בוקר
אור - שבת!

סימה 4

New member
שבת שלום!! ובוקר אור../images/Emo42.gif

מה התוכניות שלכם? אצלינו שום דבר מיוחד, קצת סתלבט, אולי נלך מאוחר יותר לבריכה

Jen74

New member
שבת שלום (עדיין שבת, הלא כן) ../images/Emo3.gif

אני מותשת מהקרב שלי בהתקררות או מה שזה לא יהיה. כל הזמן משתעלת ואין סימן שהוירוס או הדלקת או מה שלא תפס אותי עכשיו מתכוון לעזוב
זה ככה כל שנה לקראת היומולדת שלי, כל שנה, מילדות. היום אני כל היום לבד עם הקטנה שמאוד רוצה לצאת לפארק השכונתי אבל חם
אז אני מחכה עוד שעה בערך ואז נצא, בתקווה שיהיה סביר. מחר שתי הגדולות שלי יוצאות עם כל השכבה שלהן (כיתות ז') לטיול השנתי שלהן, הטיול הראשון שכולל לינה באכסניה. הן מתרגשות וכבר מחכות בקוצר רוח לבוקר. קנינו חטיפים ושתייה, השאלתי מאחי, החייל המשוחרר הטרי שני תרמילים והן יוצאות בשמונה בבוקר לדרך. אני מתכוונת ללוות אותן לאוטובוס ולחכות עד שהאוטובוסים יצאו לדרך. הן נוסעות דרומה בתקופה שאזור הדרום מוכה הפגזות ועם חשש לשטפונות. אני מתארת לעצמי שלא יתנו להם לצאת לאזור מסוכן מבחינה כלשהי אבל החששות והדאגות שם, כל הזמן. אז בלב לא ממש רגוע אני שולחת אותן לטיול השנתי הגדול שלהן וביום שני בערב אחכה להן ליד בית הספר.

orli997

New member
שבת שלום../images/Emo140.gif

חליל ג'ובראן "הנביא" ילדיך אינם הילדים שלך. הם הבנים והבנות של ערגת החיים לעצמם. הם באים דרכך, אבל לא ממך. ואף על פי שהם איתך, אין הם שייכים לך. תוכל להעניק להם את אהבתך, אבל לא את מחשבותיך, כי יש להם מחשבות משלהם. תוכל לתת להם בית לגופם, אבל לא לנפשותיהם, כי נפשותיהם מתגוררות בבית של מחר, שאינך יכול לבקר בו, אף לא בחלומותיך. תוכל לשאוף להיות כמותם, אבל לא תשאף לעשותם כמוך, כי החיים אינם חוזרים לאחור, ואינם מתעכבים על האתמול.

little baker

New member
שבוע טוב, אהבתי

מתחבר לנושא שגם בתקופה האחרונה "מטריד" אותי. בני הבכור בן 15 ואני קולטת את העובדה שהוא הפך לגבר צעיר שעושה החלטות שונות (לא תמיד כאלה שאני הייתי עושה) ואני "משחררת" בתחושה שהוא כבר אדם עצמאי ולא ילד, אוטוטו צו גיוס ראשון, רשיון נהיגה.....גבר. חוצמזה, סופ"ש עמוס, אתמול היינו במסיבת הפתעה לגיסי-יומולדת חמישים בפאנץ' ליין, היום בילינו בבריכה. שבוע טוב לכולם.

למעלה