בוקר
אור - שבת!

Jen74

New member
החוגים התחילו../images/Emo70.gif

דקל הלכה היום לשיעור ניסיון בקפוארה ומיד לאחריו להקת ריקוד שזה בעצם חוג רק שיש יותר הופעות מחוג ריקוד רגיל. היא מאוד התרשמה מהקפוארה והחליטה שזה מה שהיא רוצה. מחר אמור להיות לה מיד אחרי בית ספר שיעור לדוגמה של התעמלות אומנותית אבל כנראה שלא תלך. הודיעו לי ממש מאוחר הערב ואני בכלל בעבודה ואין לי מי שיקח אותה לחוג בשעה הזאת. יותר מאוחר אחה"צ יש לה שיעור ניסיון של ג'ז/היפ-הופ שזה משולב עם מורה שלימדה אותה לפני שנתיים בערך והפסקנו כי היה לה קצת קשה, לילדה. אבל דקל החליטה כבר שרוצה קפוארה. אם אני אוכל אני אשלח כל אחת מהן לשני חוגים. הגדולות רוצות גם היפ הופ וגם פיתוח קול. קשה לי להגיד להן לא כי הן באמת כשרוניות ואני רוצה לקדם אותן.

Jen74

New member
../images/Emo42.gifיום שלישי כבר כאן../images/Emo70.gif

שיהיה יום נעים

Jen74

New member
../images/Emo29.gifעכשיו נכנסתי הביתה../images/Emo178.gif

הייתי באירוע לכבוד השנה החדשה מיד אחרי העבודה. היה חביב וקיבלתי מתנה נחמדה של סט נעלי בית חורפיות ושמיכת טלויזיה מחממת שכזאת. לפי המתנה, עושה רושם שימים יותר קרירים מתקרבים
עכשיו אני אלך לישון, כי צריכה לקום בחמש בבוקר לעבוד על כמה מסמכים דחופים שצריכה להקליד.

Jen74

New member
שבת שלום וסופשבוע רגוע - סופ"ש אחרון של תשס"ז

שבת הבאה נהיה כבר בשנה חדשה
יום נעים

little baker

New member
וואוו , כמה חוגים?

אצלינו הגדולים ממשיכים בחוגים שלהם, הקטן מתלבט בין השרדות לקראטה.

Jen74

New member
זהו! דקל החליטה שהיא רוצה קפוארה

דיברתי עם המדריך, דיברתי עם המתנ"ס והיא תלך מחר לשיעור השני שלה ואחרי החג אני אלך לשלם ולרשום אותה רשמית.
היא הייתה היום בשיעור ג'ז או היפ הופ או מה שזה לא יהיה ויצאה עם כאבים באזור הכתף. אני לא בטוחה אם זה התכווצות של השריר או שאולי הכתף זזה מהמקום. אבל היא נרדמה בסדר. מחר בבוקר אני אבדוק מה קורה. היא לא רגילה לפעילות גופנית כזאת. מסכנה, הוציא לה את כל החשק מהחוג הזה של הריקוד.
ביום שישי שלושת הגדולות ילכו לשיעור ניסיון של היפ הופ אצל אותה מורה שלימדה היום את דקל.

למעלה