בוקר
אור ושבוע טוב!

אהלן...

שבוע שעבר הייתי עסוקה עד מעל הראש... אבל הנה, מתחיל לו שבוע חדש , וקצת, רק קצת יותר רגוע, שיהיה לכולנו אחלה שבוע, ושנשמע בשורות טובות...

אני צריכה את עזרתכן...

בעוד כשבועיים בעלי ואני חוגגים 11 שנות... ואני שוברת את הראש איך לחגוג, איפה, ומה לתת לו מתנה... אם יש למשהי רעיון- אני אשמח לקבלו...

את זה אנחנו עושים כל שנה

חוץ מזה שהשנה התקציב לא מאפשר, גם ארגון הילדים קצת מסובך, אני מחפשת איזה בלוי מעניין, מסעדה רומנטית (כשרה) ומתנה, זה העיקר- איזה מתנה נותנים לגבר חוץ מעניבה, זיפו וכד...

little baker

New member
יש לי, יש לי,

מסעדה באזורכם לא מכירה. לגבי מתנה: 11 שנות נישואין, את יכולה להכין 11 "מתנות" , בעבר הכנתי לחברה ליום ההולדת וזה היה מוצלח ביותר. ה"מתנות" הן מכתבים קצרים לפי המספרים ומצורפים לפריטים קטנים. לדוגמא: הספרה 1 , לכתוב על כך שהוא מספר 1 בשבילך ולצרף משהו קטן (נניח שתכתבי שהוא מתוק אז לצרף שוקולד) נניח שלאחר שנתיים נולד ילדכם הראשון אז לכתוב מה עשתה ההורות לשניכם ולצרף מתנה קטנה. הספרה 5 , לכתוב מס' מילים על איזה אבא נפלא הוא ולצרף תמונה של הילדים. וכך הלאה לסמן כל שנה שהיתה לכם: מעבר דירה, תואר ..... ולצרף תשורה סמלית. הרעיון הוא שהמכתבים ווהתשורות הם משהו שמדבר לשניכם, מארועים שהיו ועוד. יש לך שבועיים וזה מספיק זמן להתארגן. בהצלחה.

מדהים ! ! !

ממש אהבתי רעיון מדליק, אני באמת צריכה להתחיל לעבוד על הנושא, לאסוף חומר מעניין, תודה ! ! !

למעלה