בוקר
אור ושבוע טוב!!

Jen74

New member
שבוע טוב, הספקתי המון הבוקר

מאחר והחלטתי לא להמשיך במקום העבודה החדשה (הנסיעות פשוט גמרו אותי) הפשלתי שרוולים והתחלתי לעשות סדר בדירה בה הבנות שלי מתגוררות עם אבא שלהן. אחרי שאבא שלהן הלך לעבודה ואחרי ששלחתי את כולן לבית הספר: כביסות, כלים, איסוף בגדים מכל מקום אפשרי. עכשיו מתחיל להראות יותר נורמלי שם... ולי יש התקפת אלרגיה מהאבק

little baker

New member
לילה טוב../images/Emo29.gif

יום לא פשוט עבר עלינו, הילד מלא שאלות כרימון, שאלות פשוטות, שלמבוגרים קשה לענות. מצד אחד לילדים יש תובנות והם מקבלים דברים כמו שהם בלי סיבוכים ואז צצות שאלות נוספות ..... ג'ני, תחפשי עבודה "רק" קרוב לבית. מנסיון.

Jen74

New member
תודה על העצה ../images/Emo140.gif

אחרי יום שלם בבית של הילדות שבו ארגנתי אותן לבית הספר, סידרתי וניקיתי אחרי שיצאו וחזרתי לשם שוב כשכבר חזרו מבית הספר ועזרתי להן עם שיעורים, כל מיני דברים במחשב, ארוחת ערב וכן הלאה עד שאבא שלהם הגיע ואז קניות עם אחת הגדולות (יש לתאומות טיול מהחטיבה למיני ישראל מחר) - גיליתי מחדש כמה כיף לי איתן. כנראה שכמו יסכה היקרה, הייתי צריכה את התקופה שלי להירגע משנים של גידול ארבעת הבנות כמעט לבד, לפחות בחלק מהזמן אני הייתי אחראית עיקרית לגידול וחינוך הבנות ובנוסף לסדר והניקיון של הבית, לקניות ובתוך כל זה גם לנסות להגשים את עצמי... אז עכשיו, אחרי פסק זמן די ארוך, אני רוצה את הילדות שלי בחזרה
במקרה של החבר של הילד שנפטר... הילדים יקבלו את הדברים בצורה שיעבירו להם את זה. קשה לנו כמבוגרים לעכל מוות של ילד, אז איך מעבירים את זה לילדים? לא קל...

Jen74

New member
לגבי הילדות?

זה לא יהיה כל כך פשוט עכשיו לקחת אותן חזרה אליי, הגדולות כבר התרגלו לגור איתו, שלוש שנים של משמעת רופפת בבית, כי תמיד אני הייתי זאת שמכריחה את כולם לסדר ולנקות אחריהם ועם אבא שלהן הן יכולות להגיד "אחר כך" ולחכות שהמשיח יבוא לנקות וכמובן שככה זה גם נראה
אז עכשיו הן יודעות שאם אני נכנסת לתמונה יש להם הכנה מלאה לטירונות מרינס קרבי... אני מתכוונת לעשות את זה לאט ועם המון הקשבה לילדות כדי לראות אם זה מתאים שהן תחזורנה אליי לגור איתי באופן מלא, כי אולי עדיף שהשינוי שיעשה זה שהן יעברו לגור איתי וילכו לבקר כמה פעמים שהן רוצות אצל אבא שלהן ולא כמו שעכשיו שהן גרות אצל אבא והן באו לבקר אותי ואני באה אליהן. זה לא משהו שאפשר לעשות מהיום למחר
הכל צריך להעשות בזמן הנכון ובתכנון הנכון.

Jen74

New member
אנחנו מדברים מדי פעם על העניין

והאמת שלא משנה לו לכאן או לכאן. בעצם זה טיב היחסים שלנו מאז ומתמיד, גם בנישואים כך גם בגירושים. כל דבר הוא למעשה החלטה שלי והוא מסתגל.

למעלה