בוקר
אור לכולם

kikona126

New member
בוקר ../images/Emo42.gif אור לכולם ../images/Emo13.gif

יש לי שאלה דיי מוזרה. אתמול סיפרתי את זה לחברות מהקבוצה שלי והן הסתכלו עלי כאילו ואני משוגעת
קורה לי הרבה לאחרונה שאני רואה את עצמי מהצד. לדוגמא אתמול במשחק כדורעף שהיה לי, היו קטעים במשחק שהתבוננתי על עצמי משחקת. היה קטע אחד שנפלתי על הריצפה כדי לקבל כדור (נקרא דג בשפה המקצועית) ומש ראיתי את עצמי עושה את זה וקמה מהריצפה חזרה לעמדה שלי. לאחר מכן (אני עומדת ליד היציא במשחקים, זאת העמדה שלי, והמאמנים בכיוון השני) ראיתי את אחד המאמנים לוחש משהו לשני, אבל מצד אחד הייתי עדיין על המגרש במשחק, ושמעתי את מה שהוא לחש לו, שההגנה שלי טובה. זאת לא הפעם הראשונה שזה קורה לי, לפעמים יוצא לי לראות את עצמי מנחיתה ולפני שבועיים ראיתי את עצמי מצילה כדור מהרשת, ופה כניראה שעד כדי כך נתקתי מעצמי שכשקמתי הייתי בטוחה שהכדור ברשת, וכולם באו ואמרו לי שזה היה מדהים איך שהכדור עבר, ועשה נקודה, ברגע הזה אני לא הייתי שם, אני ראיתי רק את המהלך... זה קורה לי בעוד מצבים חוץ מזה. מישהו יודע להגיד מה זה? ועוד שאלה, קמתי היום באמצע הלילה מחלום (שלא ממש זכור לי) היתה לי מעין הרגשה שמישהו שאני מכירה ולא בקשר איתו מרגיש רע, בודד, זאת פעם ראשונה שזה קורה לי, הרגשתי שאני שולחת אנרגיה של שמחה ואהבה (חום) לאותו האדם. עד עכשיו אלו היו דברים שעשיתי רק מתוך שינה, האם זה אומר שהתקשורים שלי עברו לעירות?

רותי 11

New member
לדעתי פשוט חלק

אחר שלך מביט בך, זה לא כאילו את יוצאת מעצמך אבל בהחלט מרגיש שזה חלק אחר שלך שצופה הרי אנחנו יורדים לכאן במספר חלקים

מוכר לי....יש מצבים שבהם כאילו אנחנו רואים

את העומד להתרחש עם כל הרגשות,ההתחושות שמלוות את הרגע. זה מקסים וזה עבורך לא הכל... זה מסר בשבילך להתחיל לשים לב ולהפנות את היכולות הללו לאפיקים אחרים כמו ייעוץ ועזרה לאחרים ו....בטח תקבלי כבר לבד תובנות בנושא. ולגבי השאלה השניה....כן!!
תהני מהכלים שאלוהים העניק לך

kikona126

New member
תודה ../images/Emo24.gif

אני מנסה אבל לא ממש יודעת/מצליחה להשתמש בהם
כרגע הם יותר מפתיעים אותי... בקשר לתשובה השניה... יופי דופי
. אהבתי את החלומות, אבל שם הייתי הולכת לישון בלי לדעת מה מצפה לי...

kikona126

New member
יש לי את כל החיים ../images/Emo13.gif

תגידי מה את אומרת על השמות האלו (במידה ותקראי אותם בספר, האם תחשבי ישר על המשמעות שלהם או שזה לא יקרוץ כל כך?) 1. שיקריאב 2. עדאל 3. אלינדב 4. שיקריאל (הראשון וזה הם לאותה הדמות) ועכשיו הדילמה הכי גדולה שלי - שם למחלה, בה רואים אור לבן חזק בעינים ואחרי זה חושך. מעין עיוורון זמני. (אם יש רעיונות את מוזמנת לתת) 1. חשכת הניצוץ 2. הניצוץ החשוך 3. בינת שחור הניצוץ היום היו לי שעתיים חופשיות אז ישבתי במקום שאין בו אף אחד באוניברסיטה (עשיתי לעצמי זמן "אמן") והתחלתי להשלים פערים בכתיבה שלי...

לגבי השמות....

אם אקרא אותם בספר יתכן והסיטואציה של הדמויות תיקשר לי לשם ואז המשמעות שלהם תבלוט. ולגבי שם מחלה... אופציה 3 נראית לי יותר
וואו...מה את כותבת? סקרנית לדעת.

kikona126

New member
תודה ../images/Emo24.gif

גם אני יותר אהבתי את אופציה 3. אני צריכה לחשוב על הפרק עכשיו, זה מצחיק הוא נרשם כשהתעוררתי מחלום, הרגשתי שהחלום מתאים לספר, ובמחברת בוקר שלי כתבתי אותו
(דרך אגב מחברת בוקר זה דבר מצויין! (לא מחברת חלומות) ואם לא אוהבים לכתוב אז זה טוב גם בשביל לצייר...) המטרה של השמות היא לרמוז קצת על האדם, או יותר נכון על הסוד של אותו האדם. שיקריאב מתאים לי מאוד לאחת הדמויות. רוצה לקרוא קצת? (אבל זה בתנאי לביקורת נוקבת!)

