בוקר
אור ושבוע טוב

Jen74

New member
../images/Emo20.gifשבוע טוב../images/Emo20.gif

אנחנו מתקרבים לסוף החודש. איך שהזמן טס! היום שחף ועדן החליטו שהן כן הולכות לבית הספר למרות שעדיין הלימודים משובשים בגלל שביתת ארגון המורים. ביום שישי לא הלכו וקיבלו הודעה באייסיקיו מחברה שכן הלכה שיש השבוע טיול שנתי לצפון. איך יוצאים לטיול שנתי כשחסרים מורים בבית הספר בעקבות השביתה? איך יוצאים לטיול שנתי בצפון כשאוטוטו מתחילים גשמים?

little baker

New member
גם אצלינו

הבן הלך לתיכון, אמר שהיה בלאגן ומחר אף אחד מהתלמידים לא רוצה להגיע.

Jen74

New member
אצלנו בכלל אין עם מי לדבר ../images/Emo122.gif

בתחילת השנה שיבצו את התלמידים בצורה שונה משנה שעברה כי חשבו שיהיו פחות תלמידים אחרי שהרבה עזבו בסוף שנה שעברה. פתאום גילו שיש כמה וכמה תלמידים חדשים ואחרי החגים החליטו לשבץ בחזרה לכיתות המקוריות את רוב התלמידים. ואז פרצה השביתה. מחנכת אחת בחופשת לידה ואת המחנכות האחרות עוד לא הספקתי להכיר. יש בלאגן בבית הספר ואני לא יודעת מי מלמד ומי לא. הילדות אומרות שהולכים לבית הספר, מעבירים בין הכיתות את המעט תלמידים שכן מגיעים בשכבה שלהם (ח') כשבשכבות של התיכון (אצלם זה חט"ב ותיכון באותו מבנה) מגיעים בגלל ההכנה לבגרויות. כשכבר יושבים בכיתה, מעורבבים תלמידים מכל כיתות השכבה, לא תמיד יש מורה וכשיש כבר מורה לא ממש מלמדים ואם כבר מלמדים אז חוזרים על חומר. לפעמים זה חומר שהילדות כבר יודעות ולפעמים זה חומר להקבצות גבוהות משלהן והן לא מבינות בכלל על מה מדברים. היום אחת הלכה והשנייה לא.

Jen74

New member
אחרי ויכוחים עם הילדות שהן חייבות ללכת ללמוד

שהן בכו לי שכל החברות שלהן מקבלות אישורים מההורים לא ללכת לבית הספר, שלחתי מכתב מפורט ליועצת בית הספר שאי אפשר להמשיך במצב כזה שהתלמידים בוחרים מתי ללכת לבית הספר ומתי לא. קיבלתי הערב טלפון מהמחנכת של עדן שקראה גם היא את המכתב והצדיקה את תוכן המכתב שלי. היא מסרה לי שיש לי גיבוי מלא ממנה אישית ומבית הספר בכלל כשאני אומרת לילדות ללכת לבית הספר ללמוד מאחר וחלק קטן מאוד מצוות מורי בית הספר שובת. ביום ראשון יש לשכבת ח' שעדן ושחף נמנות על שכבה זו טיול יומיים לצפון וכמובן שלטיול הילדות כן רוצות לצאת. שאלתי אותן איך זה יתכן שבבית הספר אין מורים בגלל שביתה אבל יהיו מורים לטיול? בסופו של דבר, רוב הסיכויים שהן יצאו לטיול אבל בינתיים יש להן עוד שלושה ימים ללכת לבית הספר בצורה מסודרת אחרת אני לא ארשה להן לצאת לטיול ואפילו אבקש מהמורים בבית הספר להגיד להן שמי שלא מגיעה ללמוד לא יוצאת לטיול. יש לי גיבוי מהמורים שלא שובתים.

למעלה