בוקר
אור - שבת!

ליזי38

New member
בוקר אור../images/Emo6.gif

אחרי יובלות לא הייתי כאן, המחשב שבק פעם אחר פעם ובעיקר מפאת חוסר זמן, עבודה, עבודה, ושוב עבודה וכשנמרה העבודה הילדים, הילדים ועוד פעם הילדים. מצאתי לי הבוקר 2 דקות של שקט (הם טרם התעוררו) לבוא ולומר בוקר טוב לכולכן וסוף שבוע נעים

Jen74

New member
העיקר שאת כן עכשיו ../images/Emo6.gif

בבית הספר של אלמוג ודקל עושים כל יום שישי טקס של כעשר דקות וכל שבוע כיתה אחרת מופיעה בנושא שקשור לתוכנית הלימודים הבית ספרית. היום הטקס/הצגה הייתה בנושא דוד בן גוריון. אני לא יודעת למה, אבל כל פעם שאני שומעת את ההקלטה של דוד בן גוריון מכריז על הקמת המדינה אני פשוט מתרגשת עד דמעות. כך היה גם הפעם. עמדתי בחצר בית הספר עם המורים, תלמידים ושאר ההורים שנשארו לצפות בטקס ובזמן ששמעו את ההקלטה של ההכרזה אני דקלמתי אותה בעל פה
נפרדתי מהילדות וחזרתי הביתה. ליד הבית פגשתי את שחף שמיהרה לחטיבה וסיפרה לי שעדן לא יצאה עדיין כי קרה אסון!!!! בזמן ששחף השתמשה בעיפרון השחור לעיניים של עדן היא שברה לו אותו בטעות כשחידדה אותו. עכשיו עדן כועסת ובגלל שנשבר העיפרון היא מאחרת לבית הספר והיא לא יכולה ללכת וממילא יש לה רק שעתיים היום אז בשביל מה ללכת. בסוף עדן באמת נשארה בבית אז אמרתי לה שאם היא כבר בבית שתעשה משהו מועיל ותתלה כביסה. אז היא תלתה

ליזי38

New member
היי לכולן

שלומי בסדר, מגלה לאט לאט אבל בטוח שחמישה זה לא פיקניק וככול שהם גדלים קשה איתם יותר. הגדולים ממש גדולים כבר והקטנים גדולים גם הם. עובדת כמו מטורפת אכולת יסורי מצפון על כך שלא רואה אותם מספיק אבל איך הבנות שלי אומרות: זה מה יש שבת שלום, רצה להגיש ארוחת ערב

little baker

New member
היי ליזי

תרגישי בנוח, גם אני לא מצליחה להכנס בכל יום (והמחשב נופל לא מעט פעמים) הינה ברגע זה ממש בתי מארחת 5 חברות לסרט ולינה ולפני יומים אירחנו 3 חברים של הקטנים. חוצמזה הכל טוב

בוקר../images/Emo42.gifאור - שבת!

היום פגרה - אין כדורגל. ננצל את הזמן לסידור ארונות בגדים יום טוב לכולם!!

little baker

New member
ערב טוב

מה שלום הארונות? מאתמול בלילה טליה לא מרגישה טוב , קצת חום קצת שיעול - משהו לא ברור. בתי וחברותיה הכינו פנקייקס לבוקר ואני נכנסתי לאווירת המטבח, הכנתי ריבת חלב ופוקצ'ות לבראנץ' . זהו, השבת כבר כמעט נגמרה........

Jen74

New member
מה שלום טליה הבוקר? ../images/Emo101.gif

לא אוהבת את התקופה הזאת שמזג האוויר לא יציב. זה חממה לחיידקים ווירוסים

Jen74

New member
../images/Emo186.gifאיזה לילה עבר ../images/Emo4.gif לא אוהבת חורף../images/Emo70.gif

למעלה