בוקר
אור - שלישי!!

סימה 4

New member
אחה"צ טובים !!

החופש התחיל, והילדים בינתיים שומרים על מורל גבוה
בינתיים היינו 3 ימים ברציפות בבריכה וזה מעביר את הזמן. גם לי יש שאלת סקר : קניתם לילדים חוברות עבודה לחופש ? אני עוד לא קניתי אבל מתכננת לקנות לשלושתם - גם לחן שעולה לכיתה א'. שיר קיטרה כמובן אבל הבהרתי לה שאם היא לא תיגע בחשבון או אנגלית במשך חודשיים - היא תגיע לכיתה ו' ולא תבין מה מדברים איתה. לדעתי חייבים לחזור לפחות על שני המקצועות האלה.

Jen74

New member
לילה טוב - עוד יום של חופש עבר!!!

אני עוד לא קניתי לקטנה חוברות אבל זה בהחלט בתכנון.

little baker

New member
לילה טוב

אצלינו למרות החופשה יש כמעט שיגרה בגלל שעות הסיום של הקיטנות, פרט לרקדנית שלי שמתכוננת להופעות שלה במלוא המרץ, היום היתה להן הופעה בתיאטרון גבעתיים . הגדול מבלה עם חברים וישן עד שעות הצהריים כשמדי פעם יש לו עבודה עם דוד שלו ואז הוא בהחלט שמח לצאת ולעבוד מספר שעות וכמובן להרוויח כסף.. לגבי חוברות, אז לקטן יש כבר חוברת של אימון כתיבת ספרות ואותיות לקראת כתה א'. לגבי הגדולים (התחלת חט"ב ותיכון) ללא חוברות.

חוברות לחופש..

לרועי, שעולה ל-א', יש חוברת לחופש. הוא גם מתחיל היום קלינאית תקשורת. לאחרים אני אקנה חוברות עבודה כשאקח את הספרים שהזמנתי לבית הספר. בינתיים, אני מכריחה את עומר לקרוא!!!!!!! שזה לא פחות חשוב. הימים שלנו כל-כך עמוסים, ממש לא חופש. בבוקר קייטנה. ושלוש פעמים בשבוע בריכה (שלושת הגדולים לומדים שחיה), פעם בשבוע קלינאית תקשורת, כך שיש לנו רק אחה"צ אחד חופשי לכולם. יש חוברות משולבות??????(עברית וחשבון)

סימה 4

New member
נויה, תזכירי לי כמה יש לך

שהולכים לבי"ס ???
ואיזה חוברות קנית לרועי ? אני רוצה לקנות גם לחן. ד"א חן הלך השנה גם כן לקלינאית תקשורת בגלל שלא הגה כמו שצריך "ש'". עכשיו המצב השתפר מאוד למרות שעדיין לפעמים יוצא לו ככה.

השנה 3 בבית הספר, אחד בגן ואחת בבית.

אני הולכת לחפש את החוברת וארשום לך את השם. החוברת הומלצה ע"י המרפאה בעיסוק. עלתה כ-60 ש"ח.

למעלה