש?
נ נויה של 5 New member 23/12/08 #1 בוקר../images/Emo138.gifטוב - חופש../images/Emo70.gif מה התוכניות שלכם לחופש?
נ נויה של 5 New member 24/12/08 #2 בוקר../images/Emo182.gifאור../images/Emo137.gif - יום רביעי../images/Emo70.gif
J Jen74 New member 25/12/08 #4 בוקר../images/Emo183.gifחופש../images/Emo138.gif והמון גשם../images/Emo186.gif בימים אלו של חופשה מלימודים אני עובדת שעות נוספות אין לי זמן לכלום וגם אם יש לי איזה חמש דקות לנשום, אני נחה. אין לי תוכניות מיוחדות להמשך החג.
בוקר../images/Emo183.gifחופש../images/Emo138.gif והמון גשם../images/Emo186.gif בימים אלו של חופשה מלימודים אני עובדת שעות נוספות אין לי זמן לכלום וגם אם יש לי איזה חמש דקות לנשום, אני נחה. אין לי תוכניות מיוחדות להמשך החג.
ס סבתאצעירה52 New member 25/12/08 #5 נו דווקא החורף משמח אותי אפשר לבלות עם הנכדים אתמול הם באו, שיחקנו בסביבונים והכנתי לביבות טעימות מבטטה! אני מצרפת משהו מקסים מקסים מקסים שקיבלתי לכבוד החג! תענוג צרוף! תתנו לאהבה לחמם אתכם!
נו דווקא החורף משמח אותי אפשר לבלות עם הנכדים אתמול הם באו, שיחקנו בסביבונים והכנתי לביבות טעימות מבטטה! אני מצרפת משהו מקסים מקסים מקסים שקיבלתי לכבוד החג! תענוג צרוף! תתנו לאהבה לחמם אתכם!
נ נויה של 5 New member 26/12/08 #6 ../images/Emo20.gifברוכה המצטרפת לפורום שלנו../images/Emo20.gif חמוד...
J Jen74 New member 26/12/08 #7 ../images/Emo82.gifברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif אם לבחון לפי ההורים שלי, נכדים זה יופי, בעיקר כשהם בסוף הולכים הביתה עם ההורים שלהם אני מכירה את הקישור שהבאת כאן, ראיתי את הסרטון והתגלגלתי מצחוק.
../images/Emo82.gifברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif אם לבחון לפי ההורים שלי, נכדים זה יופי, בעיקר כשהם בסוף הולכים הביתה עם ההורים שלהם אני מכירה את הקישור שהבאת כאן, ראיתי את הסרטון והתגלגלתי מצחוק.