בוקר
אור ושבוע טוב!

גמדים

New member
בוקר טוב

מה שלומכם. ? אני בה עובדת אומנם זמני אבל בה מאלת לכם שבוע מקסים

Jen74

New member
שבוע טוב../images/Emo140.gif

הילדות בבית הספר. שוב שחף עם פרצופים ותלונות שהיא לא רוצה לבית הספר. "מאיימת" לקום וללכת באמצע יום הלימודים. רוצה לעבור בית ספר כי לא מעבירים אותה כיתה. נמאס לה מבית הספר הזה. מה עושים? מה אומרים לה? איך מדברים עם צוות בית הספר שגם יקשיב ולא רק ישמעו ויהנהנו ולא יעשו כלום? עירבתי כבר את העו"ס של המשפחה ואת העו"ס לנערות שמכירה את שחף בעקבות זה שהיא נכנסה למסגרת של מועדון נערות בשכונה. אמרו שיעזרו, בינתיים הכל תלוי באוויר. כתבתי מכתבים לבית הספר, דיברתי עם מנהל החט"ב, עם היוצעת של בית הספר. כולם אומרים שהילדה צריכה לתת צ'אנס לעצמה ולנסות ללמוד בכיתה ששובצה בה. הילדה לא רוצה ללמוד שם. הילדה כבר לא ממש ילדה ויש לה דעות ורצונות משלה ומתייחסים אליה כמו איזה קיר. אם היא הייתה תלמידה בעייתית מבחינה לימודית או משמעתית היו מתייחסים אחרת. חבל שזה היחס לתלמידה טובה.

little baker

New member
לילה טוב

שבוע חדש ועמוס - סגירת שנה - העומס צפוי עד ל-2 לחודש שנפתח שנה חדשה במערכת. הילדים חזרו למסגרות הלימוד - מקווה שהגדולים שהתבטלו בחודשיים האחרונים ייכנסו לתלם בזריזות. בקשר לשחף, אל תוותרי, חבל שהילדה תהיה מתוסכלת. בכל מקרה תעודדי את הילדה למצוא דברים חיוביים במצב - להכין לימונדה מהלימון. בהצלחה

Jen74

New member
אני הייתי בדעה של להיות המגשרת בין הילדה

לבית הספר אבל בית הספר שם את הילדה שלי בצד ודואג רק לחריגים. זאת לא שיטה, להתייחס רק למצליחים ולנכשלים. יש גם את כל אלה שבאמצע ואסור לרגע להזניח אותם. אני תמיד הייתה אותה התלמידה שבאמצע רק שלי היה אופי חזק ולא בקלות שוברים אותי. גם לא עשו לי תרגיל שיבוץ מחדש שבו כל הכיתה שלי חוזרת למצב הקודם ורק אני נשארת בכיתה שאני לא אוהבת באווירה מלחיצה ורועשת ועם מורה שלא מתייחסת אליי. שחף היא כזאת שחייבת שיתייחסו אליה ושיתייחסו ברצינות ולא ישימו אותה בצד. הלימון של שחף כבר רקוב, ממנו כבר אי אפשר להכין לימונדה. אני מנסה לא להקשות עליה יותר ממה שקשה לה כבר אבל אני צריכה לדאוג שהיא תמשיך ללמוד למרות הכל ותישאר במסגרת גם בבית וגם מחוצה לה. אז לפעמים אני רואה אותה שהיא מרגישה כאילו כל העולם נגדה.

למעלה