בוקר
לכולן + עציון

אורא

New member
בוקר ../images/Emo182.gif ../images/Emo183.gif לכולן + עציון

בוקר אור לכן יקירותי... הגשם בתל אביב ממשיך ברציפות מאתמול בערב, בלילה התחזק והבוקר נחלש קמעה. נקווה שבהמשך היום ייגמר לחלוטין.
סיגלי, איך היה אתמול ולמה לא התקשרת
יש לי חמות נוראית
בולי בסוף לא שמעתי ממך אתמול, מה קורה
חיזקי ואימצי אני איתך... ממושית מה שלום הבונבון
ואת בכלל נעלמת לי ביומיים האחרונים
גנובית, איתך הרבה זמן לא שוחחתי, אני אשלח לך מסר פרטי
וריפ, אימי המאמצת, תעשי טובה תני מכות נמרצות לחמתי המשוגעת
אוהבת את כולכן גם את מי ששכחתי לרשום ואיתו הסליחה
שיהיה לכולנו יום נפלא ושהגשם קצת ייפסק

בוקר אור לכולנו../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

שימו לב כמה שמש (לעומת האייקונים שלכן) אומנם שמש
רבה בשמיים וללא שום סימן לענן
באופק, אבל קרררררררררררררררר מאוד .
נעלמתי אתמול והייתי עסוקה בריצות וטרודה מאוד. אורושק´ה, לא יכולתי להתקשר כי הייתי עד 23:45 סביב כל הריצות ולבסוף הייתי מעולפת לגמרי (פירוט בטלפון). אז מקווה שתסלחי לי (ואם לאו אז תקפצי ל(אילת)י
) ויש לי משהו קטן לספר., כשיצאתי מהעבודה אחה"צ הייתי חייבת לגשת למרפאה בכדי לעשות תיאומים אחרונים לפני טיפול (וספרתי כבר שגיסתי לא מעורבת כלל!) על המזל שלי תוך כדי שיחה עם הרופא בפלאפון (לקבל הנחיות להמשך) ובזמן שאני מוסרת את כל ערימת הניירת לאחות מופיעה מאחוריי גיסתי המלעונית. וואו וואו וואו וואו X 700000000000000פעם הייתי בשוק טוטלי וההיא בלי בושה ממשיכה לעמוד לידי (ולא הייתה זקוקה בכלל לאחות, היא פשוט ראתה אותי נכנסת לחדר האחות מזוית ראיה מהקבלה ורדפה אחריי) ואני מתחילה להתפתל וקורצת לאחות בכדי שתסווה את הניירת (האחות ואני התידדנו מאוד והיא קלטה מיד) ומתוך לחץ כמעט שברתי את המבחנות. האחות ביקשה בנחת ל"פזר את ההפגנה" ו"אחד אחד בבקשה" , גיסתי הבינה את הרמז ויצאה, סיימתי את העיניינים ויצאתי החוצה גיסתי כמובן חיכתה ושאלה מה קרה?, הפלצתי לה סיפור של הבלוטה שאני עושה עדיין טיפול . (מקווה שהיא בלעה את זה, ואם לאו אז שתקפוץ לי!) זהו., הכי חשוב., שיהיה לכולנו יום נפלא

הגנובה

New member
היי סיגלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בוקר טוב והמשך יום קל ונעים
... כמו שזה נראה... גיסתך רכשה לאחרונה "רדאר סיגל"... או שהצמידה מכשיר ביות לכפתורי החולצה שלך.... מה קורה
בכל מקום היא נמצאת

מילא זה, אבל היא כזאת "נויוזי"../images/Emo46.gif

שבא לי לקרוע אותה. האמת שאני לא משתפת אותה בגלל מה שעשתה בפעמים קודמות וזה היה מכה לתוך הבטן הרכה והרגישה שלי. היא עשתה דבר מאוד מאוד מכוער מאחורי גבי בזמן שהייתי בטיפולים קודמים ולכן נשבעתע שלא יקום ולא יהיה פעם נוספת!!!!. היא מטבעה מאוד חטטנית ולא אחת קבלה בראש (מימני) על כך , היא מסוג האנשים שלא רואה את הצרות של עצמו ותמיד מחפש בצרות של אחרים. היא לא מנסה כלל וכלל להסתבך איתי, אבל ישנם דברים אחרות לא?

אורא

New member
סיגלוש אני סולחת ../images/Emo140.gif

אבל בכל זאת אני קופצת לאילת לחנוק את גיסתך
תחזיקי מעמד אני איתך כל הזמן במחשבה ובלב

jif

New member
אם הכוונה

אלי, אז כן, בקושי. פה לעומת אילת, גשום וסגרירי. הפקקים ארוכים נצח ונרדם לי הטו
יק מלשבת באוטו (שעה ורבע נסיעה). יום נעים וגשום.

אצלנו הפקקים הבודדים הם

הפקקים של הבירה שנופלים על הכביש (מכל האלכוהליסיטים שיש בלילות). אני הייתי מתפלחצת מלשבת כל כך הרבה זמן, או לחילופין בטוח נרדמת ועושה פקק יותר גדול.

הגנובה

New member
בוקר טוב לכולנו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה הודעה מפורטת אורי
אז מה קרה עם חמותך
... ספרי
שנוכל ל....
ו-
...מהקריזה
... כל מה שבא ליד, טוב

smagi

New member
בוקר טוב וקפפפפוא../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif

אורא

New member
גנובית בוקר ../images/Emo24.gif

קמתי במצב רוח טוב
למרות
וה |קר והאמת שלא ננתי לכם תשומת לב יומיים בגלל הלחץ בעבודה... אז היום אני אפצה את כולכם
|
ובמיוחד אותך גנובית שלי

למעלה