בוקר אני לא מאמינה שאני קמתי בשעה כזאת.. איזה יום מקולל
L luda88 New member 9/12/07 #1 בוקר ../images/Emo199.gif אני לא מאמינה שאני קמתי בשעה כזאת.. איזה יום מקולל
S soofgania New member 9/12/07 #2 בוקר טוב../images/Emo24.gif ישנתי בקושי 3 שעות איזה חלום מפחיד חלמתי יום נעים וחמים לכולם
ס ס22ית New member 9/12/07 #3 בוקר טוב ../images/Emo183.gif שש וחצי, שבע שמונה, בוקר יום ראשון לא רוצה לשמוע רדיו, לא לקרוא עיתון עוד מעט עומד לרדת גשם שיטפון לו יכולתי עכשיו רק לישון בוקר יום ראשון - יהודה פוליקר
בוקר טוב ../images/Emo183.gif שש וחצי, שבע שמונה, בוקר יום ראשון לא רוצה לשמוע רדיו, לא לקרוא עיתון עוד מעט עומד לרדת גשם שיטפון לו יכולתי עכשיו רק לישון בוקר יום ראשון - יהודה פוליקר
Y yaeli היחידה New member 9/12/07 #4 בוקר טוב../images/Emo24.gif נו,יופי,במקום להתעורר ב6 התעוררתי לפני 20 דק'!! מקווה שלא יירד גשם,אין לי כוח למטרייה...מה דעתכם?? יום טוב
בוקר טוב../images/Emo24.gif נו,יופי,במקום להתעורר ב6 התעוררתי לפני 20 דק'!! מקווה שלא יירד גשם,אין לי כוח למטרייה...מה דעתכם?? יום טוב
M Mr K i n g New member 9/12/07 #6 בוקר טוב../images/Emo70.gif היום אני הולך לארוחת ערב של פלצנים אני מקווה שאשלוט בעצמי ולא אוכל עם הידיים
בוקר טוב../images/Emo70.gif היום אני הולך לארוחת ערב של פלצנים אני מקווה שאשלוט בעצמי ולא אוכל עם הידיים
ל לי לו ש New member 9/12/07 #7 בוקר אור../images/Emo42.gif בוקר טוב../images/Emo70.gif יום נפלא לכולם
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 9/12/07 #8 בוקר טוב! מתאוששת והולכת ללכת קצת.. אחרי הפסקה ארוכה-וזלילת סופגניות חייבים לחזור לשיגרע!
E ebi83 New member 9/12/07 #9 בוקר../images/Emo5.gif קמתי להשגיח על בן דוד שלי(בן פחות משנתיים) ובואו נגיד שנזכרתי למה אני יודע להחליף אבל נמנע מזה
בוקר../images/Emo5.gif קמתי להשגיח על בן דוד שלי(בן פחות משנתיים) ובואו נגיד שנזכרתי למה אני יודע להחליף אבל נמנע מזה
ס סמלת New member 9/12/07 #12 בוקר טוב../images/Emo9.gif אחרי הסופ"ש שואה הזה שעבר עליי..................תענוג לקום ככה! מישהו יודע אם יהיה אפשר לקלוט באינטרנט את ההופעה של לד זפלין בלייב!?
בוקר טוב../images/Emo9.gif אחרי הסופ"ש שואה הזה שעבר עליי..................תענוג לקום ככה! מישהו יודע אם יהיה אפשר לקלוט באינטרנט את ההופעה של לד זפלין בלייב!?