../images/Emo24.gifאיזה כיף לכם ולילדים../images/Emo45.gif
חגגתם כהוגן החופש הזה
אני חגגתי קצת יותר קרוב לבית רוב החג אבל בכל זאת קצת טיילתי פה ושם, גם עם הילדות וגם לבד עם החבר'ה שלי. היום היה תענוג להיות עם שתי הקטנות (11 ו-6 וחצי) בסרט. כל הקניון שומם ורק הקולנוע עובד, בשביל הצגה אחת בשעה 11 בשלושה אולמות. היום הקרינו את הסרט שהלכנו לראות "אגדה שמגדה", את "צבי הנינג'ה" ואת "משפחת הרובינסונים". היינו אולי 30 אנשים, הורים וילדים, בכל הקניון והתפצלנו לשלושת האולמות הללו.
הערב הוזמנתי לבית חבר עם כל החבר'ה שלנו, גילאים 30 עד 40 פחות או יותר ורובנו פנויים ופנויות, מי ברווקותו ומי בשל היותו גרוש/ה עם ובלי ילדים בחיים ובמפגש היום. פעם ראשונה שהוזמנתי והולכת לחגוג מימונה ב-32 (אוטוטו 33) שנות חיי
מחר יום עבודה רגיל אבל הגדולות כנראה הולכות לעוד מפגש עם פליט "נולד לרקוד 2" - אורי מאיר שהבטיח למעריצותיו שיעור לדוגמה בהיפ הופ שהוא מעביר בסטודיו B באזור השרון. הן יסעו להן לפגוש את חברותיהן המעריצות בנקודת האיסוף שלהן בת"א ומשם הן נוסעות לסטודיו של אורי. יש איתן כמה נערות בנות 16 ו- 17 שהספקתי לפגוש בהן והן נראות די אחראיות וגם אני מאוד סומכת על הבנות שלי, אני חייבת לתת להן לעשות צעד בכיוון העצמאות. בכל אופן, היה לי אחלה חופש ומקווה שגם לכן