אשמח מאוד לקרוא../images/Emo99.gif

כייף לך שיש לך את הזמן לעצמך למחשבות לכתיבה...

kikona126

New member
אין לי כמעט זמן לאחרונה

אבל כשיש רעיונות אני כותבת אותם במחברת או מקליטה אותם, ואז שיש לי קצת זמן ורוגע וחשק אני כותבת
אני מעבירה לך במסר

פנינה101

New member
אדית ../images/Emo63.gif גם אני רוצה

נפלא מה שקורה לך. על הצפיה מהצד והתיקשורים. הם יבואו לך בלי לחץ גם לערות תהליך הדרגתי, שמתפתח בזמן שלו שמחה לראותך פה. גם אני מבקשת שתעבירי לי את הקטעים.

kikona126

New member
את כבר קראת

את הפרקים החדשים אני עדיין לא שולחת, כי אין להם עדיין סדר...

kikona126

New member
יש חדשים ../images/Emo13.gif

אבל אני עדיין צריכה להחליט מה המקום שלהם בספר, יש את הפרק האחרון והפרק השלישי והרביעי, ויש כל מיני פרקים בין לבין. שאולי גם עליהם אני אוותר... (כמו שויתרתי על שור )

פנינה101

New member
../images/Emo13.gif אשמח לקרוא

אשמח לקרוא אם את מרשה, לפני שאת מחליטה לזרוק. למה את מוותרת עליהם? אחחח..תמיד אני נפעמת לשמוע על העיסוקים שלך וההספקים שלך כמה מעניינת את.

kikona126

New member
כרגע אני לא מפיצה אותם

תודה בכל מקרה
אלו לא פרקי פיילוט

Bastat

New member
דעתי

לפי מה שאת מתארת - את משחררת לא במודע את גוף האור שלך. ולכן את מצליחה לראות עצמך מהצד. יש אנשים שמתאמנים שנים להוציא את גוף האור שלהם ולעבוד איתו. עם גוף האור מתאמנים המון בחלימה - יש מצבים שמגיעים בחלימה לבית/מקום כל שהו וחוזרים עם חפץ (זה האימונים בחלימה + שליטה בגוף האור) אפשר להתחיל אצלך בבית פשוט להתאמן על להזיז דברים בחלימה אך בצורה מודעת. החוויות שלך שאת מתארת ...הייתי מייעצת לך ללמוד במרוכז אצל מישהו/י ולהבין את היכולות שלך ואך לעבוד איתם. בהצלחה חומד

kikona126

New member
הדלקתי פעם מחשב ומנורה

הפלתי תמונה והפכתי 2 שהיו לי על הקיר... התמונות זה היה בתקשור שהיה לי עם/על סבא שלי ביום שניפטר, 3 התמונות היו תמונות שלי בחדר... כשהתעוררתי מהחלום התעוררתי עם דמעות והידים שלי כאילו וחיבקו מישהו (אותו) אני הייתי בטוחה שהוא היה בחדר, ממש היה אפשר להרגיש אותו שם, ועד היום אני חושבת שהוא הפף אותם, מה גם שהיה סימן של ישבן על הפוך שלי בחדר וכשהתעוררתי היה רעש של מישהו יורד ממנו (אני לא מרבה לשבת על הפוך... והכלב שלי בכלל מפחד ממנו ולא מנסה לעלות עליו) האור והמחשב זה לא ממש מובן איך זה קרה... הכל היה בזמן חלום. איפה אפשר לעבוד על הדברים האלו? לאחרונה זה קורה לי ממש הרבה.

וואו...איזה חוויות מדהימות../images/Emo24.gif

מה את מצפה מהיכולות המיוחדים שלך?

kikona126

New member
לא יודעת אני נבהלתי מזה ../images/Emo4.gif

לא ישנתי במשך שבוע בחדר שבו היה המחשב. ולקח לי יותר משנתיים לחזור לישון אצל אח שלי אחרי המקרה עם המנורה (והחלום על הענן שמן - כניראה גוף אסטראלי, כניראה שהעוצמה של האנרגיה שהיתה שם גרמה לזה) והתמונות, את זה אני באמת לא יכולה להסביר... אני לא יודעת למה אני מצפה מהם, כי אני לא ממש מבינה מה המהות שלהם, לשם מה יש אותם. אני מנסה להבין ולא ממש מצליחה...

למעלה