בוקר
אור - ראשון

Jen74

New member
שבוע טוב../images/Emo42.gif

יוצאת הבוקר עם שתי הגדולות שלי לימית 2000. חתיכת הוצאה כספית ומבחינתי גם מיותרת כי בזמן שהילדות יתרוצצו בין המגלשות והבריכות אני אשב לי בצד, מקווה שלא אשתעמם יותר מדי, כי אני לא שוחה ולא מתגלשת... אבל הן בטוח יהנו וזאת בעצם המטרה.

היה קצת קר היום, לא?

אבל אני בטוחה שהבנות שלך נהנו בכל מקרה. הבן שלי מת על ימית 2000

Jen74

New member
היה מאוד נעים והיה כיף../images/Emo13.gif

רק חבל שהם גבו היום מחיר מלא-רגיל של 79 שקל מאחר והבריכה האולימפית בשיפוצים. הם גם לא כותבים על זה כלום באתר שלהם באינטרנט, לפחות שיעדכנו שאנשים ידעו מראש למה הם באים. גם יש שם קטע לגמרי דבילי שהם סוגרים את המגלשה שבתוך הבריכה הפנימית כשהם פותחים את המגלשות שבחוץ וגם את המגלשות האלה הם פותחים שם בתורות. בשעה רבע ל- 11 פתחו את שלושת המגלשות הגדולות שאחת מהן עם אבובים. אחרי שעה וחצי סגרו ופתחו את מגלשות האקסטרים שביניהן גם מגלשות הקשת החדשות. אחרי לא יותר מחצי שעה סגרו אותן ופתחו את האטרקציה החדש של בננה ג'אמפ וספייס משהו. לשתי האחרונות הבנות שלי כבר העדיפו לא לעלות, זה נראה להן גבוה מדי ומפחיד מדי. אני חשבתי שזה מוגזם לשלם 79 שקל כשאין את הבריכה האולימפית, יכלו להוריד קצת במחיר. הייתה קצת רוח אבל היה מספיק חם ורוב הזמן היינו דווקא בבריכה הפנימית ושם באמת חם והמים נעימים. בסך הכל היינו שם 4 שעות של כיף לא נורמלי, הן רצו להישאר עד חמש, עד הסגירה אבל העדפתי לחזור באוטובוס ולא במונית, חיסכון של המון כסף והן באמת היו מספיק עייפות מארבע השעות האלה

Jen74

New member
אה, כן... ומחר לוקחת את שתי הקטנות

לסרט "אגדה ש'מגדה"...

סימה 4

New member
סרט חמוד!

הייתי עם הדר והיא נהנתה, למרות שלדעתי הוא ליותר גדולים.

סימה 4

New member
וואו איזה מחירים...

באמת חוצפה שלא הודיעו כלום, וברור שהיו צריכים להוריד את המחיר. אני בכל אופן אף פעם לא הולכת למקומות האלה ומשלמת מחיר מלא, אם כבר הולכים אז רק דרך הנחות של ועדי עובדים וכו'. 80 ש"ח לאדם זה מחיר ממש מטורף. זה המחיר המלא שגובים גםבסופרלנד ובלונה פארק, בחופש הלכנו לסופרלנד ושילמנו 31 ש"ח דרך הסתדרות המורים , זה עוד סביר (6 נפשות ב-186 ש"ח).

Jen74

New member
ביררתי גם בלונה פארק

רוצים לפסח 95 שקל במקום 80 ומשהו המחיר הרגיל כשאין חגים. יש לי בעיקרון הנחת זהבי אבל צריך לרכוש אצלהם במשרדים וההחלטה על בילוי הייתה ספונטנית במוצ"ש כך שלא היה לי מתי לקנות כרטיסים מוזלים.

סימה 4

New member
ערב טוב!! ../images/Emo29.gif

מצטערת על ההעדרות הממושכת! לא היה לנו רגע דל החופש הזה! נתחיל מזה שבעלי הפתיע אותי שבוע שעבר, היינו 3 ימים בטורקיה- רק שנינו! היה כיף אמיתי, חופש אמיתי ללא ילדים
בשאר החופש היינו עם הילדים בסופרלנד, בסרטים, עם חברים וכו'... רק היום התיישבתי איתם על השיעורי בית. מזל שיש עוד יומיים... מחר אנחנו עושים על האש אצל חברים. מישהו חוגג פה את המימונה?

Jen74

New member
../images/Emo24.gifאיזה כיף לכם ולילדים../images/Emo45.gif

חגגתם כהוגן החופש הזה
אני חגגתי קצת יותר קרוב לבית רוב החג אבל בכל זאת קצת טיילתי פה ושם, גם עם הילדות וגם לבד עם החבר'ה שלי. היום היה תענוג להיות עם שתי הקטנות (11 ו-6 וחצי) בסרט. כל הקניון שומם ורק הקולנוע עובד, בשביל הצגה אחת בשעה 11 בשלושה אולמות. היום הקרינו את הסרט שהלכנו לראות "אגדה שמגדה", את "צבי הנינג'ה" ואת "משפחת הרובינסונים". היינו אולי 30 אנשים, הורים וילדים, בכל הקניון והתפצלנו לשלושת האולמות הללו.
הערב הוזמנתי לבית חבר עם כל החבר'ה שלנו, גילאים 30 עד 40 פחות או יותר ורובנו פנויים ופנויות, מי ברווקותו ומי בשל היותו גרוש/ה עם ובלי ילדים בחיים ובמפגש היום. פעם ראשונה שהוזמנתי והולכת לחגוג מימונה ב-32 (אוטוטו 33) שנות חיי
מחר יום עבודה רגיל אבל הגדולות כנראה הולכות לעוד מפגש עם פליט "נולד לרקוד 2" - אורי מאיר שהבטיח למעריצותיו שיעור לדוגמה בהיפ הופ שהוא מעביר בסטודיו B באזור השרון. הן יסעו להן לפגוש את חברותיהן המעריצות בנקודת האיסוף שלהן בת"א ומשם הן נוסעות לסטודיו של אורי. יש איתן כמה נערות בנות 16 ו- 17 שהספקתי לפגוש בהן והן נראות די אחראיות וגם אני מאוד סומכת על הבנות שלי, אני חייבת לתת להן לעשות צעד בכיוון העצמאות. בכל אופן, היה לי אחלה חופש ומקווה שגם לכן

למעלה