בוקר
אור - שני!

בוקר../images/Emo42.gifאור - שני!

מוזמנת לעלייה לתורה ב-07:30 (כמובן שאגיע רק אחרי פיזור הילדים) ואחה"צ מארחת בית פתוח, הכנתי חידות ובינגו מודפס יום טוב לכולם!

Jen74

New member
בהצלחה ביום "בית פתוח", חזרי לספר איך היה../images/Emo45.gif

היום היום הגדול של דקל. בשבועיים האחרונים היו לדקל בערך חמש חזרות שהכינו אותה ואת שאר הילדים שמשתתפים ליום הצילומים הזה. בעוד כשעתיים נהיה בדרך לאולפני הרצליה, ליום צילומים של כמה שעות שאחריהם החלטתי שאני לפחות עד פסח לא שולחת את דקל לאף אודישנים ואולי, אולי אם יקראו לה בלי אודישן ליום צילום, אני אשקול את זה. את מה שעבר עלינו בהפקה הזאת אני אספר בהזדמנות, אחרי שכבר ישודרו הפרקים. חוץ מזה אני צריכה להירגע מההפקה הזאת. דקל, כרגיל, נהנתה מאוד וזאת הייתה חוויה נחמדה בשבילה. אני רק מקווה שכמו בחזרות עד עכשיו, גם בצילומים היא תהנה, כי זאת המטרה העיקרית.

בהצלחה לדקל../images/Emo45.gif איך היה?

אצלנו היה טוב! והכי טוב שאנחנו אחרי.
כמה רעש!!! עוד כואבות לי האזניים... הגיעו 5 בנות ו-2 בנים + 3 בנים שלי (אחד הלך ליומולדת) + תינוקת, שעשו עליה סבב הרמות במשך שעתיים. בהתחלה עשינו עבודות יצירה, קניתי מחזיקי מפתחות שהיה צריך לצבוע בדבק נצנצים. תוך כדי אכלו חטיפים ושאלתי אותם חידות, שהם לא ידעו כמעט לענות עליהן. אח"כ הגיעה הפיצה, הזמנתי 2 מגשים שכמעט חוסלו לגמרי. בזמן האוכל ריכלנו על הבנים/בנות בכיתה.... אח"כ שיחקנו בינגו!!! זו ההפעלה הכי-הכי, לדעתי!! ואח"כ ניזכרתי שלא נתתי להם את הקלחי תירס - אז הם אכלו גם אותם... ולמנה אחרונה אכלו גם את העוגיות קורנפלקס מצופה בשוקולד - יאמי!! חיסלו את הכל, הכנתי שני מגשים. כל אחד הלך הביתה עם מחזיק מפתחות ושקית של סוכריה על מקל עם סוכריות קופצות. האמת, נהנתי מאוד!!!!!!!!!!!!!!!! ונראה שגם הילדים נהנו מאוד. בעיקר הבנות, הבנים גם ככה באים אלינו כל הזמן.

למעלה