בוקר
אור - חמישי!

Jen74

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב עולם../images/Emo187.gifמה שלום כולם../images/Emo35.gif

היום אני בבית, חטפתי התקף אפצ'י, כנראה האלרגיות בגלל השינויים הדרסטיים במזג האוויר. יום קריר, יום חמים, יום גשם, יום שמש. מנצלת את הבוקר לסידורים. משהו שבטח לא סיפרתי לכם זה שהתחלתי לפני כחודש ימים סדנא במסגרת מינהל הרווחה שנקראת "נשים ונפלאות" במסגרת עמותת "בעצמי". מטרת הסדנא לסייע לנשים לחזור למעגל העבודה או לשפר את מעמדן במקום העבודה. רוב הנשים בקבוצה הן נשים חד הוריות. כל יום רביעי בין 17:30 ל- 20:30 אני נמצאת בסדנא ומקבלת כלים כדי להבין איך להתקבל לעבודה שתתאים לכישורים וליכולות שלי. זה תהליך מעניין מאוד ונחמד והיום זה המפגש הרביעי שלנו מתוך עשרים בסך הכל. אז גם אני לומדת
במוצ"ש אני כנראה מצטרפת לשחף ועדן שיוצאות במסגרת מועדון הנוער שלהן "אדום" לעצרת המורים בתקווה שזאת תהיה העצרת שתסגור את השביתה. המורים מדברים על כך שהעצרת תתקיים בכל מקרה, גם אם יסתיים הסכסוך עם האוצר ויכריזו על הפסקת השביתה. אני מבינה את המורים והמצוקה שלהם ובמידה מסוימת המאבק שלהם הוא עבור התלמידים לאווירת לימודים טובה יותר ומערכת לימודים טובה יותר ומצד שני בינתיים התלמידים מפסידים המון ימי לימוד, המון חומר לימודי ומבזבזים זמנם לריק. אבל כנראה שבארצנו הקטנטונת רק מי שצועק ועושה בלגן מקבל מה שהוא רוצה.

Jen74

New member
בוקר טוב וקריר לכולם../images/Emo183.gif

אתמול בסוף לא קיבלתי את הצ'ק משכורת כי היו צריכים רק חתימה של מנהל. כשהגעתי הביתה, בשלוש וחצי, התקשרו להגיד שהצ'ק מוכן ושאבוא לקחת אותו
הבוקר אני מתארגנת ליציאה לכ"א כדי לקבל את הצ'ק ומשם ממשיכה לבנק ולעבודה שנמצאים סמוכים אחד לשני. אתמול בערב סוף סוף ניגשתי עם אלמוג לבדיקה עם צילום במרפאת שיניים. מסתבר שיש לה טוחנת שצומחת, שכמעט בטוח שזאת הסיבה העיקרית לכאבים שיש לה בשבוע האחרון. חוץ מזה יש לה שן חלב עם סתימת כתר שיש לה כבר מלפני כשנתיים-שלוש ומתחת צומחת שן קבועה, אז צריך לדאוג להעיף את השן החלבית עם הכתר כדי לעשות מקום לשן שמתחת. ויש גם את השן עם חור שצריכה טיפול שורש שנמצאת בדיוק בין שתי השיניים האלה. אז מה הפלא שכואב לה? היום היא הלכה לבית הספר למרות הכאב ונקווה שתעבור את היום בשלום. יש לה היום יום לימודים ארוך, עד שלוש ורבע.
אצלי, מסתבר, שאחרי העקירה היה צריך לתת אנטיביוטיקה ומסיבה לא ברורה הרופא לא רשם לי אז אתמול הרופאה רשמה לי כדורים והתחלתי לקחת אותם. מקווה שהכאבים שלי יעברו בהקדם. עד כאן חפירה לבוקר זה...
מה שלומכם הבוקר?

Jen74

New member
יום שלישי פעמיים כי טוב../images/Emo70.gif

ודקל למדה שביום השלישי אלוהים הבדיל בין יבשה לים וברא את כל הצומח
אתמול היה להם בכיתה בוחן על ימי הבריאה ודקל התבלבלה לגבי בריאת המאור הגדול והמאור הקטן וחשבה שזה היה ביום החמישי... צריך לעבור איתה שוב על החומר.

גמדים

New member
צהרים טובים

אני עדין מחפשת עבודה , העיקר לבוקר אני צריכה משהו בין 8-12 כמו סייעת לחינךמיוחד וכאלה אשמח אם תדעו על משהו תגדיו לי, יום טוב ורק בריאות

Jen74

New member
בהצלחה../images/Emo45.gif באיזה אזור את מחפשת?

את יכולה לענות לי במסר אם את מעדיפה.

האמת, עם הכדורגל הזה אי אפשר לתכנן כלום.

אני רוצה לקחת את הילדים לפסטיגל...כרטיס עולה 70 ש"ח ואצלך?

Jen74

New member
יש מצב למפגש עם הילדים בחנוכה?

חשבתי על אירוח ביתי. השאלה האם תהיו מוכנות להגיע ללוד לצורך כך.

Jen74

New member
אני הייתי שמחה אם זה יקרה באיזה בוקר כלשהו

נאמר בסביבות 10 בבוקר.

little baker

New member
אפשרי, תלוי באיזה יום.

אני מתכוננת לקחת כמה ימי חופשה, אולי גם נלך לאיזה מופע

Jen74

New member
בוקר בא - לעבודה ../images/Emo73.gif

אוחחחח, לו היה לי רישיון ורכב