בוקר
אור וסופשבוע מקסים לכולם!!

little baker

New member
סופשבוע נפלא

שלשום בערב הייתי במפגש ראשוני בבית הספר לקראת הכניסה לכתה א', זהו בית ספר חדש (בשכונה שלנו סוף סוף), לא בית הספר שבו הגדולים למדו. אתמול הגדולה היתה במפגש בחט"ב והכירה את המחנכת, ואחה"צ היה מפגש בגן הילדים (ללא שינויים צוות /גן) וכמובן מפגש עם מחנכת כתה א'. הולכת לסיים התארגנויות ואולי נלך לבריכה אחה"צ.

גמדים

New member
בהצלחה רבה

ביום ראשון לכל מי שמתחיל שנה חדשה , כיתה חדשה , שתהיה שנה מוצלחת לכולם

Jen74

New member
שבת שלום../images/Emo48.gif אוטוטו מתחילים את הלימודים../images/Emo63.gif

אתמול בערב היה מפגש כיתתי בבית הספר של אלמוג ודקל. דקל עם הכיתה שלה (עכשיו כבר ב')
ערכו טקס לתלמידים החדשים של בית הספר שנכנסים לכיתה א'. דקל מספרת שהיה טקס נפלא והיה לה כיף. אחרי זה הם כתבו על פתקים משאלות לשנה החדשה. השנה הכיתה שלהם נמצאת בקומה השנייה של מבנה בית הספר ורוב התלמידים הביעו משאלה שהם ילמדו בקומת הכניסה ולא בקומה השנייה כי יהיה להם קשה לעלות לכיתה עם התיקים.
כמה קטנים ככה חכמים. מה שמעצבן זה שבקומת הכניסה בצד אחד יש את כיתות א', שזה הגיוני ובצד השני של קומת הכניסה ג' ו-ד'. שיעבירו את הד' למעלה במקום ה-ב'. אלמוג תלמד השנה בקרוואנים שבחצר בית הספר, אבל לשם שינוי הביאו קרוואנים חדשים שהם יותר טובים מהקודמים שהיו. עדיין תנאים פחות טובים מאשר המבנה הקבוע, אבל צריך להגיד תודה שלפחות הם בקרוונים החדשים. גם להם היתה פגישה בכיתה, להחזיר אותם קצת לעניינים וגם לחברים, שקצת נזנחו במהלך החופשה. בינתיים בזמן הזה אני הייתי עם שחף ועדן במופע הסיום של האלופה באצטדיון ר"ג. הן נהנו מאוד ויש להן חוויות לספר לחברי/ות הכיתה שלהן. שחף ועדן מחכות עדיין לראות באיזה כיתה הן יהיו השנה כי איחדו שלוש כיתה לשתיים מאחר והרבה תלמידים עזבו ולא ידוע עדיין על תלמידים חדשים בשכבה. שנת הלימודים בפתח, כולנו בהתרגשנות ושמחה.
היום גם נפתרה חלקית בעיית ספרי הלימוד
שילמתי אתמול 100 שקל לחנות הספרים כדי שישמרו לי על הספרים ולא ימכרו לאף אחד. היום בצהריים קיבלתי טלפון מהגרוש שאמר שצריך לקנות ספרים מסוימים לדקל, לשבועיים הראשונים ושהוא חייב להגיע דחוף לחנות לקנות. מסרתי לו את פרטי החנות והילדה מוכנה לשבוע הראשון של הלימודים.

למעלה