בוקר
אור ושבוע טוב!

בוקר../images/Emo42.gifאור ושבוע טוב!

היום יש לנו שתי מסיבות סיום, אחה"צ. יום טוב לכולם!!

Jen74

New member
בוקר טוב וחם../images/Emo42.gif

הערב אני אמורה לנסוע עם פרלמנט בית הספר היסודי של שתי הקטנות לירושלים. אני נציגת ההורים בכיתה של האמצעית, כיתה ה' והיא נציגת כיתתה מבין התלמידים ביחד עם תלמיד נוסף. במקום לערוך את הדיון האחרון המסכם של השנה בבית הספר, החליטו לצאת לטיול בירושלים. אין לי מושג מה אופי הטיול ולאן בדיוק אנחנו אמורים להגיע, אבל אני אשמח להצטרף, זאת אמורה להיות חוויה. מזמן לא טיילתי בירושלים וזאת הזדמנות טובה לטייל עם הבת שלי.

סימה 4

New member
ערב טוב !

ג'ני איך היה בירושלים? בטח עד שתראי את ההודעה כבר תהי אחרי... בשבת היינו במסיבת סיום של הכיתה של מור, ומחר יש לנו מסיבת סיום של הנגינה של שני הגדולים. וביום רביעי - מסיבת סיום בגן של חן והדר. חן עולה לכיתה א' וקיבל "תפקיד" !!

Jen74

New member
אין לי מושג למה חשבתי שזה היום

הטיול לירושלים מחר וקיבלנו דף עם מסלול הטיול ונעשה סיור מאוד יפה שיסיים לו בכותל, עם זמן אישי לכל אחד.
הייתי רק פעם אחת בכותל, כשהייתי בעצמי תלמידה. מאז, לא משנה כמה פעמים ביקרתי בירושלים, ביקורים קצרים בעיקר לסידורים, לא הגעתי שוב לכותל. הילדה מאוד רוצה לנסוע, אני מקווה שיאפשרו לנו לנסוע למרות שאין לי כרגע את הסכום הדרוש להצטרפות. ביום חמישי יש לשכתב ה' שהאמצעית שלי לומדת בה מסיבת סיום במרכבות לטרון עם ספורט אתגרי. גם לזה אנחנו נדרשים לשלם. כתבו שההגעה היא עצמית ברכבים פרטיים, ילדים שמגיעים חייבים להיות מלווים בהורים, הורים מלווים חייבים לשלם 15 ש"ח ולמי שאין רכב להגיע, לנסות לסדר טרמפ. וזאת אמורה להיות מסיבת סיום שכבתית. אחרי שכבר שילמנו לועד כיתה, לועד בית ספר ומי יודע עוד כמה סכומים של תשלומי השלמה למיניהם. עכשיו כל הורה חייב להוסיף 15 שקל אם הוא מצטרף והורים חייבים להצטרף כי ילד לא יכול לבוא בלי הורה. בנוסף אין לנו רכב והסיכוי שיהיה לנו מקום באחד הרכבים הוא אפסי כי אנחנו לא ממש מכירים את ההורים של הילדים האחרים מהכיתה.
ואת כל זה מודיעים לנו היום, ארבעה ימים לפני המסיבה. יופי של מסיבה תהיה, ממש עושים חשק לבוא. והילדה כמובן שרוצה ללכת, אוהבת ספורט אתגרי, רוצה מסיבת סיום. מה אני אמורה לעשות? בסוף אני עוד יוצאת הרעה בסיפור הזה.

סימה 4

New member
באמת בעיה...

מה עם אבא שלה? אולי הוא יכול לעזור איך שהוא? אולי מונית... למרות שזה גם יקר.

Jen74

New member
אבא שלה ממש לא אוהב את כל האירועים האלה

יש מצב שהוא ילך אם היא מאוד תבקש. היא הייתה שמחה אם שנינו נבוא אבל הבהרתי לה שזה בלתי אפשרי כי אנחנו לא מתכוונים להביא את האחות הקטנה, למרות שהיא כבר לא ממש קטנה, מסיימת כיתה א', כי זה פשוט לא מתאים. ברור לי שהורים אחרים כן יביאו את האחים הקטנים, גם תינוקות, אבל אני לא חושבת שזה מתאים ולכן הילדה תצטרך להסתפק באחד ההורים שיצטרף אליה. אני לעומת אבא שלה מאוד אוהבת את האירועים הבית ספריים והמשפחתיים וכל אירוע שיש בו הפנינג. אם לא תהיה ברירה, היא תלך עם אבא שלה. אני מניחה שנסתדר בסופו של דבר להגיע, אבל עצם העובדה שאחרי כל גביית הכספים לאורך כל השנה מבקשים עוד כסף, מרתיחה אותי. הבעיה, שאני אחת מול קבוצה וההורים האחרים, גם אם חושבים כמוני, לא יפצו פה כדי לא להביך ולבייש את הילדים שלהם.

little baker

New member
זה ממש לא בסדר

אצלנו סיום כתה ו' (מחר) וגם סיום חט"ב שהיה בשבוע שעבר נסיעה באוטובוסים עם הורים מלווים (4 לכל כתה) ללא תוספת תשלום. כיון שאצלכם זוהי פעילות וועד ולא בית ספרית כמו שאצלנו אז את לא יכולה אפילו להתלונן בבית הספר. מקווה שיסתדר לכן בסוף.

Jen74

New member
נכון, אין איפה להתלונן...

בעיקרון גם אני בועד הכיתה אבל החל ממחצית שנייה של השנה הייתי פחות בעניינים כשהתחלתי לעבוד, היה לי פחות זמן לשיחות ומפגשים וההורים האחרים בוועד קצת כועסים עליי בגלל זה. מה אני יכולה לעשות? פרנסה באה גם לפני ועד כיתה
אז בעיקרון אין לי מה להגיד, כי אם הייתי מתאמצת קצת ולוקחת חלק במפגשים, אולי הייתי יכולה להגיד מה שאני חושבת. למרות שאני לא יודעת כמה סיכוי היה לי כאחת מול כמה הורים אחרים.

למעלה